TJ 13

Viikonlopusta taas selvitty ja palattu takaisin arkeen. Muuttoon on alle kaksi viikkoa ja olen edelleen niin kesken kaikkien asioiden kanssa. Eilen illalla sain muutamia keittiöjuttuja pakattua kasaan ja jos tosi suurpiirteisiä ollaan, niin jäljellä on enää kengät ja vaatteet. Tai jotain sinne päin.

Ensi perjantaina on tarkoitus viettää yhteisiä läksäreitä Sannan kanssa, joka suuntaa opiskeluiden kanssa Ruotsiin, eli kyllä tää porukka aika lahjakkaasti on saatu hajotettua :) Pahottelut kaikille, että tää koko blogi on pelkkää Hollanti-panikointia nykyään, mutta kun se vaan on niin läsnä koko aika!
 
Tästä tuli muuten mieleen yksi juttu ihan puskista liittyen tähän aiheeseen. En yleensä ole kovin taikauskoinen, mutta silti kehittelen sellaisia tiettyjä hassuja juttuja, joiden en vaan voi antaa olla. Yksi hyvä esimerkki on viime tammikuisen Hollannin reissun jälkeen, kun olin koko tuon viikonlopun pitänyt puhelimen välilehdissä auki ns.nl reittiopasta.. Aluksi se vaan unohtui auki, mutta kun päätin tammikuun lopussa hakea kouluun, en enää halunnutkaan sulkea tuota välilehteä. Ajattelin, että pidän sitä niin kauan auki, kunnes päätös koulusta tulee. Jos en pääse kouluun, suljen sen, ja jos pääsen, niin se voi olla auki siihen asti kunnes taas olen syksyllä Hollannissa :) Ja kyllä, kyseinen välilehti on roikkunut puhelimen nettiselaimessa auki tammikuusta lähtien ja on auki edelleenkin :D Ja näitä tyhmiä juttuja on vaikka kuinka paljon... Tosi aikuista.
 

Huomaa siis taas kuinka on ajatukset tosi kasassa. Oltiin muuten viikonloppuna Vilin kanssa käymässä eläinlääkärillä, minkä varmaan muutamat teistä Instagrammin puolelta bongasivatkin jo. Kyseessä oli sydänkontrolli liittyen Vilin viime kesänä todettuun sydänvikaan ja siihen saatuihin lääkkeisiin. Aikaisemmin tosin olin lääkärille soitellut myös Vilin pitämästä hassusta nenäryystämisäänestä, mutta se meni jotenkin ohi ja keskityttiin koko käynti vaan siihen yleiskuntoon ja sydämeen. 
 
Olen saanut aika paljon kyselyitä Vilistä liittyen lähtööni ja mm. kyssäripostauksessa oli kysymys "Aiotko käydä katsomassa usein Viliä?" ja tähän siis vastauksena - Kyllä aion.
 
Eläinlääkärikäynnillä otettiin Vilistä röntgenit sekä verikokeet ja tulipahan vahvistus sillekin, että poika on tosi hyvässä kunnossa. Tai no tosi ja tosi, mutta Vilin sydänvika ei ole mennyt ainakaan pahemmaksi ja veriarvot oli hyvät. Tähän vedoten lääkäri kehotti miettimään mahdollista hammashoitoa, koska on hyvinkin mahdollista, että vuosia on edelleen edessä sikäli mikäli tilanne ei ihan heti muutu. Olen myös tosi paljon miettinyt Vilin huonompina päivinä, että onkohan tämä nyt enää Vilille kivaa olla noin pihalla ihan perusasioista, mutta lääkärin mukaan oikeasti pahoinvoivalla koiralla ei ole niitä hyviäkään päiviä... Ja toisaalta taas suurin osa päivistä on niitä reippaita ja hyviä. Eli eiköhän tuo pikkuinen vielä paina eteenpäin hyvän aikaa :)
 
Vilillä on 17v. synttärit ensi maanantaina ja tavallaan elättelen kyllä toivetta, että kun aikanaan Hollannista kotiudun, Vili olisi täällä odottamassa. Eihän se mahdotonta ole?! Ja tosiaan kyllä tarkoitus on ihan kaikki lomat ja mahdolliset vapaat Suomessa viettää. Vili muuttaa Lahteen äidin luo, mikä tietää itsellekin paljon vierailuja sille suunnalle :)

 
Ja vielä loppuun yksi juttu vähän niinkuin parempi myöhään kuin ei milloinkaan periaatteella -Muistin joskus kesäkuussa asiasta mainita Instagramin puolella, mutta otetaan nyt täälläkin vielä, kun kerta viikko on aikaa:

Kesäkuussa käytiin muutamien blogityttöjen kanssa leikkimässä taiteilijoita ja noita ihania tuotoksia on voinut käydä äänestämässä Instagramin puolella jo pidemmän aikaa. Kisa on käynnissä vielä tämän viikon lauantaihin asti, joten nyt on viimeinen mahdollisuus kalastella teidän ääniä (unohdin koko jutun, kunnes sain asiasta muistutusmeiliä viikonloppuna, hyvä minä.) 
 
Kaikki pöydät löytyy Instagramista @aussiestreetartkisa tunnuksen alta. Oma tuotokseni on tuo ylärivin keskimmäinen, joka ei millään täyttänyt ainakaan noita "tehdään sapluunalla"-ohjeita, vaan otin vapauden kyllä ihan omiin käsiini :D Mutta kaikesta huolimatta olisin tooooosi iloinen äänistänne!! :) Onnetar arpoo kaikkien äänestäneiden kesken viisi Aussie Street Art Design Edition 3 Minute Miracle -settiä, joista kukin sisältää kolme eri tehohoitoa kuiville, värjätyille ja pörröisille hiuksille. Ja kuten jo aikaisemmin kesällä totesin, nuo on oikeasti ihan parhaita hoitoaineita ikinä!!  Palkinnon saajille ilmoitetaan voitosta Instagramissa, joten tosiaan käykäähän heittämässä tuonne ääniänne!!! :)

@aussiestreetartkisa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.