Outfit 16/8

Ja sitten paluu siihen läksäreiden asuun… Mainitsin joku aika sitten koulusta puhuessani siitä hölmöstä taikauskoisesta osasta minua. Jos en koulun tuloksia odotellessa sulkenut Hollannin reittioppaan välilehteä puoleen vuoteen, niin oikeasti, vielä neuroottisempi olen mitä tulee vaatteisiin!

Kyllä. Tämä seuraava Hennesin pitsimekko on nähty täällä bloginkin puolella sata ja yksi kertaa, mutta se on se mekko, joka päällä olen viettänyt ehdottomasti ne parhaimmat ja hauskimmat illat koskaan! Tuo mekko päällä olen tavannut ne yhden käden sormillakin helposti laskettavat oikeasti kivat pojat viimeisen parin vuoden aikana, ja tuo mekko on aina hyvä päällä, aina. Kysein mekko tuo kesän ja myös päättää sen. Talvelle on tietenkin olemassa omat vakkarit, mutta tämä on ehdottomasti yksi lemppareimmista vaatteista koskaan. Sen parhaimman vaatteen ei tosiaan tarvitse maksaa omaisuuksia, olikohan tämänkin hinta aikoinaan huimat 29,90?!

Siitä muuten tulikin mieleen, että jos jollain sattuu tuo sama yksilö olemaan jostain syystä kaapissa käyttämättömänä koossa 38, niin saa huudella tänne! Ostan mielelläni pois :) Olen pienen ikuisuuden toivonut, että löytäisin vastaavan jossain toisessa värissä, mutta sellaisenhan voisi itsekin värjätä, jos näitä toisenkin omistaisi…

Takki/H&M, mekko/H&M, kengät/Ugg Australia, laukku/Tory Burch,
kaulakoru/Guess, kello/Michael Kors, korut/Massimo Dutti + Nomination


Itseasiassa koko tuo läksäri-illan asu koostui sellaisista mukavuusvaatteista. Tuon mustan bikerhenkisen denimtakin ostin joku pari vuotta sitten pienen epäilyksen alla, mutta turhaan, sillä se on myöskin lunastanut paikkansa lempparijakkujen joukossa ihan täysillä. Sama koskee myös laukkua ja kenkiä - pelkkää rakkautta. Tory Burchin isommasta kassista iltalaukuksi taipuva yksilö on ihan parhautta. Mahduttaa sisäänsä oikeasti kaiken mahdollisen ja näyttää aina yhtä hyvältä. Ja mites nuo Uggin kiilakorot.. En edes aloita miten onnekas olin, kun nuo kesäalesta löysin ja maksoin kolmasosan lähtöhinnasta!! Ne on niin hyvät jalassa ja ihan supersöpöt (jopa mun paksuissa nilkoissa)…

Ja kun joku ehti meikistäkin jo kysellä, niin voisin noista perustuotteista tehdä ihan erillisen postauksen. Täytyy tarkastaa ne tarkat tuotenumerot, kun tuntuu, että noita uusia luomivärejä tulee Yves Rocherillakin kuin sieniä sateella… :D

Mutta niin se vaan menee, että mukavat ja hyvältä tuntuvat vaatteet tekee tosi paljon. Monelle saman mekon ylikäyttö kesästä toiseen on ihan vitsi ja toisilla on se pakottava tarve ostaa jokaisiin kemuihin uusi asu päästä varpaisiin, mutta itse en edes osaa sitä… Ostelen kyllä kohtuu paljon vaatteita yleensä (paitsi tänä kesänä olen ihan tietoisesti jättänyt shoppailun vähälle), mutta sitten on nuo tietyt jutut, että vaikka kuka sanoisi mitä, niin minähän käytän tätä vaatetta niin kauan, että se kuluu puhki. Samanlaisia fiiliksiä muistaakseeni herätti yhdet myöskin Hennesin farkut joskus 15-vuotiaana… oikeasti, ompelin niistä reikiä kasaan monet kerrat, kunnes ne lopulta oikeasti hajosi käsiin kankaan ollessa niin kulunut. Voi sitä surua.



Näin eilen Vivveä pitkästä aikaa, kun kävin ostamassa Gaudetesta syksyksi uuden harmaan Canada huivin Acnelta, josta ehdinkin jo päivitellä fiilistelyä Instagramin puolelle. Viime vuonna hommasin kovilla suosituksilla saman tummansinisenä ja voi että on ollut kyllä aktiivisessa käytössä kyseinen asuste! Joten saman tien, kun Vivve mainitsi Gaudeten huivitäydennyksestä, niin eikun omaa noutamaan :) Ja jos nyt Hennesin mekot on yleensä kertistavaraa, niin noita huivi-ihanuuksia voi ainakin sitten ihan ylpeästi käyttää vuodesta toiseen. Sehän se asusteiden parhaus on, ne näyttää aina hyvältä, koska niihin ei vaikuta painon vaihtelut ja klassikot näyttää aina hyvältä!

Huivihankinnan jälkeen suunnattiin Vivven kanssa meille juoruamaan ja vaihtamaan kuulumiset, kun ei olla melkein koko kesään nähty. Niin ja illan varsinainen suunniteltu aktiviteettihan oli kevään 2011 vaaliohjelmat ja HHU. ”Paavo-ilta” oli tuo työnimi, jolla on sopivaa ajankohtaa etsitty koko kesä… Vivven mielestä Paavo Arhinmäki on kuuminta ikinä mitä Suomen politiikkaan tulee, joten siitähän riemu repesi, kun kerroin että boxilta löytyy tallennettuna sekä Krissen vaaligrillin että Hyvien ja huonojen uutisten jaksot, joissa kyseinen seksisymboli vierailee (itse kallistun ehkä enemmän Stubbin karismaan, mutta makunsa kullakin). Joka tapauksessa nyt tuli tämäkin ohjelmanumero hoidettua pois alta, sillä kaikki Elisan tallenteet luonnollisesti katoavat, kun kuun vaihteessa kyseisestä palvelusta muuton


Superkiitos taas jällen kerran kuvista Hennalle < 3 Mitä teen Hollannissa ilman sua?!
Tää viimeinen viikko on muutenkin ihan täyteen ahdettu kaikkien kavereiden näkemisiä, kun lähtö vaan lähenee ja lähenee… (TJ 6) ja huomennakin on ohelmassa vaikka mitä. Lounas menee asioita hoidellessa ja ruokailut hoituu iskän seurassa töiden jälkeen, josta suuntaan sitten loppuillaksi moikkailemaan vielä Sannaa ja Anua. Tämän illan koitan kovasti pakkailla kamoja ja halailla Viliä, kunhan ensin käyn keskustassa hoitamassa pari juttua. Ja loppuviikosta pitäisi pakatakin. Siis silleen ihan lopullisen-lopullisesti miettiä, että mitä ihmettä sitä mukaan ottaa. Ahdistavaa…

Mutta palataan näihin ihmettelyihin myöhemmin... :)

Kommentit

  1. no mutta sehän on oikeasti vaan fiksua käyttää samoja vaatteita ja kertoo ihmisestäkin jo paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on. Mutta sitten tulee vaan se fiilis, että mitäköhän muutkin miettii, kun mulla on taaaaas tää sama mekko... Vaikka faktahan on, että ei ne muut mieti näissä asioissa, ku itteään - ihan niinkuin minäkin :D

      Poista
    2. no en minä ainakaan mieti, koska itselläkin on aina ne samat vaatteet :D

      Poista
  2. Noi kengät on kyllä ihanat :) ja kiitos muuten paketista! Sain tänään vasta aikaseks hakea sen postista, vähän se kerkes siellä jo odottelemaankin :D mutta oli ihana yllätys ja vyötkin oli sopivia, joten iso kiitos sulle ja tsemppiä muuttovalmisteluihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, oon niin tyytyväinen, että tuli hankittua! Kiva, että paketti löysi perille... itsellä on aina kauhea luottopula tota kirjaamatonta postia kohtaan :D

      Ja kiitos, tsemppiä tarvitaan... sen verran laiskasti tätä on tullut tehtyä :)

      Poista
  3. Näytät superhyvältä!

    http://purperf.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Näytät tosi kauniilta jaj onnellisuutta hehkuvalta, etenkin tuossa kolmanneksi alimmassa kuvassa, jossa nauravat kasvosi tuovat mieleen viime Euroviisujen Hollannin edustajan Anoukin, jonka kauneudesta lumouduin Birds-kappaleen aikana (hän on nykyisin mielestäni vielä säteilevämpi kuin nuorempana silloin Nobody's Wifen aikoihin, vaikka yleensähän tuppaa käymään niin, että juuri naiset "rupsahtaa" ja miehistä tulee iän myötä vain entistä karismaattisempia ja komeampia, niin epäreilua!:D)

    Alexander Stubb on mustakin tosi hyvännäköinen ja ihailen sen positiivisuutta, nuorekkuutta ja energiaa. Inspiroiva ihminen. Paavo A. on myöskin ihan mahtava persoona. Ulkonäöllisesti toki ihan jees ja sympaatinen, mutta kaikkein eniten Paavossa arvostan hänen arvomaailmaa ja luonnetta. Iso käsi Paavolle!

    Hyvää loppurutistusta viimeisille Suomi-päiville ja onnenpotku Hollantiin! Voit jo alkaa harjoitella sitä hollantilaista kurkkuäännettä esim. kurlaamalla päivittäin suuvettä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos vaan :D Joo eräs omakin miespuolinen kaveri mulle totes, että hänellä ei ole mikään kiire sitoutua toisin kuin kuulemma mulla, koska miehet vanhenee niinkuin viini ja naiset kuin maito. (Ei enää olla kovin hyviä kavereita..)

      Ja Stubb on nimenomaan ihan huikean karismaattinen persoona ja todellakin oikea mies työhönsä. Itse tosin noin niinkuin muuten kallistun enemmän vihreään päin, mutta minkäs sille voi, että kookomuslaiset miehet vaan vetoaa enemmän :D

      Kiitos, ja joo, oon kyllä säänut hollantilaisilta ihan hyvää palautetta mun ääntämisestä niiden muutamien lauseiden perusteella mitä kykenen tähän mennessä tuottamaan ;)

      Poista
  5. Mulla on ylimääräisenä toi valkoinen mekko, mutten oo varma onko koko 36 vai 38. Veikkaan jälkimmäistä! Voisin sen myydä jos oot vielä kiinnostunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Jos on 38, niin ehdottomasti olen kiinnostunut! Laitatko mulle meiliä?!

      Poista
  6. Ensimmaista kertaa eksyin blogiisi. Terveiset Tilburgista, olen aikanani itsekin valmistunut NHTV:sta ja tanne jain. Lampimasti tervetuloa Hollantiin, tulet varmasti nauttimaan taalla asumisesta. :-)

    L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, niin veikkaan, että itelle käy ihan samat... Joku siinä Hollannissa vaan on. Ja tosiaan itsellä toinen vuosi onkin sitten pääpainoisesti juurikin Tilburgissa, eli sekin kaupunki tulee käymään tutuksi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus