Läksärit

Yleensä, kun ei muista kameraa liian usein illan aikana esille kaivaa, kertoo se siitä, että hauskaa on ollut. Niin hauskaa, ettei sitä kuvien ottamista ole miettinyt sitten ollenkaan ja näin kävi tuon perjantai-illankin kanssa, kuvia kertyi ihan naurettavan vähän, vaikka kameran mukaan raahasikin...

Oltiin varattu Apollon streetistä muutamia sohvia ja vietiin paikan päälle omia syömisiä. Ennen ysiä toimi tosi kivasti streetin etkohinnat eikä sitten tuo baarissa alkuillasta asti istuminen käynyt näin opiskelijankaan lompakolle liian kalliiksi, hehe.... Ja tosiaan loppuillan aikana oli narikan pojat pienen kehotuksen jälkeen ihan kiitettävästi tuhonneet loputkin eväät, joten kotiin ei tarvinnut juuri mitään kantaa :)

Oli kyllä ihana nähdä kaikkia supertyyppejä vielä ennen lähtöä ja muutamat pitää vielä uudestaan treffata tulevallakin viikolla. Vaikka sitä Suomessa kohtuu tiheään tahtiin käykin, pakko myöntää, että suurin osa ajasta tulee menemään Lahdessa Äitin luona Viliä halaillessa.

Mutta eipä tuosta illasta sen kummempaa. Alla muutama kuva ja asusta oma esittely myöhemmin... (sen jopa sain kuvattua!!) :D






Kommentit

  1. Asun lisäksi toivoisin esittelyä tuosta ihanasta luomiväristä! Kenen valmistajan ja mikä sävy mahtaakaan olla kyseessä? Ihana! Innolla seuraan muuttoasi Hollantiin, älä vain luovu blogin kirjoittamisesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yves Rocherin luomiväri on kyseessä, etsin tarkemmat tiedot postaukseen :) Ja en luovu kirjoittamisesta, se on varma!

      Poista
  2. Missä on mungolife?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä löytyy: http://www.rantapallo.fi/mungolife/

      Poista
    2. ette siis oo kavereita enää?

      Poista
    3. Kuten postauksessa jo totesin, kuvia tuli tosi vähän ja varmaan yli puolet vieraista jäi kameraan tallentumatta. Alunperinkään tämä ei siis ehkä ole se paras lähtökohta miettiä kuka paikalla on ollut ja kuka ei. Joka tapauksessa Anna nyt ei ollut näiden bileiden vieraslistalla (rauha kaikkien demittäjien sielulle) ja siihen en sen enempää ala syitä täällä blogin puolella ruotimaan.

      Poista
  3. Miten tuo Apollon Street Bar toimii? Voiko jotain maksua vastaan (/tai että ostaa tarpeeksi juomia) siis varata tuolta pari sohvaa ja tuoda omat sapuskat vielä mukaan? Minkä hintaista touhua tuo on? Toi vaikuttaa tosi kivalta tavalta järkätä vaikka synttäribileet! Etkoilla jatkobaarin vieressä:D.

    Ja onko sulla jotain kauneuden salaisuuksia? Harva 27-vuotias meinaan näyttää noin hehkeältä!

    - Kipsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Streetistä voi varata pöytiä ilman mitään maksua tai juomatakuuta. Sama toimii tietääkseni muissakin NPG:n ravintoloissa. Apollossa on tosin myös alakerta siellä kellarissa, jota voi tietääkseni varata jotain juomatakuuta vastaan isommalle porukalle, niin että koko tila on tavallaan privaatti. Mutta jos pelkkiä pöytiä varaa Streetistä, niin se onnistuu ihan sähköpostilla tai NPG:n nettisivujen kautta. Omien syömisten vieminen pitää sopia erikseen ja meilläkin ne sai olla esillä vaan kymppiin asti.

      Ja kiitos :D Ei kyllä ole mitään erityisiä kauneuden salaisuuksia... Täytyykin ehkä pohtia noita kauneudenhoitorutiineja ja kirjoitella niistä vaikka erillistä postausta :) ...ja olen muuten jo kuukauden yli 28-vuotias, valitettavasti :D

      Poista
    2. Ai niin hitto, kyllähän sä niistä synttäreistä täällä blogissakin useasti mainitsit! Mä en vaan millään muistanut, alkaa vissiin muisti pikkuhiljaa pettämään... Mutta kiva tietää tuo Streetin käytäntö! Etenkin siis tuo ruokapuoli kiinnosti (itsehän olen niitä tyyppejä, joiden on pakko mussuttaa jotain 24/7...)

      Mutta joo, joku kauneuspostaus olis mukava! Mutta sillä ei oo mitään kiirettä, muuta ensin rauhassa Hollantiin ja asetu siellä aloillesi. Hyvää opiskelutaivalta sinne!:)

      - Kipsu

      Poista
    3. Kiva jos oli apua! Ja tosiaan pitää vaan muistaa sopia niistä omista tarjoiluista, niin se on ainakin aikasemmin ollut ihan ok.

      Täytyy laittaa kauneuspostaus tuonne luonnoksiin, ettei pääse unohtumaan! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.