Nyt mennään!!

Noniin! Kentälle on selvitty ja oikeasti, jos koskaan aikaisemmin on heittänyt läppää tavaramäärästä, että täähän on ku muuttais, niin nyt se todellakin on sitä. Mulla on kolme matkalaukkua ja LV:n Neverfull, joten oli kyllä vitsit vähissä, kun niiden kanssa tohon baggage droppiin menin... En itse tiennyt, että se 20kg/laukku on oikeasti elämän ja kuoleman asia. Siis jos toinen laukku on pikkuisen päälle ja toinen vähän vajaa, niin toisen laukun ylikiloista pitäisi maksaa, vaikka ne periaatteessa tasaa toisensa?! No, nyt tiedän.

Selvisipä sitten tämäkin, mutta onneksi oli tosi kiva poika siinä tiskillä, niin sai asian hoidettua sellaisella "oh no, en tiennyt"-tuskailulla (ja samalla potkin piiloon mun tuplakässäreitä). Noh, ens kerralla vähän kevyemmin sitten. Tavote olisi tulla lokakuussa muotimessuja kattelemaan, joten se reissu menee sitten reilusti tyhjällä matkalaukulla Suomeen päin, sillä vaikka karsin mun vaatteet puoleen, sain karsia ne vielä kertaalleen uudestaan, joten tuotavaa riittää kyllä jatkossakin :D

Tietysti voidaan keskustella siitä mikä on turhaa ja mikä ei, mutta pari päivää sitten olin vielä tunkemassa laukkuun kaksi tennismailaa ja sulkismailan (koska sulkista saa opiskelijaurheilukortilla pelata ilmatteeksi), mutta tulin siihen tulokseen, että pärjään kuukauden yhdellä tennismailalla ja lainaan sitten sulkikseen jostain... Mutta tennistä ei kyllä voi ihan millä tahansa lyödä. On mullakin taas ongelmat. Mutta jooh. Onneksi se Breda ei ihan kylä ole, niin ehkä kaupoistakin saa täydennystä, jos jotain tosi oleellista jää kaipaamaan :)

Mutta mutta... Nyt pitää pikkuhiljaa liikkua portille päin. Välilasku onkin Tukholmassa, josta matka sitten jatkuu parin tunnin odottelun jälkeen Damiin. Palaillaan myöhemmin! :)

...Ja Viliä on muuten ikävä jo nyt :'(

Kommentit

  1. En oo ihan varma, mutta muistelisin, että tuttu joka on heittelemässä laukkuja kentällä on sanonut että ne kilorajat on senkin takia tarkat kun 20kg ylöspäin alkaa olla aika painavaa nosteltavaa / heiteltävää...
    Hyvää matkaa:)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi hirveesti tsemppiä sinne!!! ((:

    VastaaPoista
  3. Onnea matkaan, nauti Hollannista! :)

    VastaaPoista
  4. hyvää matkaa, innolla odotellaan kuulumisia :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti