Reddville - Ilmaiset tamponit suoraan kotiovellesi!

(Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Reddvillen kanssa)

Täällä blogissa on tullut kirjoitettua niin kuukautisista kuin kuukupeistakin, joten nyt on sitten tamponien vuoro! Olen aina ollut sitä mieltä, että menkat on naisten kirous ja olisi niin paljon kivempaa, jos niitä ei yksinkertaisesti vain olisi ollenkaan. Siirryin aikanaan kuukupin käyttäjäksi, koska on mielestäni vain epäreilua, että naiset joutuvat oikeasti tuhlaamaan omaisuuden elämänsä aikana pelkkiin kuukautissuojiin. Kuitenkin kaikesta huolimatta aina toisinaan tulee tamponeja ostettua, koska ne on helpompia kantaa laukussa mukana "just in case" ja toisaalta on niitäkin ihmisiä, jotka ei vaan yksinkertaisesti ole oppineet sen kupin käyttöä (siskoni erittäin hyvänä esimerkkinä).

Edellämainituista syistä olinkin niin fiiliksissä lukiessani ensimmäistä kertaa Reddvillen R.E.D.D Free ilmaispalvelusta, jossa tosiaan on mahdollista saada oikeasti täysin ilmaiset tamponit suoraan kotiovelle toimitettuna! Kuulostaako jopa liian hyvältä?!


Mahdollisuus ilmaisiin tamponeihin perustuu siihen, että Reddville toimii yhteistyössä kampanjoittain vaihtuvien kumppanien kanssa ja jokainen tamponilähetys on sitten samalla markkinointitempaus ko. yhteistyötaholle. Ainoa asia mitä noiden ilmaisten lähetysten eteen pitää tehdä, on vastata jokaisen lähetyksen yhteydessä kymmeneen markkinointiaiheiseen kysymykseen liittyen juurikin sen hetkiseen markkinointikamppikseen. Ensimmäiset kysymykset tulevat pian ensimmäisen lähetyksen jälkeen ja vastaamalla kysymyksiin varmistaa seuraavan ilmaislähetyksen saapuvaksi. Todella helppoa siis :) Paketit ovat oikeasti sen kokoisia, että mahtuvat postiluukusta sisään (älkää hämääntykö tuosta kuvien isosta laatikosta) eli ne todellakin toimitetaan ihan kotiin asti joka kerta.

Ja tässä tapauksessa ilmainen todella tarkoittaa ilmaista, sillä toimituksista ei tule edes postikuluja. Jos jostain syystä vahingossa tai muuten vaan jättää vastaamatta kysymyksiin, ei siitäkään aiheudu mitään jälkilaskutuksia, vaan ainoastaan ilmaisten tamponien toimitus jatkossa keskeytyy.


Kannattaa tosin olla tosin nopea, sillä nyt ensimmäiset 10 000 suomalaisnaista pääsevät mukaan Suomen ensimmäiseen kampanjaan, joka starttaa lokakuussa! Ruotsissa ja Norjassa R.E.D.D Free ilmaispalvelulla on jo yli 65 000 tyytyväistä jäsentä ja nyt tosiaan palvelu on vihdoin saatavilla myös Suomessa.

Aika hyvä sanoisinko :) Pikkuisen jäi kaivelemaan, ettei tuotteita lähetetä Hollantiin, mutta siskolle ja kavereille on tätä nyt hehkutettu jo kyllästymiseen asti, joten toivottavasti muut tajuavat ottaa hyödyn irti sitten tämänkin edestä!


Ensimmäinen kampanja starttaa  siis lokakuussa ja kun ensimmäinen ilmaislähetys on saapunut, tulevat ensimmäiset 10 kysymystä. Mitään erillistä tilausta ei tarvitse tehdä, tamponit tulevat automaattisesti, kun palveluun on rekisteröitynyt. Jos kysymyksiin jättää vastaamatta, ilmaislähetykset loppuvat - no big deal. Jos vastaaminen vahingossa unohtuu, voi kysymyksiin vastata myöhässäkin ja sillä pääsee taas mukaan palveluun. Eli kysymyksiin vastaamalla yksinkertaisesti aina kuittaa sen seuraavan paketin toimituksen :)

Usein esitettyihin kysymyksiin palveluun liittyen löytyy vastauksia täältä, jos jokin jäi vielä mietityttämään... ja R.E.D.D. Free ilmaispalveluun pääset rekisteröitymään suoraan TÄSTÄ! :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus