Farewell

Tokavika työviikko on kohta takana ja pääsee viikonlopun viettoon, jee!! Sitten onkin enää ensi viikko töitä, jonka jälkeen heti maanantaina lähtö uusiin kuvioihin. Hui. Miten tää aika juokseekin tällasella vauhdilla?!
 
Sain eilen vihdoin noudettua maistraatista syntymätodistuksen (tai no virkatodistus se Suomessa on) Hollantia varten ja tänään olen taas soitellut vakuutusjuttuja läpi. On kyllä niin miljoona asiaa hoidettavana, joita ei ole tullut koskaan edes miettineeksi. Havaitsin myös, ettei ostamani pahvilaatikot riitä millään pakkailuihin, joten täytyy niitäkin lähteä hankkimaan jostain lisää...  Noh onneksi tässä on vielä reilu viikon verran aikaa ihmetellä.
 
Kuten varmaan huomaattekin, nää fiilispostaukset on viime aikoina toistaneet ihan samaa kaavaa ja sisältöä, koska mikään muu ei tällä hetkellä ole mielessä kuin lähtö :D Ja se korostuu taas tänään entisestään, sillä illalla vietetään Sannan kanssa yhteisiä läksäreitä kaikkien ihanien ystävien ja kavereiden seurassa joten ihan huippuilta tiedossa! :)
 
Palaillaan siis myöhemmin lisää... Ja nyt, kivaa viikonloppua kaikille!!
 
 

 
 



Ja hei vielä loppuun yksi juttu (unohdan muuten tän ihan kokonaan).. Ihan huippuhyvä tarjous, nimittäin Yves Rocherilta saa nyt elokuun loppuun asti -20% koko tilauksesta koodilla "YRSUMMER20"
 
Käykää ihmeessä shoppailemassa munkin puolesta, sillä itse en saa nyt ostaa matkalaukkuuni yhtään lisäpainoa... :D Mutta luulisi noiden Hollantiinkin toimittavan?! Täytyykin tutkia asiaa...
 

Kommentit

  1. Jos Hollantiin haluaa tilata niin eikun hollannin nettikauppaan. Eilen tuli Detox-kuuri tilattua ja hyvin onnistu hollanniksi tilata vaikken kieltä osaakaan yhtään :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.