Weekend so far...

Sunnuntaissa taas. Tuntuu, että tuonkin toteamuksen teki viimeksi toissapäivänä, sen verran käsittämätöntä vauhtia vetää nää päivät taas. Viikonloppu itsessään on kulunut ihan tehokkaasti ja on jopa saanut asioita tehtyä yllättävälläkin teholla. Pari viikonloppua ilman mitään baarissa notkumista on tehnyt kyllä jo ihmeitä :D Ensi perjantaina tosin oli tarkoitus käydä tyttöjen kanssa parilla lasillisella, mutta vaan toisena päivänä. Viime kesäisen ja syksyisen 'molemmat viikonloppuillat viihteellä'-tahti on muutenkin tosi hiipunut nyt, kun siskon kanssa saman katon alla asuu... Ei tule sellaista "kuolen yksin ja kissat syö mut"-fiilistä. ...mistä tulikin mieleen, etten oikeastaan koskaan ole ollut mikään kissaihminen, vaikka eläimistä tykkäänkin.

Perjantai meni perussetillä toimistolla ja päällä oli tuota linjaa, mitä kuvissa näkyy. Hilfigerin huivikin päässyt oikeuksiinsa :)


Scarf Tommy Hilfiger, blouse Pieces, top Vila

Perjantaina töiden jälkeen suuntasin noutamaan Vivven töistä, josta suunnattiin Stockalle kiertelemään kosmeosastoa. Tää mun silmäryppystressi ei ole vieläkään ottanut laantuakseen, joten päätin hakea muutamia "ryppyvoiteita" testaukseen... Myyjä kuitenkin vakuutti mut siitä faktasta, että kyse on vaan kosteutuksen puutteesta, eikä niinkään oikeista rypyistä. Sain näytteet Joe Blascon silmänympärysseerumista, Shiseidon ennaltaehkäisevästä voiteesta, Armanin sävyttömästä BB-voiteesta sekä omasta vaatimuksesta myös Blascon lifting creamista. Tosin lupasin, että kokeilen jälkimmäistä vaan tyyliin jonain viikonlopputuotteena, koska en kuulemma oikeasti tartte sitä. 

Ja hei, kuinka ihana se myyjä oli, kun se varovaisesti kysy mun ikää ja oli oikeasti yllättynyt, että oon niinkin vanha :D Ah, Stockan myyjät on niin hyvin koulutettuja, että ihan itekin unohtaa miten hyvin meiät opetettiin sillon aikoinaan mielistelemään asiakkaita....

Testers...
Shoppailujen jälkeen suunnattiin vielä Vivven kanssa kinkkiin syömään ja juoruamaan, josta sitten kohti kotia ja uni tulikin heti, kun sänkyyn pääsi. Mutta mitä noihin tuotteisin tulee, oon jo tähän mennessä ehtinyt noista jokaista läträämään ja erittäin varmasti meen jossain kantistarjouksessa noutamaan itselleni ton Joe Blascon seerumin, se on ihana! Shiseidokin on ihan jees, mutta luulen, että Body Shopin e-vitamiinivoide saa silti jäädä hyllyyn sen sijasta. Armanin BB-voide oli myös ihan ok, kivan pohjan toi ja silleen, mutta vaikka sävytön koostumus kuinka kiva onkin, en silti ala jatkossa maksamaan 30ml tuubista sitä 70 euroa. Eli jos BB-voidetta kaipailen, luulen, että Yves Rocherin versio saa edelleen pitää oman paikkansa hyllyssä. (Linkkasin teille nuo Joe Blascon tuotteet Sokoksen sivuilta, koska Stockalla ei netissä vielä kosmetiikkaa näytä myynnissä olevan.)

Mutta mutta, nyt on voiteet ainakin hetkeksi hallussa ja onhan se näin parin päivänkin jäljiltä jo ihan selvää, että se ihon kunnon kosteutus tekee ihmeitä! 

Jekku-promoa...

Meri & Magic Mike

Eilen oli taasen vuorossa sängyn hakua ja työkeikkaa, joten lauantaikin siis kului aivan käsittämättömän vauhdilla koko päivä. Laitoin ehkä viikko sitten nettiin ilmoituksen sängyn tarpeesta ja ihan ok yksilö löytyi ilmaiseksi hyvinkin nopeasti. Ok siis meinaa, että aivan varmasti parempikin olisi löytynyt, mutta tähän hätään kelpaa (ihmisillä on meinaan aika mielenkiintoinen käsitys termistä "tosi siistissä kunnossa"). Anyhow, sänkyyn kuului lisäksi vielä patja (vähän niinkuin jenkkisänkytyyppisesti), mutta sen heitin hyvin nopeasti menemään ja tilalle tuli ainoastaan oma petari. Kelpaa, ja voi että... ah, ihana nukkua ihan oikeassa sängyssä vihdoinkin!!!

Hurjasta neljän tunnin työillasta selvinneenä suuntasin Merille viettämään kyhnötysiltaa sohvannurkkaan ja tuijottamaan Magic Mikea. Siinä vasta leffa. Mietittiin, että se voisi pyöriä tästä lähin taustalla aina kun aloitellaan vaikka esim. baari-iltaakin... Aika toimiva idea. Eilen ilta tosin koostui lähinnä vaan syömisestä ja miesnillityksestä. On se jännä, että tällaiset "miksi en koskaan löydä ketään ihanaa"-turhautumiset nostaa päätään just ton leffan aikana?!

I have a bed!!!!




Ja nyt lauantaina missatun Putouksen pariin... palataan taas!

--

Translation:
# Friday's outfit
# Some anti-age facial cream testers from Stockmann... Still feeling my wrinkles, haha :D
# Work stuff with booze promotion on Saturday
# Magic Mike movie night with a friend... 
# New bed. Well, not like a brand new, but at least I have a bed to sleep!

Kommentit

  1. Heippa!
    Mulla toi leffa tekee sellasen efectin et on pakko soittaa yhdelle pojalle ja pyytää se kylään. Saman vaikutuksen tekee fifty shades kirjat. Ootko muuten niitä lukenut?
    Kivaa viikkoa!
    -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mulla taas päinvastoin :D En oo kirjoja lukenut... vielä. Paljon oon kyllä suosituksia tytöiltä saanut, että varmaan pitäisi :)

      Kivaa viikkoa myös sinne! :)

      Poista
  2. Heippa!
    Hei miten tollasin promohommiin pääsee? Mua kiinnostaisi kovasti moinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa laittaa ihan suoraa hakemusta menemään promofirmoihin, joiden prokkikset kiinnostaa. Usein yritysten sivuilla on paljon preferenssibrändejä, joten sieltä näkee minkä tyyppistä duunia on tarjolla missäkin firmassa. Ja promoottoreita tarvitaan aina, joten varmasti tärppää, jos asenne on oikea :)

      Poista
  3. rakastellaanko joskus, virpi. oot niin pantavan seksikäs ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti