2.1.2013

Vain Elämää

Tää blogin päivitystahti ja postausjärjestys on hieman kummallinen, mutta luotan siihen, että olette jo tottuneet. Eli siis, ajassa viime viikonloppuun ja sunnuntaihin. Silloin oli meinaan vuorossa Vain Elämää-konsertti, ja voi että se oli kyllä ihanaa katseltavaa… ja etenkin kuunneltavaa! 

Alun perin oltiin Annan kanssa saatu liput perjantain konserttiin, mutta siinä oli sitten pari muuttujaa ja onneksemme saatiin liput siirrettyä sunnuntaille. Molemmat konsertithan myytiin tosiaan loppuun ihan hetkessä, joten Barona-areena oli kyllä ihan täyteen ahdettu ja tunnelmakin oli sen mukainen. 

Eniten fiilisteliin Cheekin ja Erinin lisäksi ihanan herkkistä Jonnea, mutta on kyllä myös annettava isot pisteet Siltsille (joka on yllättävän kuuma pienen partansa ja kaksimielisten vitsiensä kanssa) sekä tietysti Katri Helenan aivan mielettömälle lauluäänelle!!! Jotenkin noitakaan juttuja ei aina tajua ennen kuin kokee ne sillein itse paikan päällä… 

Kuvat ei todellakaan välitä sitä todellista vallinnutta tunnelmaa, mutta ehkä noista jotain saa irti, vaikkei laatu parhain olekaan :) Mahtava kolmen tunnin setti kokonaisuudessaan ja laulettua tuli mukana ihan todella monessa biisissä. Tällaisia konsepteja, ohjelmia ja ilmiöitä lisää, kiitos!!! 

 Oliko muitakin paikalla? :)3 kommenttia:

 1. Siellä oltiin! Löydän oman takaraivoni tuosta kolmannesta kuvasta! :D Konsertti oli kyllä mitä mainioin, propsit jokaiselle esiintyjälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hassua! No teillä oli sitte kyllä tosi hyvät paikat, jos noin eteen olitte päässeet! :)

   Poista
 2. Juu paikalla oltiin sunnuntaina. Mahtava konsertti, ihana tunnelma...!! :)

  -M

  VastaaPoista