Uudet bootsit :)

Vaikka Hollannin reissulta tuli osteltua ties mitä enemmän tai vähemmän hyödyllistä, näille yksille ihanille on pakko omistaa ihan oma postauksensa.

Olen halunnut matalia nilkkureita pienen ikuisuuden, mutta bootsityyppisiä ratkaisuja ehkä vasta muutaman kuukauden. Noh, nyt käveli vastaan pari, jossa yhdistyy molemmat tosi virpimäisellä tavalla ja kun nuo vedin jalkaan tuli sellainen "nää on niin mua" fiilis! Ne on nahkaa ja niissä on kultaiset yksityiskohdat. Ne ei ole liian rokit tuhannella niitillä, vaan kenkien särmä tulee isosta vetoketjusta ulkosivulla. Nilkkuri-bootseista saa säyseän tyylikkäät pitämällä vetoketjun kiinni, mutta kun sen pitää puolivälissä saa niihin hieman enemmän sitä jotain... ja jos tosi villiksi rupeaa, niin voi vetskarin avata kokonaan ja silloin ne on omalla mittapuulla jo tosi coolit ;D Love 'em! < 3



Ja kuten näkyy, noita on jo rakastettu muutaman päivän verran, kun tuo salama tuo kaikki mahdolliset naarmut ja likatahrat näkyviin. Materiaali noissa on tuollaista pehmeää nahkaa, vähän niinkuin mokan ja nahan välimuoto, mikä sitten se oikea termi onkaan.

Täytyy kuvailla nuo vielä jonkun asunkin kanssa, niin saatte kunnon käsityksen, mutta tosiaan ihqut ovat. Ja paikkaavat todellakin sekä nilkkureiden, että bootsien mentävän aukon kenkäkaapissa.


Boots by Sacha.

As you can quess, I did some shopping in Holland but these boots deserve to be posted separately!  Especially I'm lovin' the zipper detail which creates more than one style to wear these boots. When the zipper is closed it's more like sophisticated style... Zipper half open is a bit more relaxed... and when I wanna be like "really wild" I can open it completely ;D

Pure love and definitely must-have piece for shoe collection < 3

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Eikö vain. Ja kuvat salaman häijyssä valossa ei edes anna oikeutta niille :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti