Nederland 2/2

Tässä tuli sitten ne Hollannin reissun viimeiset kuvat oikein kunnon läjäyksenä ilman sen kummempia selittelyjä... (Väsymys painaa niiiiiiin kovalla voimalla niskaan, ettei kykene nyt ajattelmaan liikaa)

The rest of Holland pics, here you go... (just too tired to explain anything more..)
Lovin' that apartment!! And I know.. girls can be messy. Poor Ralph.
Raph shoud get a proper mirror... seriously :D It was a bit challenging there!
Utrecht by day!

Pari sanaa ehkä tuosta lauantaista.. Koska perjantaina ei lähdetty ulkoilemaan, oli aamu huomattavasti edeltäjäänsä skarpimpi ja päästiin ihan kivaan aikaan keskustaan katselemaan kauppoja ja syömään. Ostoksia tuli kyllä tehtyä, niistä enemmän lisää, mutta ihan kovin montaa tuntia emme keskustassa pyörineet ennen paluuta kämpille. Kaupan kautta ja viinipullon korkkaus... Lauantai oli se ilta, kun hostimmekin pääsi ulkoilemaan ja myös Menno tuli Groningenista moikkaamaan :) Eli etkoilua kaiken maailman sekoilun säestämänä, josta suunta Utrechtin yöelämää... Kuvat puhukoot puolestaan.

On Saturday we were sharp enough to have a little shopping tour in the city center, and after that just a great night with friends. This time also Ralph and Menno joined us! At first we had few glasses of wine at Ralph's and then heading to Utrecht's night life! Weird stuff...

Saturday's first glass of wine... pretty big glass though.

Doing my hair... and just to mention about the mirror again... :D

Boys.

Lovin' the blush on my cheeks...


Really liked the balcony!!


We took the gang tattoos!!! Angry Birds :D




How lovely! < 3 ...And note the tights ;)


Party crew...

How charming is that?! :D
Wtf...?
@Orloff
He is listening very carefully as you can see...
Utrecht by night.

Sunnuntaina nukutti ja piiiiitkään, mutta illalla raahauduttiin silti keskustaan kahville ja syömään. Ruokalistalle päätyi kreikkalaista ja ko ravintolasta lähti mukaan myös vessapaperit... hemmetin miehet, kun ei osaa siitäkään huolehtia. Ei vaikka olisi naisia kylässä. Niin joo ja onnistuin sitten heti illalla alkumatkasta leväyttämään myös basibact-pulverit villakangastakille sormeen tullutta havaa hoitaessa. Voitte vaan veikata miltä se näytti jälkeenpäin... vielä Hollannissa kaiken lisäksi :D

On Sunday we slept like till afternoon but still had some power to move on to city center for a coffee and dinner (Greek this time). Besides the dinner, the restaurant got an honor to serve us toilet papers for rest of our stay... I just cannot get it how guys always forget to buy some... even if they have girls visiting :D


Regular customers :D
My choice at Greek's.
Sneak peek to my friend's bag... basic stuff, as usual.

Last drink at Olivier and meeting up with a friend.
Maanantaina koittikin sitten lähtö kotia kohti, mutta koska lento oli vasta illalla, kerettiin vielä päivällä tekemään muutamat pakolliset shoppailut Damissa ja vähän muuallakin. Meri bongasi Utrechtissa jollain Primarkin kassin ja sai siitä päähänpinttymän, joten sinnehän oli päästävä. Freek googletteli meille reittiohjeet edellisenä iltana ja sinnehän sitten tyttöjen kanssa matkalaukkuja vetäen suunnattiin.

Kyseisen halpaketjun löytää Zaandamista, joka on n. 10min junamatkan päässä Damista, ja tosiaan itse kauppa näkyi suoraan edessä, kun asemalta ulos astui. Liian helppoa. Itselleni kyseinen ketju oli uusi tuttavuus näin niinkuin käytännössä, mutta kyllähän sieltä neljät balleriinat ja muutamat pikkuhousut mukaan tarttui. Ei epäilystäkään. Zaandamin keikan jälkeen suunnattiin Damiin, jätettiin laukut säilytykseen, ja lähdettiin hoitamaan vikat tuliaisostokset keskustassa. Ja siitä ei sitten montaa tuntia, niin jo oli suunta kentälle. Surullista.

Home journey started on Monday but since we had our flight in the evening, we had still a plenty of time to do some shopping before heading to the airport. Meri had spotted someone carrying Primark bag in the city, so our goal was to find one. Freek did some googling for us previous night so we had quite simple directions to get there. 

This junk store was located in Zaandam which is only 10min away from A'dam by train, so quite simply to reach and in fact the store is located next to the railway station there. Too easy I would say. For me this was first time in this chain but have to admit that even if I don't really shop that much junk, I grabbed four pair of pumps and some underwear. Yep. After a short visit in Zaandam, we headed to A'dam, did some souvenir shopping there and then caught a train to Schiphol.  

On our way to Zaandam.



Zaandam railway station... and some tourist.
Tourist. Truly.


Ooooopsie.


Sushi lunch in the restaurant next to the Primark...

It was a success! ;)
To Schiphol...
Are you kidding me?! Seriously... Kind of losing it. The faith I mean.
Some cheeeeeeese < 3
I don't wanna go home....

Sellainen reissu se! :) Jos tulee kysymyksiä mieleen koskien Hollantia/hollantilaisia mitä vaan reissuun liittyen, niin kommenttiboxiin voi laittaa tulemaan. Aihe, johon vastailen aina mielellään :)

That's about it! If you have any questions regarding NL or Dutch or whatever, I'd be happy to help... anytime with this topic! ;)

Kommentit

  1. Voitko kysyä sun tutuilta/tiedätkö itse jotain hyvää baaria Amsterdamista? Ulkomailla on niin vaikeeta aina arpoa mihin menee ja eksyy aina ihan kummallisiin paikkoihin.. Maaliskuussa Amsterdamiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsehän en ole noita Damin baareja kolunnut oikeastaan ollenkaan, mutta hollantilaiselta siellä opiskelevalta (miespuoliselta) kaverilta sain seuraavanlaista infoa:

      “Back to your question: for Erasmus people: smokey at rembrandtplein.. Clubs: palladium, blinq, the escape. Quest list club (quit strict): Jimmy woo (requirements: being pretty ;)).. “

      Eli jos noista jotain irtoais :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus