4.1.2013

Uudet kuoret!

Tätä vastaan on taisteltu monta vuotta, mutta nyt sitten on sekin menetetty. Taistelu ebayta vastaan, ja oikeastaan ihmettelen, että miten siinä näinkin kauan meni? Jotenkin sitä vaan ajatteli, että sitten tulee tuhlattua ihan kauheasti ja ei ei ei ei vaan kannata edes tutustua tai se on siinä.

Ostettuani tuon uuden iPhone 5, hankin siihen heti Teknikmagasinetilta suojakuoret, koska olen sellainen mämmikoura, että pudottelen etenkin puhelinta tosi paljon. Valikoima oli tosi niukka, koska puhelin oli vasta tullut markkinoille, ja maksoinkin kovista muovikuorista 24e + siihen päälle ClasOhlsonilta etupuolen suojakalvon x3 muistaakseeni 12e. Noh, periaatteessa pieni raha siihen nähden, että pudotin sitten vihdoin luurin tuossa yksi päivä lattialle ja suojakuori posahti samantien palasiksi. Itse puhelin kuitenkin säilyi ehjänä pientä naarmua lukuunottamatta, eli ihan hyvä vakuutus, vaikka hieman harmittikin, että kuoret meni siinä. Tarve uudelle suojakuorelle oli siis ehdoton, sillä tiedän kokemuksesta, että tuo lattiakosketus ei tule jäämään viimeiseksi :D

25e suojakuoresta on kuitenkin todella häijy hinta, ja vaikka niitä nyt valikoimien kasvaessa onkin tullut kauppoihin jopa puolet halvempia versioita, päätin kurkata ebayn puolelle.... Ja tästä ei paluuta! Tilasin yhteensä kolmet eri kuoret, kahdet kovamuoviset ja yhdet tuollaiset silikonityyppiset reunuskuoret, ja näille tuli oikeasti hintaa n. 2,5e/kpl postimaksuineen :D Ja kaikkiin tuli vielä mukaan ne etupuolen suojakalvotkin!! Että jooooo... Olisi voinut ehkä aikaisemminkin jo tuolta voinut noita puhelinassoja katsella. Ei siis mitään järkeä ostella kymmenkertaisella hinnalla Suomesta. Älytöntä.
Kaiken lisäksi se ensimmäinen kovamuovikuori ei edes istunut puhelimeen täydellisesti, vaan oli jopa pikkuisen liian iso, jonka myöten puhelin hieman liikkui kuoren sisällä. Nämä taas istuu puhelimeen kuin hansikas, joten ei terve mitä rahantuhlausta ostaa noita kuoria jostain peruskaupoista! Okei, tarvitsin sen suojan silloin välittömästi, mutta silti. Ei epäilystäkään mistä jatkossa kuoret tilailen :)

Tänään tuli myös pakettikortti vielä yhdestä odotetusta lähetyksestä: aivan supermakeista sukkahousuista, joita tilailin useammat kerralla murto-osalla Suomen hinnoista. Täytyy hakea ne heti huomenna postista ja esitellä sitten teillekin!

Jep. Ebay on vienyt minut(kin) mennessään.... Pakko se on myöntää :D

4 kommenttia:

 1. Tee ihmeessä Ebay:n ns. 'ohjekirjanen', sillä ite en vaan käsitä sen käyttöä, jotenkin liian hankalaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en osaa sitä itsekään sen kummemmin käyttää. Tilailin omat jutut uusina ja käyttäjiltä, joiden palaute oli 99,4% positiivista. Niin ja Briteistä, ettei tule tulleja. Maksu taas menee kätevästi PayPal-tilin kautta kaikissa jutuissa :)

   Poista
 2. Itsekkin liityin ebay:hyn viime viikolla ja nooh onhan sieltä tullut tilailtua kaikenlaista. Kovasti odotellut millon ne saapuu. Miten pitkään meni noissa kuorissa ja tuliko ne mistä maasta? :) Myös minua kiinnostaisi niistä huudoista tehty tietopaketti, koska en niin hyvin osaa englantia että pystyisin ymmärtämään siitä ohjekirjasta mitään :D haluisin huutaa niitä mutten tiiä uskallanko, ku en ihan täysin ymmärrä sitä huutojuttua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilailin omani joulukuun puolessa välissä ja toimituksessa meni sellainen pari viikkoa. Joulu tosin varmaan sotki noita juttuja jonkin verran, eli normaalista tod.näk. tulee nopeammin. Omani tilasin Briteistä, mutta eiköhän ne jotain Kiina kamaa ole. Tiedä sitten, mistä se paketti varsinaisesti tuli.

   Huutamisesta en osaa valitettavasti sanoa mitään :/ Kirjoittelen aiheesta, jos tulee omalla kohdalla jossain vaiheessa ajankohtaiseksi :)

   Poista