3.1.2013

Asua, hiuksia ja muuta sekavaa

Pitkästä aikaa muutama asukuva. Ja oikein vanhaan tapaan peilin kautta napattuna, hehe. Itseasiassa nappailin kyseiset kuvat Vain Elämää-konsertin jälkeen, josta suuntasin vielä illalla leffaankin. Kuvat on napsittu uudella pokkarilla, jolla oli muuten otettu ne edellisen postauksen konserttikuvatkin. Olen kyllä tosi tyytyväinen kameran laatuun tuollaisissa hieman hämärämmissäkin tilanteissa, ainostaan zoomi olisi voinut olla vähän parempi. Mutta niitä tarpeita tulee onneksi aika vähän, joten tuo ajaa taas toistaiseksi sen kakkoskameran paikan täydellisesti.

Päällä oli siis sekä konsertissa, että leffassa...

- Valkoinen pusero, Pieces (joululahja siskolta, joka jäi heti takin vetskarin väliin ja repesi: huomaa iso reikä edessä)
- Pitsireunainen toppi, Flash
- 40den sukkikset, H&M (kukaan ei muuten koskaan mainitse sukkisten ostopaikkaa asupostauksissa, miksi?)
- Ylipolvensaappaat, Vagabond
(- Laukku, LV Neverfull damier azur --- ei kuvassa, mutta ajatuksen tasolla)Niin ja mitä noihin muihin muutaman päivän takaisiin ostoksiin tulee... Katsokaa mun hiuksia!!! Niissä on kiharat ja ne näyttää tuolta vieltä toisenakin päivänä! En joutunut kuin ihan muutamaa suortuvaa korjailemaan ja ne on silti edelleen tuollaiset aivan täydelliset kiharapehkot, mitä olen aina ajatellutkin. Olen niiiiin fiiliksissä tuosta uudesta raudasta, ettei mitään järkeä!! Ja kun kyseessä ei ole edes mikään överikallis kapistus, vaan rauta maksoi sen 40e. Omani ostin Sokokselta, ja nimenomaan sen pienemmän version. Ajattelin, että loivempaa kiharaa saa halutessaan kirtämällä vaan enemmän tukkaa siihen ympärille. Toimii! 

Pearl Wand on nimensä mukaan sauva. Taikasauva. Se on seljasauva!!!! :D Voldemortin mielestä se näytti tosin kuulemma sähkötainnuttimelta, mutta ei noista asioista mitään ymmärräkään. Käytiin muuten tuossa yksi ilta kinkissä syömässä kyseisen pimeyden velhon kanssa. Tai siis itse en syönyt, vaan otin ainoastaan lasin viiniä selvitäkseni tilanteesta... Mutta kyllä vain. Eikä tarvitse pelätä, että tässä mitään uudestaan lämmiteltäisiin, ei todellakaan. Kyllähän Harry Potterillekin jäi ensimmäisestä kohtaamisesta elinikäinen arpi, joka pitää kyllä huolen, ettei asiat unohdu. Hienointahan oli, että samaan raflaan sattui samaan aikaan myös pimeyden lordin sukulaisia, jotka tuli sitten kättelemään ja esittelemään itsensä. Voi mitä ajan haaskausta. 


Niin ja nytkun miehiin päästiin, niin näin tuossa pari yötä takaperin unta mun hollantikaverista. Ei siitä, jonka luo mennään asustelemaan reissun ajaksi, vaan yhdestä toisesta, johon oon ollut tosi paljon nyt viime aikoina yhteyksissa. En oikein koskaan ehtinyt tutustua ko tyyppiin silloin kun se aikoinaan oli täällä vaihdossa, mutta nyt kun tuonne Utrechtiin päätettiin lähteä, otin hetken mielijohteesta tähän kaveriin yhteyttä, kun tiesin sen samassa kaupungissa asuvan... ja siitä se on sitten lähtenyt, ihan tuhottoman pitkät whatsapp-keskustelut, jotka on johtaneet siihen, että sitä vaan on aina ihan hymy korvissa, kun saa jotain viestiä. Eikä tässä edes ole mitään sen enempää mukana. Kait.

Niin ja näin siis unta, että oltin sattumalta samaan aikaan Karibian risteilyllä (wtf...?) ja sitten tää F vaan jotenkin ignoras mut ihan täysin ja olin ihan shokissa siinä unessa. Tosin, sitten se uni jatkui niin, että oltiinkin seuraavaksi jossain metässä Suomessa (näytti vähän Vantaan Vaaralan Fazerin pysäkiltä... mikä mua vaivaa?!) ja siellä se pyysikin anteeksi sitä juttua ja selitteli jotain outouksia. Ja sitten me pussattin. Miksi nään pussausunia mun kaverista? Ja yritän kovasti kieltää itselleni, ettei mua kiinnosta ja sitten kuitenkin kiinnostaa. Ainakin alitajuisesti. Vai häh?

No mutta enivei, kerroin kuitenkin sille eilen, että olin nähnyt tosi sekavaa unta siitä ja sit ehdin ja periaatteessa kerroinkin vaan ton laivajutun ja ignorausosion (en kuitenkaan niin sekasin oo, että alkaisin jotain pussausunia kertomaan), niin se sano ehkä sulosimmin ikinä jotenkin, että "It was just a dream. I would never ignore you if we were in a caribbean cruise ;)" Siis kuinka ihanaa on, että se vakuuttelee mulle, ettei käyttäytyis, niinku näin unta, että se käyttäytyis. Ja siis ehdoton painopiste tolle Karibian risteilylle! Koska sehän se on asian ydin :D :D

Oli muuten pakko tarkistaa, miltä tää teksti näyttää google translatorissa. Ei pelkoa :D

Ps. Osaatteko suositella jotain megahyvää unikirjaa, mikä kannattais ostaa? Tai vaikka nettisivua? Koska mun unet on niin outoja välillä, että alkaa epäilemään omaa mielenterveyttäänkin toisinaan...

3 kommenttia:

 1. Hei! Osaisitko kertoa/linkata tuosta pearl wandista sen verran, kun kirjoitat että ostit pienemmän, että onko niitä tosiaan kaksi eri kokoa? Mä havittelen nimittäin sellaista, mutta en ole vielä uskaltanut ostaa, koska en ole löytänyt kuin yhtä kokoa. Olen myös ahdistellut myyjiä ja googlettanut, mutta en vaan löydä infoa kahdesta eri koosta.. Kiitos tuhannesti jos jaksat vastailla!! :)

  -Taija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingin Sokoksella oli tällä hetkellä vaan sitä pienempää ja se maksoi sen 39,90. Isompi maksaa enemmän (ne tarkisti koneelta, että reilu 50e) ja vissiin tuota pienenpää enemmän myydäänkin. Ja pienempi siis kapenee tuolleen selkeästi kärkeä kohti. Ja silläkin saa ihan isot laineet kun laittaa kunnolla hiusta ympärille. Suosittelen :)

   Poista
 2. Kiitos tosi paljon vastauksesta! Nyt uskallan sen pienemmän käydä siis hakemassa, isot laineet kun nimenomaan hakusessa! :)

  -Taija

  VastaaPoista