Procrastination

kuva.

Olen eilisen illan ja tämän päivän aikana tehnyt erittäin syväluotaavan tutustumisen tämän hetken asunto- ja työtarjontaan sekä Helsingissä, että Amsterdamissa, sopinut nykyisen vuokranantajani kanssa tämän kämpän ennenaikaisesta uudelleenvuokrauksesta ja sen ehdoista sekä tehnyt useampaan eri paikkaan ilmoitukset siitä, trimmaillut Tetén naamakarvat, tiskannut, tehnyt ruokaa, tehnyt pari nettitilausta, katsonut lennot kesälle ja mitä vielä... No en ole siivonnut, koska ei nyt jaksa. Mutta pyykit voisi pestä.

Joka tapauksessa, tuntuu aivan käsittämättömän ylitsepääsemättömän vaikealta istuutua tuon gradun ääreen, kun tuntuu, ettei enää vaan jaksa vääntää noita samoja ongelmakohtia yhtään. On jotenkin tosi raivostuttavaa, että nyt saa palautetta jostain, mistä ei ekalla kierroksella saanut palautetta, ja sitten kun totean opettajalle jotain, että en ymmärrä mikä tässä on ongelma, kun kerta tämä ja tämä on todistettavasti näin, niin silloin tulee: That's exactly the way you need to think! We challenge you, but there is no problem, you see? - Että niin mitä, siis miksi sitten piti sanoa, että siinä on ongelma, jos sitä ei ole?! Oikeasti, mitä enemmän noita samoja asioita vääntelee ja kääntelee, sitä enemmän pää sekoaa. Ja vielä jossain vaiheessa ihan tosissaan pohdittiin Ramonan kanssa, että se PhD voisi olla ihan kiva tavoite jossain vaiheessa, mutta voi olla, että jää tosiaan pohdinnan tasolle :D

Että pitipä tämäkin postaus tulla tekemään, jotta ei varmasti tarvitsisi avata tuota itp-tiedostoa. Ja kohtahan alkaa Temptation Islandkin... Laatuviihdettä.

Niin ja tänään Facebookissa pohdittua:

"En kovin usein jaksa täällä asioita sen kummemmin pohtia, mutta tiedättekö niitä ihmisiä, joilla on täällä fb:ssa laitettu profiilin koulutuksen kohdalle 'Elämänkoulu'? Ei muuten, mutta jotenkin aina, kun uteliaisuuttaan klikkailee jonkun maailman typerimmän kommentin perässä jonkun satunnaisen henkilön profiiliin, niin tosi moni tuntuu tulevan tuosta samasta koulusta. Ei vissiin kyseinen koulutus kuulu yhteishaun piiriin..."

... Oletteko huomanneet saman?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti