#happyfatkid

Mietin hieman, että mikä pointti on tehdä ravintolapostaus Bredasta, koska kukaan ei kuitenkaan tähän kaupunkiin koskaan eksy, ja jos eksyykin, niin millä todennäköisyydellä se henkilö eksyy ensin tähän blogiin lukemaan tämänkin suosituksen..? No, katselkaa nyt vaikka kuvia, kun niitä kerrankin otin.

Päätettiin lauantaina käydä Anniinan kanssa jossain ulkona syömässä ja paikaksi valikoitui itselleni toistaiseksi tuntematon Mr. Wok. Tai luulin, etten paikkaa tiennyt, mutta olinkin käynyt siellä yhden ahneen Tinder-deitin kanssa hakemassa sille boxin nuudeleita take-awayna, joskus tyyliin viime kesänä (ei muuten koskaan tullut toisia treffejä). No joka tapauksessa, itselläni paikka oli periaatteessa uusi, koska mentiin sinne tällä kertaa all you can eat- buffetin perässä. Hommaan kuului alkukeitto, kylmä sushi-pöytä, wokkisetit ja grilliruoka. Kaksi jälkimmäisistä toimi niin, että itse kerättiin lautaselle ainesosat, jotka sitten paikan kokki valmisti valinnaisen kastikkeen kanssa. Grillipuoli tosin jäi kokematta, koska olin aikalailla täynnä keiton, sushien (söin kuvan susheista ehkä kuusi...) ja kesken jääneen wokinkin jälkeen. Niin ja sitten hommaan kuului myös jälkiruokapöytä. Omalle lautaselleni sain tuossa vaiheessa mahdutettua melkein kaikkea paitsi jäätelöä maistettavaksi, ja olin ehkä hieman pettynyt itseeni, kun noistakin söin kokonaan loppuun vain hedelmät...










Kaiken kaikkiaan ihan hyvä kokemus, mutta kuvasta huolimatta jälkkäripöytä oli hieman pettymys, kun ei nuo kovia odotuksia herättäneen kuppileivokset sitten olleetkaan minkään makuisia. Kuitenkin tuo systeemi, että pääruuat valmistettiin odotellessa, oli tosi jees ja ruoka maistui tuoreelta, eikä sellaiselta monta tuntia padoissa seisoneelta toisen kattauksen laivabuffalta. Myös sushi toimi alkupaloina ihan hyvin, mutta itseäni hieman ärsytti, että myös ihan perus kurkku-makeihin oli työnnetty jotain majoneesia väliin.

Joka tapauksessa voisin mennä uudelleenkin, sillä muutamista miinuksista huolimatta hinta-laatusuhde oli ihan kohdallaan. Yksinään tuo koko buffa maksaa 18e, mutta kahden tunnin rajattomien juomien kanssa (tarjoillaan pöytiin siinä tahdissa, kun lasit tyhjenee) setti on 25e. Viinin ja virvoitusjuomien ohella on tietysti myös olutta, joka mahdollisesti yhdessä tuon grilliruuan kanssa selittää paikan suosion miesten keskuudessa (nyt selvisi siis sekin, mistä ne kaikki Bredan salskeat kolmekymppiset miehet löytyy - Mr. Wokista!!). En tiedä oliko syynä lauantain ajankohta vai mikä, mutta tuon meidän ruokailun aikana ravintolassa oli yhteensä kolme vähintään kymmenen miehen porukkaa syömässä, yhdessäkin kaveriporukassa laskettiin olevan yli 20 miestä reippaasti (ei sillä, että oltaisiin mitenkään liikaa niitä tarkkailtu)... Mutta jälkkäripöydässä iskin kyllä varuilta puolet omista keräilyistäni Anniinan lautaselle, että "kanna sä hei nää, niin en näytä liian ahneelta, kun mennään noiden ohi..."

Joo, että selleiset lauantaisyömingit. Vähän kärsi tää mun niin hienosti alkanut kevätdieettini (terkut vaan sille äsken vedetylle donitsillekin), mutta jos sitä nyt sitten taas vähän paremmin jaksaisi tsempata. On niin monta kivaa kesämekkoakin hankittuna...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti