Looking back

Tämä 'haaste' on vanha, mutta joka vuosi aina hieman erilainen, siksi päätin taas vaihteeksi sen ottaa käsittelyyn. Missä siis mennään... 

Kerro 3 elämäsi tapahtumaa otsikoiden alle...

n. 10 vuotta sitten... 2005

- Päivälleen tähän aikaan olin Dubaissa lomailemassa (miten siitäkin on jo niiiiin kauan?!). Ensimmäinen viikko lomasta meni tenniskisoja seuratessa ja toinen rannalla auringosta nauttiessa. Oli kyllä kiva reissu. Pitäisi joskus lähteä taas uusiksi...
- Vietin ensimmäistä välivuotta sitten lukion jälkeen. Käytiin paljon Lahden yöelämässä ja muuten vaan nautittiin vapaudesta. 
- Tapasin kesällä tenniskisoissa ensimmäisen 'oikean' poikaystäväni ja syksyllä muutin Lahdesta Helsinkiin.


n. 5 vuotta sitten.. 2010

- Vietin viimeistä kevättä opiskelijana, kirjoittelin opparia ja juhlin paljon vaihtareiden kanssa, aloitin myös blogin kirjoittamisen.
- Kävin ensimmäistä Pietarissa (ja Venäjällä yleensäkin) esn-tutoroinnin myötä, enkä mitenkään erityisemmin ihastunut maahan, vaikka rakennukset kauniita olivatkin.
- Valmistuin tradenomiksi Haaga-Helian johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmasta, täytin 25-vuotta ja podin ensimmäistä kunnon ikäkriisiä.


n. 3 vuotta sitten... 2012

- Juhlin vuodenvaihdetta Groningenissa, Hollannissa, kavereiden kanssa ja vietin ensimmäistä sinkkutalvea kuuden vuoden suhteen jälkeen.
- Aloitin työt edellisessä työpaikassani myyntiassarina. Työkaverit oli kivoja, mutta tajusin jo ensimmäisen vuoden aikana, ettei homma ole minua varten.
- Kesällä Vili sai sydänlääkityksen ja tajusin ensimmäistä kertaa ihan kunnolla, ettei meillä ole enää kovin kauaa yhteistä aikaa jäljellä. 


n. 1 vuosi sitten... 2014

- Olin asunut Hollannissa vajaan vuoden ja premaster-vuosi oli reilussa puolivälissä. Vili kuoleman jälkeen koulumotivaatio oli pudonnut ja sitä myöten uusinnassa odotti maaliskuulla useampi läpipäästävä tentti, jotka toivat paineita opiskeluun. 
- Latasin puhelimeeni Tinderin. Ehkä typerin päätös ikinä.  Menetin uskon (hollantilaisiin) miehiin lopullisesti. 
- Keväällä kypsyttelin päätöstä uudesta koirasta ja kontaktoin aktiivisesti eri adoptiojärjestöjä. Pikkuinen Teté-tyttö tuli meidän perheeseen heinäkuussa Espanjasta ja muutti mukana Hollantiin syksyllä.


Tähän asti tänä vuonna...

- Olen saanut kaikki kurssit suoritettua hyväksytysti ja kirjoittelen parhaillaan gradua liittyen villieläinturismiin ja vaikutteisiin kuluttajan päätösten takana.
- Olen juhlinut ensimmäistä kertaa Bredan karnevaaleilla ja hauskaa oli!
- Olen varannut lennot Tukholmaan huhtikuulle ja suunnitellut pientä roadtrippiä kaverin kanssa Pariisiin Brysselin ja Luxemburgin kautta.


Eilen...

- En tehnyt mitään maininnan arvoista. Yli viikon vaivannut flunssa pitää edelleen pintansa, joten päivät on mennyt lähinnä sarjoja katsellessa. 
- Sain etsittyä muutamia artikkeleita gradun tutkimussuunnitelmaa varten.
- Pesin pyykkiä, ja katseli Kingin finaalia. Nauroin ihan liikaa Antti Tuisku-sketsille sekä Antti Holma-imitaatiolle. Antit <3

Tänään...

- Pesin myös pyykkiä (sitä kertyy yllättävän paljon)
- Kävin ruokakaupassa ensimmäisen kerran viikkoon. Edelleenkin olen yhtä fiiliksissä Hollannin hintatasosta ruuan suhteen. On vaan niin ihana, kun voi ostaa mitä vaan tuijottamatta liikaa hintalappuja.
- Katselen edelleen

Huomenna...

- Kirjoitan ihan oikeasti sitä gradua. Tiistaina pitää antaa se luettavaksi.
- Menen EHKÄ tennikseen. Iso paino sanalla ehkä, koska tekemistä riittää. Ärsyttää vaan kun on kolme viimeisintä kertaa jäänyt väliin.
- Voisin yrittää siivota... Imuroin viimeksi ennen äitin tänne tuloa, mikä oli siis useampi viikko sitten. Voitte vaan kuvitella miltä tää kämppä näyttää

---

Ja tietenkin tässä pitää aina haastaa muutkin mukaan, joten sen enempää erottelematta haaste lähtee kaikille blogillisille lukijoille! Saa laittaa linkkiä tännepäin siinä vaiheessa :)

Kommentit

  1. Olipa kiva kooste. Niin ja uudesta bannerista tykkään myös :) Minne koiruliini menee hoitoon, kun lähdet reissuun? -Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Tukholman reissun ajaksi Teté menee kaverille hoitoon Belgian puolelle, ja tuolle mahdolliselle autolla tehtävälle reissulle tyttö lähtee tietenkin mukaan :) Pariisiin ajaa Bredasta nelisen tuntia ja matkalle on suunnitteilla useampikin pysähdys, joten hyvin kulkee pieni koira mukana matkassa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.