Viikon takaista

Oon selkeesti ottanut erittäin vahvaksi tavaksi skipata bloggaamisen viikonloppuisin. Suunnitelmat on kyllä kovat, mutta jotenkin sitä vaan keksii aina parempaa tekemistä... Mutta siksi on noi muutkin kanavat olemassa, kuten se instagram (@dov_virpi) ja ehkä kohta joskus facebook myös. Working on it :D

Tulin äsken tanssitunnilta (kevään viimeiset tsänssit käyttää rästikerrat) ja voi kuulkaa sitä taistelun määrää sohvaperuna-en-liiku-maanantaisin-mihinkään-virpin ja elit-viikonlopun-kuin-porsas-nyt-perse-ylös-virpin välillä. Jotenkin maanantai on pahin päivä urheiluun kaikista mahdollisista viikonpäivistä, koska jo pelkästään kyseisestä viikonpäivästä suoriutuminen menee treenistä. Tiistai on jo heti parempi. Samoin keskiviikko ja torstai. Ja niille päiville ne omat urheilut yleensä tosi hyvin painottuukin. Mutta kuitenkin tänään lopulta se toinen parempaan elämänlaatuun panostava minä vei voiton ja hyvä niin.




Postauksen kuvitus on muuten jostain reilu viikon takaa, kun tosiaan nämäkin kuvat on tuolla luonnoksissa roikkuneet pienen ikuisuuden. Olin tuolloin lauantaina käväisemässä kaverin luona Vantaalla (maakuntamatkailua) ja kyllä tuo Kartanonkoski on tosi kivannäköistä seutua. Jotenkin tulee sellainen samanlainen fiilis kuin jossain Hollannin pikkukaupungeissa. Söpöä. Miksei Suomessa rakenneta enemmänkin noin? Helsingin puolellakin voisi olla tuollaista aluetta...

Skumppalasista otin muuten kuvan vain ja ainoastaan yhtä miehenketaletta varten, joka laittoi ko. iltana viestiä: "Sä niin katot Avaa... Tyttöjen kaa. Ja vähän skumppaa ja patonkii ja salaattii! Ja mansikkaa..." Avalta tosiaan tuli tuolloin Bridget Jones. No me katottiin kylläkin telkkaa, mutta ohjelmistossa oli toiselta kanavalta The Ugly Truth, joka sopi hyvin tuohonkin viestiin, koska toisilla miehillä on hämmästyttävä kyky olla ärsyttäviä sillä piirteellä, että oma kayttäytyminen on niille niin ennalta-arvattavaa.. Tiedättekö? Ja ne hetket, kun tajuaa myöhemmin, että se toinen on ollut taas oikeassa, jossain asiassa, vaikka yleensä aina itse on ollut (etenkin miesten kanssa) väitellessä se, joka on oikeassa. Tai no ei aina, mutta itseäni hämmentää miehet, jotka saa mut hämmentymään ja näkemään asioita jotenkin eri tavalla. En osaa selittää. Liian pelottavaa... Onneks ei kuitenkaan liikaa hengata yhdessä.




Olipa sielä iPhonissa muutama asukuvakin (tai niiden yritelmä) tallessa. Päälle pääsi vaihteeksi taas maximekko ja sen seuraksi keinonahkatakki, jonka viime kesänä kotiutin Annan kirpparikasasta. Ja nyt on päässyt taas Evakin käyttöön, kun se hihna löytyi!! Kerroinko jo että Inkeri ja meidän äiti löysi sen varastoa läpikäydessään samasta jätesäkistä joidenkin kylppäriromujen ja vessaharjojen kanssa (!!) Että näin kauniisti kohtelen omaisuuttani :D

Joka tapauksessa, päällä siis seuraavaa...

Mekko / Gina Tricot
Takki / Zara
Clutch / Louis Vuitton





Äiti oli myöskin alkuviikosta kyläilemässä, joten käytiin sunnuntaina tuhlailemassa Fazerille City Centerin blogi-illassa saamani pieni lahjakortti, ja tottakai sitä piti hakea kotiin taas pakkaukset Helsingin jäätelötehtaan herkkuja :p Ne on niiiiin hyviä. Mittasin muuten, että tuo pieni noutopakkaus on n. 0,6l ja maksaa siis sen 6,60e. 5l kotipakkaus olisi reilu 30e ja siihenkin saa valita kolmea makua... Miten musta tuntuu, että tilaan seuraavaksi sellaisen?! :) Ahne. I know.

Mutta käytiin me vähän lenkkeilemässäkin, joten saa sitä jäätelöäkin syödä. Etenkin kesällä, vaikka tuo ilma nyt aika surkea onkin ollut. Mutta ehkä se juhannukseksi paranee. Mitä juhannussuunnitelmia teillä muuten on? Olen itse ollut vissiin viimeiset kolme juhannusta Helsingissä, mutta nyt meinasin repäistä ja lähteä Merin (ja kuulemma niiden hullun suvun) kanssa mökkeilemään. Jännää! :D Olen viimeksi ollut tuollein eristyksissä saaressa jollain Lahden Heinäsaaren ripareilla isosena. Ja siitä on todellakin aikaa. Saa nähdä kuinka mökkielämä iskee! :)

Huomenna lätinää tästä tuoreemmasta viikonlopusta ja kivaa arvontaa myöskin tiedossa. Stay tuned. Nyt nukkumaan!

Kommentit

  1. Heh, alkoi vähän "ahdistaa" nuo ekat kuvat, kun siellä E-Suomessa on noin hämärää ja katulamputkin on päällä. Tuli ihan syksyinen fiilis. Täällä Oulussa tosiaan on se "hämärin" hetki juuri näihin aikoihin (klo 1-2), mutta tällöinkin on ihan valoisaa ja kahden jälkeen alkaa kirkastua oikein kunnolla. Katuvaloja ei siis täällä tarvita kesäisin, mikä onkin onnenpotku, koska juuri oman parvekkeen ja makkarin ikkunan kohdalla on sellainen..(mikä ei ole todellakaan kiva kiva juttu talvella, sillä kynttilöiden ja jouluvalojen tunnelma katoaa).

    Itsellä oli tarkoitus mennä juhannukseksi maalle, mutta suunnitelmiin tuli muutos, kun suostuin koiravahdiksi. En voinut sanoa ei, kun itsellä ei ole enää koiria, niin sitä haluaa viettää aikaa koirien seurassa aina kun siihen tulee tilaisuus. :) Onneksi kaupunkiin jää muitakin tuttuja ja täällä on silloin aika hiljaistakin, joten voi tunnelmoida jossain lähisaaressa, jonne on täältä keskustasta kävelymatka.

    Itse oon rakastunut Pingviinin appelsiinimaitojäätelöön, jota myydään ihan niissä perus tiiliskivipakkauksissa. Niin hyvää ja raikasta. Ja kuulemma kevyempää kuin kermajäätelö, mut mua ei kiinnosta muu kuin se maku. :)

    Huh, nyt kun mainitsit rippileirin (mikä mullakin oli saaressa), niin tajusin, että siitä omasta tulee kohta jo jotain 15 vuotta (voiko olla!). En voi käsittää, miten nopeasti nämä vuodet nykyään lentää! Ennen muinoin (ala- ja yläasteella) ne kesätkin oli niiiiiiin pitkiä. Ja tuntui, että päivässä ehti tehdä paljon enemmän kuin nykyään. En käsitä, mitä tälle ajankululle tapahtuu vanhemmiten! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä on jotenkin nyt yllättävän pimeetä, vaikka on olevinaan keskikesä! Mistä sitten johtuukaan.

      Näinkin mainoksen noista maitojäätelöistä, täytyy varmaan jossain vaiheessa kokeilla, kun kohdalle osuu :) Ja niinhän se on, että kun sitä jäätelöä kerran syö niin ei sen kanssa kaloreita mietitä :D Vaikka aina vaan positiivista tietysti, jos niitä vähemmän on, heh.

      Ja vielä tuohon ajankuluun, niin totta! Ala-asteella ne kesät oli vähintään yhtä pitkiä kuin itse kouluvuosi :D Ei voi ymmärtää...

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti