27.6.2013

Blogikirppis!


Tästä mainitsinkin jo aikaisemmin ohimennen, mutta nyt ihan tällainen virallinen info asiaan... Eli ensi sunnuntaina 30.6. järjestetään Hietsun torilla "Indietori" ja sen yhteydessä blogikirppis, jolla olen mukana monen muun bloggaajan kanssa myymässä ylimääräiseksi jäänyttä vaatetta ja muita aarteitani klo 10-16 välisenä aikana!

Hietalahden torilla riittää kyseisenä päivänä paljon muutakin katseltavaa, sillä blogikirppiksen lisäksi sieltä löytyy mm. seuraavaa ohjelmaa:

• Fashion & Design Market, jossa 28 kiinnostavaa suunnittelijaa ja brändiä myymässä vaatteita,
laukkuja, koruja ja design-tuotteita
• Herkkupisteitä sekä musiikkitarjonta, josta huolehtivat 3 dj:tä sekä live-esiintyjä
• Levykirppis


Indietorin tarkempi tarjonta ja ohjelma kokonaisuudessaan löytyy täältä! Linkin takaa löytyy ketkä kaikki bloggaajat ovat mukana tapahtumassa, ja mihin aikaan he ovat myymässä. Myyntivuorot jakaantuu siis 10-13 ja 13-16 ja itse olen mukana aamupäivän porukassa. Myös torilla mukana olevat eri fashion- ja design-brändit on tuonne listattu, joten kannattaa kurkata :)

Indietori on osa kolmipäiväistä Bassline Festivalia, johon kuuluu lauantaina 29.6. Koffarissa järjestettävä ilmaiskonsertti. Esiintyjät löytyy tapahtuman FB-sivulta.

Tulkaa siis ihmeessä paikalle ihmettelemään, jos ei vielä suunnitelmia päivälle ole. Oman vaatekaappini lisäksi tyhjennän pöytään myös siskon loputtomat heräteostokset, joten ostettavaa todella riittää! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti