Aussie-voittaja!

Arpaonni  suosi tällä kertaa nimimerkkiä tiiti66 kommentilla: "Mukana myös! Aussie-tuotteista olen kuullut paljon hyvää, kokeilemaan en ole itse vielä päässyt.."

Onnittelut voitosta ja kiitos kaikille osallistujille! Voittajalle on laitettu sähköpostia :)

Ja pakko tähän vielä todeta, että nyt kun olen pari viikkoa tuota vahingoittuneille hiuksille tarkoitettua hoitoainetta noista kolmesta vaihtoehdosta käyttänyt (tarkoittaen omalla kohdallani n. kolmea pesukertaa), niin oikeasti... ei ole ikinä tuntuneet hiukset näin pehmeiltä!! Olin jo melko varma, ettei tätä miljoonaan kertaan vaalennettua kuivaa latvaa pelasta enää mikään, mutta tuo kyseinen tuote on aivan mieletön!

Olen aikaisemmin kokeillut vain värjätyille hiuksille tarkoitettua versiota, joka on kyllä koostumukseeltaankin ihan erilainen kuin tämä vahingoittuneille hiuksille tarkoitettu. Se värjättyjen hiusten hoitoaine on jotenkin paljon "hoitoainemaisempaa", sellaista paksua ja valkoista. Tämä viime viikkoina käyttämäni taas enemmän sellaista juoksevampaa ja persikkaista väriltään. Joka tapauksessa, jos jollain on sama ongelma kuivien vaalennettujen latvojen kanssa, niin kokeile tuota! Aivan mieletön tuote. Ja nämä kehut ei muuten tosiaan ole maksettuja, vaikka tuotteet olenkin ilmaiseksi testiin saanut! :D



Ps. Indietorilla nähdään!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti