Toukokuun vikat, kesäkuun ekat

Mistä johtuu, että kun syö omenan nälkään, tulee vaan entistä kovempi nälkä? Olen joskus lukenut, että esim. porkkanat olisi miinuskalorista ruokaa (keho kuluttaa niitä pilkkoessaan enemmän kaloreita, kuin niistä saa), mikä tosin on aika mielenkiintoinen teoria, mutta tulipa vaan tässä mieleen. Koska söin äsken omenan iltapalaksi ja nälkä vaan paheni. Mietinpähän vaan.

Viime viikolla vietettiin viimeisiä toukokuun päiviä, mikä tarkoittaa, että nyt olisi sitten virallisesti kesä alkanut! Ja onhan se... mikä toi sää tuolla ulkona on?! :D Aivan mieletön! Siksi siis pahoittelut hitaasta päivittelystä, kun on jostain syystä ollut aika paljon muuta mielenkiintoisempaa tekemistä. 

Mutta tosiaan, loppuviikon kohokohdat kaikessa muodossaan...

Viikon ruoka...

Viime viikolla tuli syötyä sushia taas pienen hetken tarpeisiin. Erityisesti 55:n lounasbuffa on tosi petollinen, kun ei edes tajua kuinka paljon sitä tulee ahmittua! Mutta toisaalta, ei hävinnyt kyllä paljoa nuo Annankaan tuparitarjoilut! On se vaan niin hyvää... Ja kuuluu onneksi niihin herkkuihin, joita voi vedellä aika hyvällä omallatunnolla enemmänkin :) Omat lempparini on ehdottomasti kasvispohjaiset makit ja nuo ravunpyrstönigirit. Sitä varsinaista kalaa tulee aika vähän yleensä syötyä, ihan muutaman biten verran ja kotona, jos tekee, niin aina vaan kasvista. Ne on parhaita :)




Viikon pettymys...

Ingmanin ISO suklaamuru/rouhemikälietuutti, joka aikaisemmin kyllä on ihan oikeasti ollut sellainen todellakin suklaamuruinen! Silleen, mikä tämä on?! MIKÄ SUKLAAROUHE?? MISSÄ? Oikeasti, rakastan jäätelöä ja jos se hetki multa pilataan, niin voi sitä vihan määrää. Että terveiset vaan sinne Ingmanin jäätelötehtaalle. Oliko kyseessä virhe vai todellako alla oleva tuutti on suklaarouhe?! Pettymysten pettymys, koska en tykkää vaniljajäätelöstä ollenkaan. Roskiinhan se meni.


Viikon kekkerit...

Annan kesäasunnon tuparit ja Showroomin avajaiset. Oli ihan superia nähdä näitäkin tyttöjä pitkästä aikaa (ja tutustua muutamiin uusiinkin) ja jauhaa kaikki mahdolliset hyvät ja huonot jutut läpi illan aikana. Ihana, että on taas kesä ja ulos lähteminenkin on vaan tehty aivan liian helpoksi, kun pääsee pukeutumaan kevyesti eikä tarvitse riisua toppahousuja narikassa...


Kuva lainattu Annalta.

Viikon vaatekriisi...

Kevyesti pukeutuminen on positiivista, mutta kun päivät istuu toimistossa eikä aurinkoa juurikaan saa, ja alkoi sitten  viime viikolla tuo selkä kuoriutumaan ihan urakalla Espanjan reissun jälkimainingeissa.... Missään vaiheessa reissua en itseäni polttanut, mutta niinhän se menee, että iho uusiutuu ja jos sitä aurinkoa ei saa, niin kyllä se rusketuskin vaan katoaa. Yritin kovasti kuoria vielä torstainakin yläselän aluetta (ei ole muuten helpoin homma) ja parina iltana ehdin levittää sellaista kunnon kosteusvoiteen ja tummelin sekoitusta koko selälle, kun sen alueen tosi helposti laiminlyö perusrasvailujen yhteydessä… Näillä onneksi päästiin parempaan päin, mutta hirveen kiva näyttää joltain nahkaansa vaihtavalta käärmeeltä, kun juuri nyt ei todellakaan olisi säiden puolesta sen aika - ja kun kaikki mekotkin on niitä selän paljastavia!!


Viikonlopun shoppailut...

Uusi matkalaukku siskolle, kun lainaamani versio rikottiin lentoyhtiön toimesta. Kiitokset hyvälle matkatavaravakuutukselle, kun ei omaa rahaa tarvinnut väliin laittaa lainkaan. Tosin oli muuten ensimmäinen kerta ikinä, kun matkustan jollain muulla kuin Samsoniten laukulla ja heti menee rikki. Ei, en ole yleensä ollut liian merkkiuskollinen, mutta olenpa kuitenkin. Päädyin lainalaukkuun vain siksi, että oma pieni kankainen Samsoniteni oli reissuun liian pieni ja sitten taas iso Samsonite liian iso (ja painava). Nyt tämän episodin jälkeen koen tarpeelliseksi hankkia itselleni tarpeeksi ison, mutta kevyen laukun ja tosi vahvasti näyttää siltä, että siihenkin ostokseen saa usemman satasen uppoamaan... Näitä mietteitä vielä myöhemmin lisää.




Viikon menopeli...

Ja koko kesän menopeli. Rakastan omaa pinkkiä jopoani. Se on niin kätevä ja syrjäyttänyt kyllä crescentin kesäpyöränä melkeen täysin. Ja kun se hietsukin on niin tuossa vieressä, niin voiko olla helpompaa, kuin polkaista vauhdilla aurinkoa palvomaan?! Sainpa muuten uuden rusketuksenkin sunnuntain aikana siihen ongelmaselkäalueeseen kehiteltyä, joten ei enää asukriisejä sen osalta, hehe :D




Viikon (ja kesän) ruokasuositukset...

Helsingin jäätelötehtaan kotipakkaukset. Ainakin hietsun kiskalta voi mukaansa ostaa sellaisessa hieman B&J-purkkia isommassa boxissa max. kolmea makua hintaan 6,60e ja sitten ahnehtia sitä jäätelöä vähän maltillisempaan tahtiin kotona... Jos ette ole koskaan kyseisen kioskin jäätelöjä ostaneet, niin ne on oikeasti aivan järjettömän suuria ja siksi tuo kotipakkaus on yllättävän toimiva. Jäätelö on parhaimmillaan sopivissa määrin. Jos sitä pakosta syö liikaa, ei kiva. Joten olen kyllä kesän aktiivinen asiakas mitä noihin kotipakkauksiin tulee, se on varma :)

Skyr-kuningararrahka. Se jossa on neonpinkki kansi. Ravintoarvot todella kohdillaan ja ihan paras Skyr-maku ikinä! Ei ole nyt kuvaa, mutta suosittelen maistamaan!

Vapianon caprese-salaatti extra-salaattipedillä (ja kanalla). Ihan superhyvää ja täyttävää. Suosittelen muokkaamaan muutenkin ravintoloiden annoksia omille mieltymyksille sopiviksi, saa paljon enemmän irti :) 



Kyseinen salaatti siiderin kera tuli muuten nautittua sunnuntaina 23 aikaan, kun päätettiin lähteä kaverin kanssa yksille. No se homma sitten tietenkin levisi käsistä aika taidokkaasti ja tosiaan reitti mbar-lasipalatsi-vapiano-molly-mbar oli oikein toimiva... Ja vaikka tuo ensimmäinen että myöskin viimeinen terassi sulki ovensa jo kahden aikaan, onnistuin jotenkin kömpimään omaan sänkyyn vasta kolmen jälkeen... Kesä on hienoa aikaa :D

Ja kyllä, maanantaiaamuna oltiin skarppina töissä heti kasin jälkeen... Aamulla nauratti suuresti Viikon hiuspelastus, jolla saa todellakin nuo bilehiukset ihan kohtuulliseen kiiltoon rankemmankin reissun jäljiltä :)




Ainiin! Ja vielä Viikon ehdoton HYVÄ TV-uutinen!

Nimittäin ensi kaudella Pirjo Heikkilä palaa HHU-panelistiksi!!!! Ihan superia! :D Parhaimmat naiskoomikot tulee Lahdesta, ei epäilystäkään. Siinä kaupungissa ei vaan voi elää nuoruutta ilman hyvää huumorintajua. Huippua.

Ja huumorintajusta tuli muuten mieleen, että lisäsin jokunen päivä sitten tänne blogiin tuollaisen widgetin, joka suosittelee jokaisen postauksen perään muutamaa vanhempaa postausta ilmeisesti jollain tapaa sisältöön rinnastaen. Nuo boxit näyttää postauksen perässä ehkä hieman kömpelöiltä, enkä ole mitenkään superylpeä noista vanhoista jutuista, mutta pakko sanoa, että kun lähdin itse noita postaussuosituksia klikkailemaan ja sitten taas niiden suositusten suosituksia jne.. niin on se kyllä nyt näin ääneen pakko todeta, että minullakin on hetkeni :D 

Naureskelin usemmankin tovin omille vanhoille jutuille ja aivan käsittämättömille draamakuvioille, joten jos kukaan enää koskaan kysyy, että mitä järkeä on pitää blogia - niin juuri tämä järki!! Ikinä ei muuten tulisi kirjoitettua tai muistettua tällaista määrää hölmöjä juttuja, otettua paljon kuvia tai nillitettyä tuhansille tuntemattomille omia miesongelmia (ja saada vielä ihan parasta vertaistukea) kuin mitä tämän blogin kautta tulee tehtyä... 

Mutta tosiaan, toivottavasti teillekin on noista jotain iloa :) Ei ehkä muuten tulisi noita vanhoja juttuja juurikaan selailtua, mutta tosiaan jos kiinnostaa niitä kurkkia, niin noiden linkkien kautta se onnistuu aika kivasti :)

Kommentit

  1. Joo noi suklaatuutit on ärsyttäviä!! Se pingviininki suklaatuutti ei oo suklaata nähnytkään. Mut muuten tosi kivoja kesäkuvia!:)

    Laitoitteko noihin mustikkashotteihin mustikkaliköörin, -keiton ja kermavaahdon lisäksi jotain muuta (vahvempaa)?

    Ja mistä toi jopon kori on hankittu? :) Itse olen törmännyt vain mustiin, mutta tommonen värillinen olis aika jees!

    - K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei laitettu mitään muuta, että ei niillä kyllä kännejä juoda, mutta hyviä ne on!! :D Toi jopon kori on ihan "jopo"-merkkinen ja ostin sen Annankadun fillarikellarista (tai joku vastaava). Varmaan monet muutkin pyöräliikkeet myy noita, mutta siellä nyt ainakin oli :)

      Poista
  2. Kannattaa reklamoida tosta jäätelöstä, ite aina reklamoin kaikesta mahdollisesta (jugurtit menee pilalle viikko ennen päiväystä jne) ja kyl sielt yleensä joku firman lahjakortti irtoo. Terkkuja vaan Haaga-Heliaan, jossa tää reklamointi niin hienosti on opetettu :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itseasiassa laitoinkin jo kysyvää viestiä asiasta, mutta ehkä pitäis ihan kuvan kera... Ja kyllä tota reklamointia on tullut toisinaan itekin harrastettua, ja mitä haaga-heliaan tulee, niin täysin totta! Osaan edelleen kirjottaa espanjakskin paremmin rekkulakirjeen oikeine fraaseineen ku mitä tahansa muuta simppelimpää :D

      Poista
  3. Tää blogi on tosi kiva löytö! :--)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti