13 June.

Tein eilen luonnoksiin postauksen viime viikonlopun kuvilla, mutta tänään tuli sellainen fiilis, että äh, postataan kerrankin heti tuoreeltaan ja jätetään ne viikonlopun kuvat noh, seuraavalle viikonlopulle. Ajattelin naputella tähän väliin pikaisen puolen tunnin postauksen, koska päätin eilen aloittaa ihan oikean päivärytmin ja sitä noudattaen on ihan kohta mentävä nukkumaan...

Oikeastaan en niinkään "ajatellut" aloittaa sitä, mutta edeltävän yön unet ei olleet parhaimmat mahdolliset ja sitä myöten illan tennis laittoi väsyttämään aikalailla liikaa, joten nukahdin eilen puoli kymmeneltä tyytyväisenä. Se on todella aikaisin se, koska yleensä nukun unet silleen kahdessa osassa; ensin päikkärit joku 4h ja sitten yöunet 4h. Mutta tällä kertaa jäi päikkärit väliin ja hyvin nukuinkin sitten aamuun asti (jos ei lasketa mukaan välikohtausta, kun heräsin puolen yön pintaan siihen, että viikkasin sohvalla lojuvia pyykkejä kaappiin, koska näin unta, että joku oli tulossa kylään ja piti äkkiä siivota - eli siis kävelin unissani ja siivosin). Noloa.

Tulihan se sieltä. Suomen kesä.

< 3

Mutta jos unissakävelyä ei huomioida, eilinen oli ihan hyvä päivä. Noudin mm. Stockalta ihanan uuden matkalaukkuni, jonka nettikaupasta tilasin. Ainakin Helsingin Stockalla matkalaukkuhyllyt ammottivat tyhjyyttään näiden osalta, joten tuo netistä tilaaminen oli täydellinen vaihtoehto. Postikuluja ei tullut, kun paketin nouti tavaratalosta ja se saapuikin sinne ihan parissa päivässä.

Päädyin sitten kaiken pähkäilyn jälkeen lopulta tähän Fireliten malliin ja kokoa tuolla on tosiaan se 69. Mietin kovasti, että onkohan se liian pieni vai olisiko sittenkin pitänyt ottaa se alunperin miettimäni 75, mutta nyt kun laukkua on tuossa väännellyt ja käännellyt, niin tuo on kyllä aika täydellinen. Ja ihan oikeasti, painaa vähemmän kuin kankainen kokoa 55 oleva Samsoniten laukku!! Ah, olen rakastunut! :D

Ja tosiaan tuo -20% kaikista matkalaukuista ja muusta sälästä on vielä voimassa pari päivää, 16.6. asti. Lisäksi Stockan verkkokaupassa alkoi tänään -40% ale monista tuotteista, joten kannattaa kurkkia muutkin osastot! :)

Tokyo55

Töölö Gym

Jos eilinen ilta sujui päikkäreittä tenniksen parissa, niin tänään tsemppasin itseni spinningiin kuukauden tauon jälkeen. Töölö Gymillä oltiin niin ihania, että sain tuohon 10 kerran korttiini heinäkuun puoleen väliin lisäaikaa. Edeltävä kuukausihan on mennyt aikalailla sairaana-lomalla-sairaana kaavalla, joten ihan kauheasti ei ole noille tunneille kerennyt. Nyt olisi kuitenkin muutama kerta vielä korttia jäljellä, joten eiköhän sitä tule taas käytyä :)

Päivän lounas taas oli hyvin sushipainotteinen, vaikka olenkin hieman pettynyt omaan buffasuoritukseeni. All you can eat ja tuossa tulos :D En edes santsannut, kun ei vaan jotenkin iskenyt. Kauheasi teki sushia mieli, mutta sitten jotenkin se fiilis hyytyi. En ymmärrä... Joka tapauksessa tuo Tokyo55:n lounasbuffa on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Hintaa on 15e ja siellä on todella hyvä valikoima kaikkia erilaisia, vaikka oma lautaseni tuolta näyttääkin... Olen tosi nirppis ja oikeastaan tykkään vain noista makirullista kasvistäytteellä sekä rapunigireistä. Ja siinä ne onkin. Mutta tosiaan, kannattaa käydä kokeilemassa, jos vaan mahdollisuus on! :)

Relief.

Ja loppuun vielä totuuksia, joita Instagramin puolella jo ehdinkin jakaa... Kaveri lähetti tämän Merille ja mulle lohdutukseksi meidän "Hunting"-nimisessä whatsapp-ryhmäkeskustelussa. Ehehehe :D No olihan tää nyt ihan mieletön! Instan puolella päivittelen siis nimimerkillä dov_virpi, jos haluaa siellä seurailla. Kuvat kyllä ilmestyvät tuohon sivupalkkiinkin, mutta tosiaan profiili löytyy tuolta.

Olen kovasti miettinyt myös facebooksivujen väsäämistä blogille, kun niin monella sellaiset on, mutten oikein tiedä onko niille tarvetta...? Toisaalta moni, joka ei netissä millään tavalla blogia tilaa, voisi ehkä siitä hyötyä, että postaukset pamahtaisi aina newsfeedille ajallaan. Mitä olette mieltä ylipäätään blogien fb-tileistä? Onko ne tarpeellisia? Itse päivittelen kyllä fb-statusta hetki jos toinenkin, eli varmaan siellä saa vielä enemmän sellaisen reaaliaikaisen tatsin lukijoihinkin... tai jotain... en tiedä :D En osaa päättää.

Noh, näitä miettiessä nyt nukkumaan... Huomiseen! :)



Kommentit

  1. nyt on june eikä july :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terävä huomio :D Postausta kirjoittaessa oli niin miljoona heinäkuuhun liityvää asiaa mielessä, että tän siitä saa... Pitäis ehkä elää enemmän hetkessä :D Korjattu.

      Poista
  2. Mua ainakin toisaalta ärsyttää se, että jos blogilla on omat facebook-sivut joista on tykänny ja on myös bloggaajan kaveri, niin ne samat postaukset tulee seinälle sitten eka blogin sivujen kautta, plus jos kirjottaja ite vielä jakaa henk.koht.tilillään uuden blogipostauksen..toki, saa kai ne blogin uutiset estettyä tms..mutta kyllä, tuun silti tykkäämään myös sun blogin sivuista jos ne väsäät :)

    -Saukko

    VastaaPoista
  3. Mun blogia ainakin lukee tosi monet sellaset facebookin kautta, jotka ei kauheasti muuten blogeja seuraile :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti