Kahvinystävän riemunkiljahdus

Itseltäni ainakin pääsi muutama hihkaisu, kun luin tämän Hesarin uutisen jokunen päivä sitten! Kyllä vain, Starbucks avaa pisteen myös Helsingin keskustaan... Niin siistiä. Niiden frappuccinot on meinaan parhautta, joten hieman harmi, ettei ihan kesäksi ehdi ja tuo loppuvuosi tuntuu ainakin nyt tosi kaukaiselta. Ehkä sen kestää... Ensi kesänä sitten :)

Jos se vastavalmistetun kahvin fiilis ei ole se prioriteetti yksi, niin noita Starbucksin kylmiä juomiahan on ehtinyt saada kaupoista jo jonkin aikaa. Tänä keväänä tuli uutuutena tuollainen kevytversio, joka kulkee nimellä Skinny Latte. Olin jokunen kuukausi sitten Starbucksin tilaisuudessa maistelemassa noita uutuuksia, joskin olin jo ehtinyt Stockalta niitä Hullujen aikaan ostaa, kun sinne oli laskettu joku erikoiserä etuajassa... Hyviähän nuokin on ja menee sitä kahvilaa odotellessa, mutta jotenkin sitä itse vannoo niin vahvasti sellaisen juuri valmistetun perään... Noh eipä tarvitse kauaa enää odotella...









Ps. Lentokentän Starbucksilla on myös muiden mahdollisuus osallistua tuollaisiin maistatuksiin... Jos oikein muistan, niitä järjestettiin aina lauantaisin puolenpäivän aikaan ja mitään ilmoittautumisia ei tarvinnut. Kannattaa ehdottomasti kysellä sieltä lisäinfoa, koska en tarkalleen ottaen muista miten homma meni... Joka tapauksessa tosi hauskaahan noita kahvin makuja on tuolla tavalla testailla, suosittelen :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.