And that's who I am.

Blogeissa kiertelee aina aika ajoin erilaisia haasteita ja olen itse ehkä maailman laiskin niitä toteuttamaan. Sain varmaan puoli vuotta sitten muistaakseeni Sansulta jonkinlaisen random faktat-pöytään tyyppisen blogihaasteen ja nyt kun Iines laittoi vastaavaa tulemaan (hyvin saattoi olla samakin) päätin, että voisin tuon toteuttaa. Tosin en ihan kaikilla säännöillä, mutta ainakin jollain tapaa. 

Ja itseasiassa ajattelin vielä tähän samaan settiin iskeä nämä "...and that's who I am"-kuvat, jotka nekin jossain vaiheessa kiertelivät erittäin ahkeraan useissa blogeissa. Koska faktojahan nuokin ovat.. Ja hei, saatatte oikeasti jopa yllättyä ;)

Eli 8 satunnaista asiaa minusta tässä olkaa hyvä! :)





1. Säälittävää, mutta totta. Pidän itseäni välillä liiankin hauskana ja joku tosi siisti juttu, jota yritän muille kertoa hukkuu omaan nauruunu eikä siinä vaiheessa oikeastaan naura enää kukaan muu kuin minä. Ja tähän liittyy myös tuo toinen kuva, olen aina äänessä, ja kun sanon aina, tarkoitan todella sitä :D Jos en puhu, laulan, joka tapauksessa hiljaa olen todella harvoin... Ja tästä on saatu kyllä palautetta, niin hyvässä kuin huonossakin!



2. Tämä liittyy ehkä myös ekaan, sillä arvostan ihmisissä aivan käsittämättömän paljon sitä, että huumorintaju kohtaa! Jos mies on itsevarma ja omaa hyvän huumorintajun, niin se tekee aivan käsittämättömän paljon :) Ja se taitaa olla myös piirre, jota kuulen usein vastakkaisen sukupuolen arvostavan myös minussa. Pitää olla hauskaa! Niin se vaan on.



3. Tämä ei ole hyvä asia, mutta näin se vaan on. En ole koskaan ajoissa missään. Jos saan kutsun vaikkapa kotibileisiin kuudeksi, tähtään oman aikatauluni niin, että olisin paikalla viideltä. Eli olen siellä ehkä seitsemältä, jos tosi hyvin käy.



4. Instagramia (@dov_virpi) seurailleet onkin ehkä huomanneet, että näitä tulee toisinaan sinnekin postailtua. Tykkään ihan hirveästi kaikista sanaleikeistä ja kivoista lainauksista. Jotenkin ne sillein vahvistavat erilaisia tunnetiloja ja vakuuttavat monista asioista. Tästä syystä monet lempikirjanikin on täynnä alleviivauksia kulmat taitettuina.



5. Tein kerran sen virheen (löytyy varmaan jostain blogin ekojen postausten joukosta), että leikkasin hiukset lyhyeksi. Ei enää koskaan. Rakastan pitkiä paksuja hiuksiani, joista oikeasti moni saa vain haaveilla. Olen aina pitänyt niitä jotenkin itsestään selvyytenä, mutta tällaisena hiuspidennysten kulta-aikana on oppinut arvostamaan luonnollisuutta ja sitä, että itsellä ne todellakin on aidot!



6. ...ja kun tiedän, että jossain vaiheessa se hetki tulee, kun on pakko.



7. Tämä ei ole muotiblogi, mutta kyllä se ihastus vaatteisiin ja kaikkeen kivaan kauniiseen on vahvana.



8. Haha, just kidding. Ei sentään... Mutta kun tämä kuva tuli vastaan googletellessa noita muita, oli vaan pakko ottaa se mukaan. Ja on tuossa sentään joku pieni viite tuohon edellisessä postauksessa mainitsemaani "suureen uutiseen"...

...Nimittäin sain eilen kuulla, että pääsin opiskelemaan (!!!) ja elokuun lopulla olisi muutto Hollantiin!!!! Olen edelleen ihan sekaisin koko asiasta ja tähän tulen palaamaan vielä kyllästymiseen asti, mutta näin on. Nyt tekin tiedätte! :D


Ps. Haasteen heitän kaikille bloggaaville lukijoilleni, joilla on jotain paljastettavaa. Oikeasti.

Kommentit

  1. Hello! Missä sun opiskelut alkaa? Alottelen ite toista vuotta yliopistossa Groningenissa. Jos haluut kysyy jotain niin heitä sähköpostilla; johanna.sopanen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bredassa. Ja premasterin jälkeen jatkuu Tilburgissa (sekä Bredassa) seuraavana vuonna :)

      Poista
  2. Höh, mä en yllättyny. Voin siis sanoa tuntevani sut ;) Ja hienoa etten oo yksin ton 2. kohdan kanssa :D
    Se on kyllä hassua, että vaikka mulla taas oli pitkät hiukset piiiitkään niin en oo katunu yhtään niiden leikkaamista. En vaihtais takas. Rakastin niitä kyllä mutta rakastan enemmän näitä lyhyitä. :)
    Hyvää eräjormajuhannusta! :)

    -Saukko

    VastaaPoista
  3. Vau onnea opiskelupaikasta! Way to go, oot mahtava!

    VastaaPoista
  4. Mitä meet opiskelemaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Premaster in Leisure Studies... ja toisena vuonna sitten se itse maisteri jatkoks :)

      Poista
  5. Onnittelut opiskelupaikasta, Hollantiin siis kay tiesi? ;)

    Vinkaan sulle yhdesta hyvasta fb-sivusta
    https://www.facebook.com/groups/55871877597/?fref=ts

    ei mitaan hajua kuka ton on laittanut suljetuksi ryhmaksi nakojaan mutta siella on paljon hyodyllista keskustelua Hollannissa asumisesta, muuttaamisesta ym :)

    Tervetuloa Hollantiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyykin liittyä tuohon ryhmään :)

      Poista
  6. Vau, aivan mahtavaa! Itse olen opiskellut Leidenissa ja Utrechtissa. Rakastan Hollantia. Olet aika onnentyttö! :) Munkin tekisi mieli aloittaa opinnot jossain uudessa maassa, mutta onkohan 30-vee jo liian vanha siihen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hollanti on ihana!!! Ja hei 30vee muka vanha? Itsehän täytän kuukauden päästä vaatimattomat 28v ja silti lähden sinne parikymmpisten joukkoon... Ikä on asenne!! ;)

      Poista
  7. Mahtavaa, onnea opiskelupaikasta! Toivottavasti jatkat tätä blogia Hollannista käsin, kun tämä on yksi suosikeistani :)

    Mulle tuli yllärinä tuo, että olet koko ajan äänessä. Olin jotenkin mieltänyt sinut kovin hillityksi persoonaksi, joka on koko ajan tosi asiallinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja todellakin jatkan, ei ole ollut suunnitelmissa lopettaa :) Ja voi kuule, olen hillitystä kaukana :D Tai no varmaan tietenkin riippuu tilanteesta, mutta yleensä mulla ei ole mitään suodatinta missään jutuissa :D Se ei ehkä tänne blogin puolelle ole viime aikoina välittynyt, kun on joutunut niin monia juttuja pitämään vähän "salassa", joten kirjoitustyylikin on jämähtänyt sellaiseksi tosi värittömäksi. Mutta ihan jo itsenikin takia toivon ja uskon, että tämä tästä muuttuu, kun pääsee irti kaikista virallisista velvotteista töidenkin suhteen ja muutenkin... opiskelijaelämän myötä :)

      Poista
  8. saanko udella, mitä vilille käy, kun lähdet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vili jää äitin ja/tai Inkerin luo... Vielä on mietinnässä, mikä on Vilille paras ja helpoin vaihtoehto.

      Poista
  9. Jee huippua, congrats! Niinku joskus aiemminkin sulle kirjottelin, et mulle Itävalta on ollut samanlainen "intohimomaa" kuin sulle Hollanti, että ties vaikka päädyt sinne Hollantiin pidemmäksi aikaa jossain vaiheessa... ja nyt sit meet, huippua! ;) Onnea opiskeluihin, ite just valmistuin mut en mä silti vielä Suomeen oo takas tulossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muistan kyllä (http://365daysofv.blogspot.fi/2012/11/i-3-nl.html) :D Ja totta, nyt sinne mennään! :) Ihan mieletöntä!!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti