11.6.2013

Silmämeikin puhdistukseen...

En yleensä jaksa tehdä mitään yhden tuotteen suosittelupostauksia, koska ne on niin tylsiä lukea (ainakin omasta mielestäni), mutta tässä tapauksessa teen poikkeuksen, koska nää kuvat nyt on luonnoksissa roikkuneet hetken enkä keksi kylkeen mitään muutakaan.

Muistatte ehkä kun oltiin Merin ja Anun kanssa Hollannissa käväisemässä tammikuussa? Tuolla reissulla tuli ostettua yhdestä kosmetiikkaliikkeestä pitkän mietinnän jälkeen Lancomen Doll Eye mascara kokeiluun, ja heillä sitten oli tarjous, jossa mukaan sai myös Lancomen matkakokoisen kajaalin sekä silmämeikin poistoaineen. Olen yleensä ollut tosi laska käyttämään erillistä puhdistusainetta silmille, mutta nyt kun tuollainen laadukkaampi tuli kokeiluun periaatteessa ilmaiseksi, niin ajattelin antaa mahdollisuuden. Tähän asti olen käyttänyt koko kasvojen puhdistuksessa BodyShopin kermaista E-vitamiini puhdistusmaitoa, joka kuulemma on melkein ainut heidän tuote, jolla voi siinä ja siinä poistaa myös silmämeikin. En ole siis koskaan ymmärtänyt, että silmien iho on niin paljon arempi... Siinä näkyi myös tietämättömyyteni silmänympärysvoiteen tärkeydestä.


Joka tapauksessa, tuon Hollannin reissun yhteydessä sitten kokeilin tätä Lancomen puhdistusainetta ja oikeasti ei mitä ihmettä, miten hyvältä voi joku tuote tuntua!!! Ihmettelin tuolloin miespuoliselle kaverilleni ääneen, että kuinka se on ihanan öljyinen ja hän sitten lukee purkin kylkeä, että tässä ei ole ollenkaan öljyä... Anteeksi? Siis tuon aineen koostumus on niin ihoa myötäilevä ja pehmeä, etten ymmärrä mistä se on tehty, mutta tuo oli se hetki, kun päätin ihan vaan tuon puhdistusfiiliksen takia aloittaa aikuisen naisen meikinpuhdistuksen. Ja siitä lähti myös ajatus niihin ryppyvoiteisiin, jotka lopulta korvattiin Sockan myyjän avustuksella ihan peruskosteuttavilla silmänympärysvoiteella. Omat ryppyni on kuulemma ihan vaan kuivan silmänympärysihon tuottama tulos, jotka on helposti hoidettavissa... ainakin toistaiseksi.

Mutta mitä tähän puhdistusaineeseen tulee, kyseessä ei ole se edullisin tuote, mutta toisaalta laadusta on yleensä valmis maksamaan ja tuo 125ml purkki on tosi riittoisa. Se matkakokoinenkin riitti yllättävän pitkälle, mutta nyt ostin Espanjan reissun yhteydessä Alicanten kentältä tällaisen tuplapakkauksen n. 50 euron hintaan. Yksittäin puhdistusaine oli kentällä n. 28e ja Sokoksella tuo näyttäisi olevan 37e.


Tästä tuotteesta innostuneena olen nyt klikkaillut netistä muitakin Lancomen tuotteita kokeiluun (mm. silmänympärysvoiteen ja ripsivärin), joten saa nähdä kuinka ne pärjäävät päivittäisessä käytössä. Jotenkin tykkään käyttää tuotteita "sarjoittain" eli jos silmänpuhdistusaine on jonkun tietyn merkin, pitää voiteen olla samaa ja sitä rataa :) Onhan se tosin hieman kallista tehdä tällaisia kokeiluja ihan vierailla tuotteilla, mutta tosiaan tuo puhdistusaine vakuutti sen verran hyvin, etten voi olla kokeilematta muitakin...

Onko teillä kokemusta Lancomen tuotteista? Onko joku ylitse muiden tai mahdollisesti tosi suuri pettymys? Olen ihan liian fiiliksissä tästä yhdestä tuotteesta, että sokeasti uskon sitten muihinkin sarjan tuotteisiin.. saa nähdä kuinka käy :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti