Love is in the air... Try not to breathe.

Noniin. Alkuun pahoittelut tästä blogimotivaation lopahtamisesta pariksi päiväksi. Lähinnä syynä pienimuotoinen ajanpuute. Käväisin keskiviikkona pitkästä aikaa charleston tunnilla ja siitä saamani energiapiikin ansiosta tyhjensin koko vaatekaappini ja siirsin sitä metrin verran. Kuulostaapa kovalta duunilta näin kirjoitettuna, mutta tosiaan kyseinen kapistus romahti aika lahjakkaasti muuton yhteydessä ja on pysynyt tähän asti kasassa lähinnä uskon ja jeesusteipin varassa. Mutta nyt sain vihdoin ne takalevyt vedettyä paikalleen ja koko komeus pysyy jopa suorassa, kun vielä laitoin toiselle sivulle sinne takaseinän väliin sellaiset kumiset ovikiilat. Ehehe. Ei mutta oikeasti, nyt se jopa näyttää silleen ihan vaatekaapilta J

Niin ja tiedättekö mitä muuta tein sen tunnin jälkeen?! No kävi ostamassa 10 kerran kortin salille!! Siis en oikealle salille vaan sellaisiin erilaisiin jumppiin! Ja se on jotain, koska yleensä inhoan niitä itseään toistavia tunteja, joilla ei kehity mihinkään. Tästä syystä omat lajivalintani on yleensä olleet enemmän tai vähemmän jotain muuta kuin perusjumppia. Mutta noh, nyt ajattelin, että ehkä sieltä valikoimista löytyy juuri se kymmenen erilaista tuntia, joihin voin tuon kortin käyttää J


Mutta sitten jotain muuta… Eilen oli tosi hassu päivä tavallaan. Satuin aamulla facebookissa kommentoimaan yhden yläasteaikaisen kaverin statusta ja tosiaan kyseessä on sellainen poika, johon olin joskus 14-vuotiaana ihan superihastunut, mutta se ihastus hyytyi sitten siihen, kun en saanut vastakaikua. Edelleenkin hämmentää, ettei se adidaksen tuulipuku + bsb bändipaita look iskenyt koulun urheiluluokkien kermaan, mutta näin vaan kävi.

Anyhow, tämä tyyppi sitten sattumalta kertoi, että oli jokunen aika sitten löytänyt kaappeja siivotessaan ystävänpäiväkortin, jonka olin aikanaan sille tehnyt!! Ei mitään muistikuvaa, mutta en epäile. Etenkin kun se oli kuulemma osoitettu salkkareista poimitulle fiktiiviselle henkilölle… (tosiaan harrastin tätä ihastusten nimeämistä jo 14-vuotiaana ja kerroin sen niille avoimesti). Tästä lähtikin sitten nostalginen yläasteaikojen muistelu, joka johti siihen, että oli ihan pakko illalla kaivaa vanha teiniaikojen päiväkirja esille. Vuosiin 1999-2004 (13-18v) mahtuu reilu 200 sivua käsin kirjoitettua vuodatusta milloin mistäkin pojasta ja voi se myötähäpeän määrä, mitä voi itseään kohtaa tuntea :D Mutta toisaalta taas niin siistiä… Oli pakko muutama kuva ottaa tälle kaverillekin ihan vaan todistuksena, kuinka paljon mun herkkä mieli on joskus järkkyny siitä, etten oo saanu rakkaudelleni vastakaikua. Siks musta varmaan onkin niin kyyninen tullut.


Ei vaan, ei se kyynisyys siitä johdu. En tiedä oonko joskus täällä sitä nillittänyt (olen varmaan), etten koskaan käy treffeillä. En koskaan. Yksi kaveri tuossa sen hyvin tiivistikin, että esim. kahvilla käyminen on ihan niin kuin työhaastattelu, ainut vaan, että siinä on se kylmenevä kahvi, jota ei kuitenkaan osaa juoda ja kysymykset on vieläkin kiusallisempia kuin mitä työhaastattelussa. Meinaan kyllähän niitä positiivisia ”mitä kehittäisin itsessäni” on helppo työhaastattelussa säveltää, mutta voi että kun päästään sinne ”mites entiset suhteet” alueelle, niin voi elämä.

Ja toinen on syöminen… miehen kanssa voi mennä syömään vasta kun sen tuntee tosi hyvin (koska työkaveritkin on sanoneet, että älä Virpi koskaan mene miehen kanssa ekoilla  treffeillä syömään, koska et tuu niin näkemään sitä sen jälkeen)… mistä siis päästään siihen, että ei kahveja – ei syömistä – ei treffejä. Ei mitään mikä voitaisiin luokitella siihen, että tässä nyt testataan tykätäänkö me toisistamme ja halutaanko elää elämä happily ever after. Ei kiitos.


Jään niin yksin ja kissat grumpy cat syö mut. Edelleenkin.

Mutta siis mistä tää kaikki kumpuaa?! Oon aina miettinyt sitä ja luulen vahvasti, että päiväkirjamerkintöjen perusteella tää ahdistuksen rakentaminen on lähtenyt jo sieltä jostain teini-iästä (mun ikäkriisi on muuten alkanut jo 14-vuotiaana!! Oon kirjottanu päiväkirjaan itkukohtauksista, joita oon saanu tajutessani, että joudun kasvamaan aikuiseks), mutta sitten tuli vastaan mun 16-vuotiaana kirjottama teksti. Olen siis ihastunut poikaan, jutellut sen kanssa puhelimessa (koska sen kaveri oli soittanut mulle, että tää tyyppi haluaa jutella sun kanssa) ja sitten nähtiin… Kahvilla, Lahden Sokoksella. Ja oli ihan kamalaa… Ainakin mitä tästä voi päätellä: (luojan kiitos tohon aikaan ei ollut blogeja… )


Erityiset terveiset tolle "kuvoo"-verbille. Lisäksi, ei mulla mitään hirveetä vihasuhdetta ole golfiin... ja kolmanneksi, en edes tiedä missä on Kytölä..?! Mutta aika kova reaktio noin niinkuin yhden kahvittelun jälkeen sanoisinko... :D

Noh, tästä kaikesta huolimatta olen kuitenkin päätynyt parisuhteeseen ja selvinnyt siinä huimat kuusi vuotta, mutta fakta on, että se parisuhteeksi päätynyt juttu ei alkanut millään kahvitteluilla. Tästä kahvittelu- ja treffikammosta kertonee sekin, etten ikinä maailmassa koskaan pystyisi kuvitella jotain sokkotreffejä. Merihän itse asiassa huijasi mut yksille, tavallaan. Se sanoi, että tyyppi on tosi kiva ja 185 pitkä (mulla on tarkat kriteerit ton pituuden kanssa) ja joo, ei siinä mitään, mutta tiedättekö… Oltiin ”kävelyllä” Vilin kanssa (tää siis tapahtui joskus syksyllä) ja se oli silleen 10min jälkeen, että hän haluaa asettua aloilleen, löytää vaimon ja saada lapsia silleen viiden vuoden sisään. Meinasin oksentaa pelkästä ahdistuksesta. Ei miehet sano noin?! Ainakaan ekalla kerralla, kun tapaa naisen :D


Tulipa taas oikein asiantäyteinen postaus jälleen kerran… Enkä edes keksinyt, että mikä se varsinainen pointti tässä oli, mutta tosiaan tulipahan tosta eilisestä oikein sellainen paluu teinivuosiin fiilis ja kaikkien niiden ongelmien alkulähteille. Tai onko ne edes ongelmia? Elämänkatsomusta ehkä. Meidän äitihän on ollut kovasti huolissaan, että mitä ihmettä oikein etsin, kun ei ”tavalliset” miehet kelpaa. En ihan ymmärtänyt tota ”tavallisen miehen” määritelmää, mutta sen tiedän, että tuollainen perhe-elämä ei todellakaan ole suunnitelmissa muutamaan vuoteen todellakaan… Tai ”Ikea-putki” niin kuin tuttavallisemmin työkaverin kanssa sitä kutsutaan (tiedättekö sen tunteen, kun herää Ikeassa lastenrattaita kärrätessään siihen tilanteeseen, että miten tässä nyt näin kävi?!)

Tää on kaikki tätä Peter Pan syndrooomaa, joka leviää kuin rutto meidän kaveripiirissä.
Mutta hei, mitä teille kuuluu? Onko kenties jollain muullakin teiniaikojen päiväkirjat tallessa vai onko ne jo poltettu?!  Tarinoita saa jakaa! :D Ja jos jollain on parannuskeino kahvittelukammoon, niin saa kertoa…

Kommentit

  1. Mitä jos on yhä yhtä negatiivinen kahviseuroistaan kun sinä olit 14-vuotiaana? En ehkä listaa paperille noita huonoja puolia, mutta mielessä kyllä listaan :DD Lopulta teen kaikista tyypeistä päässäni todella "viallisia", vaikka tyypit oikeasti olisivat ihan mukavia. Usein saatan vielä aluksi vaikka fb:ssä chatattua olla tosi ihastunutkin, mutta sitten pian taas tulee se kuvotus olo.

    Todella inhottavaa, ihan kun ei antaisi itsensä ihastua jostain ihmeen syystä?

    Minullakin on takana yksi pitkä suhde, mutta kenenkään muun kanssa en ole kyllä päässy eroon tuosta "kuvo"-olosta :DD Toivon, että vielä ainakin yksi mies löytyisi, joka pääsisi tuon "yööökkkk"- muurin yli.

    Ihana tuo päiväkirjamerkintä<3 "Kuvoo" sanaa en ollutkaan aiemmin kuullut! Ja tosiaankin, 14-vuotiaana riitti minullekin syyksi eroon se, että joku asui parin kilsan päässä :D

    Päiväkirjoja ei thanks god ole tallessa, mutta yksi 6 luokan ystäväkirja on, joka on täynnä vain top5 ihastuslistauksia (silloin oli todellakin normaalia olla ihastunut vähintään 10 samaa aikaa).

    Sun blogi on muuten ihana <3 Minusta olet pystynyt erinomaisesti rajaamaan blogisi tarpeeksi henkilökohtaiseksi kuitenkaan menemättä yli. Nykyään kun tuntuu, että bloggaajat ovat joko tosi kaukaisia tai sitten ihan liian avoimia. Sinulla on juuri oikeanlainen tyyli kirjoittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha! Hei ihanaa, että myönnät... Itse en kehdannut ;) Ja tiedän niiiiiin tuon fiiliksen. Ja luulen, että sitä se voi ollakin, ei uskalla antaa itseänsä ihastua. Jotenkin pelkää, että se menee kuitenkin ihan läskiksi tai sitten odotaa jotain vielä parempaa...ehkä?!

      Ja kiiiiitos, ihana kuulla tällaista palautetta! Se on aina sellainen ongelma, kun miettii mitä haluaa kirjoittaa ja mitä ei. Ja kun välillä on myös asioita, joita voisi ihan hyvin jakaa "tuntemattomille", mutta joita ei halua joidenkin läheisten lukevan (weird), mutta kun fakta on, että täälläkin niin moni vierailee niin se rajan vetäminen on tosi kinkkistä. Mutta fiiliksellä olen tähän asti mennyt ja sillä mennään jatkossakin :)

      Poista
  2. Haha niin paras toi sun päiväkirjamerkintä! :D Mulla on kans jossain tallessa noita vanhoja päiväkirjoja ja niitä vihkoja mihin kaverin kans kirjotettiin. Niin ja niitä pieniä lappuja mitä kirjoteltiin tunnilla :D Apua, en taida uskaltaa ees kaivaa niitä esille... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kaiva vaan! Se on hyvää viihdettä, sillä itselle nauraminen on ihan parasta ;)

      Poista
  3. Tekis mieli polttaa ne päiväkirjat, mutta kyllähän ne tuolla tallessa on. Aikamoista draamaa kyllä on saatu tikusta aikaan sillon! Ja mäkin käytin tollasia ihan samanlaisia huutomerkkejä kun säkin. Oli kyllä niin cool! :) Parasta antia tuolta ajalta on kuulemma kaverilla tallessa olevat kirjeet. Nähtiin siis ihan joka päivä, mutta silti joka päivä kirjotettiin myös kirjeitä, joissa avauduttiin pojista ja oltiin niin rakastuneita. Oi niitä aikoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha! Joo, mullakin on boxi niitä kirjeitä tallessa!! Ja sitten niissä oli aina lista kysymyksiä (jokaisessa ainakin se "kenestä pojasta tyykkäät tällä hetkellä")... Oi voi. Hienoja aikoja. Ja oikeasti niin siistiä, ettei silloin vielä ollut facebookia! Kuinka paljon siistimpää on lukea niitä omin käsin kirjoitettuja juttuja näin jälkikäteen!? :D

      Poista
  4. Mieti kun se sun sokkotreffikaveri on keksinyt/kuullut maailman parhaan iskurepliikin jolla varmasti irtoo: "siis haluan vakavan suhteen ja perustaa perheen" ja sit reagoit noin. :D Ei vaan, ite reagoisin varmasti samalla tavalla, kuulun selvästi teidän peter pan -syndrooman piiriin.

    Onneks oon ite polttanut omat teiniaikojen päiväkirjat jo aikoja sitten.. En vaan pystyis just sen myötähäpeän takia lukemaan niitä. Äitini meinasi estää tän juhlallisen poltto-operaation sillä perustelulla että joskus vielä arvostan niitä ja luen liikuttuneena, mutta voi äiti-parka kun et tiedä millaista teiniangstia ne päiväkirjat oli täynnä.. :)

    -Taija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Totta. Tosin ongelma on, että se oli ihan tosissaan ja Meri oli jälkeenpäin läksyttänyt, ettei noin vaan voi sanoa ekoilla treffeillä!! :D Ja kun oikeasti moni nainen olisi onnellisin ikinä tavatessaan tuollaisen miehen... Mikä siinä onkin, että voi mennä niin pieleen?!

      Ja tosiaan, itse en vaan raaski polttaa päiväkirjoja.. ainakaan vielä :D

      Poista
  5. Nauroin ääneen tuolle päiväkirjaotteelle ja "kuvolle", ihan mainio :) Ja siis varmaankin sen takia tällainen reaktio, että muistuttaa vähän liikaa omia vastaavia teiniaikaisia kirjoituksiani, jotka mullakin on osa vielä tallessa. Sen lisäksi kirjoteltiin kavereitten kanssa just noita kirjeitä, mutta niitä varten oli varattu erillinen kirjevihko tms. :D Anyway, täytyy sanoa että tykkään kovasti blogistasi, kirjoitat jotenkin hirveän osuvasti ja hauskasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahah :D Joo, noi on kyllä legendaarisia.

      Ja kiitos kovasti! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti