Kohti pääsiäistä.

Piiitkäperjantai. Ja tuntuuko vähän kivalta, kun eilenkin oli periaatteessa perjantai ja oikeastaan huominenkin on perjantai?! Pääsiäisen pituisia vapaita pitäisi olla niin paljon enemmän vuodessa, koska tällaiset pikkulomat on niin jees.

Datailen tässä itseasiassa Sannan sohvalla, koska tehtiin Inkerin kanssa diili tästä viikonlopusta tyyliin "Pääsiäisrauhaa" molemmille. Lupasin pysyä poissa kotoa to-la ja vastineeksi saan omaa aikaa la-ma!!! Ja se vasta on jotain!! :D Oikeasti.. Tavallaan ikävöin niin kovasti sitä Kampin kämppää, vaikka muuten tää yhteiselo onkin ihan hyvin sujunut. Lähinnä siis sen takia, että joskus olisi vaan kiva olla ihan rauhassa Vilin kanssa kaksin. Se, että Inkeri on ottanut paljon vastuuta myös Vilin hoitamisessa on tavallaan tosi kiva ja antaa itselle mahdollisuuden tulla ja mennä tosi paljon vapaammin, mutta se on samalla myös vienyt itseltä sellaisen rutiinin päivistä. Ja se ahdistaa! En olisi uskonut, että näin olisi, mutta onpa vaan.

Eli joo, saattaapa olla, että jossain vaiheessa, kun se kamelin selkä lopulta katkeaa, alkaa taas yksiön metsästys.. hehe. On se vaikeaa. Mutta katsotaan nyt.

Coat/VeroModa, boots/Guess, bag/Michael Kors, scarf/Acne
Mutta jotain positiivista kuitenkin: Kevät! Kuinka ihanaa, että maanantai on jo huhtikuuta. Ja siitä kuukausi vappuun, josta taas alle pari viikkoa Espanjan reissuun. Jee! (Ehkä voisi noita hotellejakin alkaa katselemaan pikkuhiljaa...) mutta voi että on taas vuosikin mennyt ihan käsittämättömän vauhdilla. Kohta on kesä. Siitä ei pääse mihinkään... Ihanaa!

Mutta joo, oikeastaan ei ollut mitään kummempaa asiaa ja voisin tässä jatkaa seurustelua Sannan kanssa, joten palaillaan myöhemmin paremmalla ajalla. Sitä ei jostain syystä ole viime aikoina ollut, mutta eiköhän sitä tule... :)

Ja muistutuksena vielä, että jos ette ole Biancon fashionistaksi hakeneet, niin nyt on jo aika! Ihan superetuja tarjolla sekä Fashion Armyyn valituille (mm. ainutlaatuista tietoa kenkä- ja muotialasta, mahdollisuus suunnitella kenkiä, nähdä uudet trendit ja mallistojen esittelyt, sekä saada ennen muita kutsuja VIP-tapahtumiin, Biancon Bootcampille ym.)



Ja muistakaahan myös osallistua edellisen postauksen EMP-arvontaan!! Aikaa on maanantaihin asti! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti