Booked.

Ah ihana lauantai! Heräsin tänään hirveässä paniikissa aamulla joskus kasin aikaan, että myöhästyn niin töistä, miksei herätyskello ole soinut ja voi ei... Tedättekö sen hetken, kun joutuu oikeasti kelaamaan, että mikä ihmeen päivä edes on ja sitten tajuaa, että onkin viikonloppu. Se on aika ihana tunne :D 

Tosin se herätyksen panikointi johtui siitä, että olin ihan oikeasti laittanut herätyksen soimaan, koska sovin Merin kanssa aamiaistreffit Tintintangoon klo 11... Ja siis kuinka paljon voikaan hämätä noita aamutoimia se fakta, että on valoisaa!! Koko talven tottunut heräämään, niin että on ihan sysipimeää (plus että edellisessä kämpässä oli pimennysverhot) ja yht'äkkiä ei olekaan. Voi jopa meikata aamuisin luonnonvalossa, ihan parhautta.

Mutta tosiaan, ennen kuin tuohon valoilmiöön nimeltä aurinko taas tottuu, niin saa varmaan muutamaan kertaan herätä paniikissa vaan tajutakseen, ettei olekaan myöhässä. Se on vaan se aurinko...

Ja auringosta puheenollen ajattelin vaan tulla kertomaan, että varattiin sitten ne lennot toukokuulle....



Ja tosiaan, älkää enää ikinä uskoko, jos selitän jotain Etelä-Euroopan kohteesta ja sanon, ettei Espanja ole se kyllä nyt kovinkaan fiksu kohde mennä. Joo ei. Eikä me sinne Barcelonaan ollakaan suuntaamassa :D Vaan aina aurinkoiseen Alicanteen! ...Ja kai se on pakko käydä Valenciassakin pyörähtämässä, on se niin siisti kaupunki kuitenkin. 

Ja nyt joku blogia pidempään lukenut miettii, että kyllä niin tiedetään, miksi sinne Valenciaan oot menossa, mutta tiedättekös... ei ei ehei, tämä Espanjalainen vaihtari"kaverini" on meinaan muuttanut Lontooseen!! Ja siis faktahan on, että jos tässä jotain Lontoon reissua jossain vaiheessa mietitään, niin tottakai sinne suuntaan Annan moikkaamaan.... Mutta ei kai se olisi väärin muitakin kavereita nähdä... vai?! :)

Anyhow, Alicante se on. Nyt kun vielä hotellin löytää, niin huippua. Ja tosiaan ehkä alkulomasta tulee oikeasti kulutettua muutama päivä siellä Valensiassakin... Etenkin kun tämän nykyään Lontoossa asuvan kaverin kaverit, joihin viimeksi tutustuttiin, ovat kuitenkin siellä ja en vissiin ole pariin kertaan näistä omista matkamotiiveistani selittänyt: Aina pitää olla joku, jota mennä moikkaamaan! :D

Kuin siistiä!!

Pitä tosin nyt alkaa keräämään hieman matkakassaa kasaan, ja tottakai ne juuri tänään soitti Stockalta, että joku kuukausi sitten varaamani laukku on sinne saapunut. Se on siis noudettava, mutta aiheuttaa sellaisen pienen tsemppauksen, että yritän tänään kuvata Huutoon mahdollisimman paljon tavaraa. Eli olkaahan kuulolla tässä parin päivän sisään. Ajattelin tällä kertaa laittaa kaikkiin noihin myös 'osta heti'-hinnat ja muutenkin lyhyen huuto-ajan, että saan vain nopsaan kaiken pois ja postiin.

Mutta palaillaan näihin vielä myöhemmin.... Niin ja jos jollain on Alicante-vinkkejä tai hotelli-suosituksia (uima-allas ehdoton), saa laittaa tulemaan!! :)

Kommentit

  1. moikka! oon jo jonkun aikaa lukenut sun blogia ja tykkään tosi paljon :) en oo aikasemmin kommentoinut, mut nyt oli pakko sillä asuin itse alicantessa pari vuotta ja kohta on taas muutto sinne edessä! ihana lomakaupunki ehdottomasti! en tiedä ootteko jäämässä hotelliin ihan keskustaan, mutta keskustan ranta postiguet ei todellakaan oo parhaita, kannattaa ottaa tram (semmonen ratikkasysteemi) johonki läheiselle rannalle, esim. san juaniin tai el campelloon, paljon kauniimpia rantoja kuin toi postiguet :) matkaan menee kyllä joku 20min mut on sen arvosta! hotelleista en osaa valitettavasti neuvoa kun en siellä hotellissa oleillut! toivottavasti teillä tulee kiva reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiva kuulla! Ja kiitti vinkeistä! Itseasiassa espanjalainen kaverinikin kehotti lähtemään kaupungin ulkopuolelle rantojen perään... mm. Alteassa kehotti käymään :)

      Poista
  2. joo altea on kans tosi nätti!! ja jos juhlimaan haluutte alicantessa nii kannattaa mennä el barriolle tai puertoon:)

    VastaaPoista
  3. Alicantessa omat baarilempparit olivat satamassa sijaitseva Air ja irkkubaari, jonka nimeä en muista - siellä kuitenkin järjestettiin ainakin silloin paljon erasmus-bileitä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti