23.3.2013

Kuulumisia.

Kohta viikon verran miettinyt, että nyt on kyllä jotain unohtunut, mutta kun ei millään keksi että mikä se on... Eikun ainiin! Mullahan on blogi! 

Tää viikko on ollut jotenkin ihan käsittämättömän sekava ja täynnä kaikkea mahdollista ja sitä on vaan ollut joka päivä menossa ja sitten onkin jo viikonloppu. Mutta koska se bloggaus on jotenkin jo mennyt niin selkärankaan, niin kuvia on kuitenkin tullut napsittua pitkin viikkoa ja niiden kautta ajattelinkin purkaa kaiken tänne nyt tälleen koosteena :)

Tällä viikolla on siis ainakin tapahtunut seuraavaa...

Viikko käynnistyi tosi kivoissa merkeissä maanantaina, kun ohjelmassa oli Yves Rocherin pressitilaisuus Ranskan suurlähetystössä. Ehkä kivoin lounas sitten hetkeen.

...Sain ihanan huulimeikin (ja tajusin kuinka paljon eri aineita ja pohjustustuotteita siinäkin voi käyttää... vähän eri meininki kuin arkiaamuna kotona..)

#make up moment by Yves Rocher

...Söin megaähkyn macaronseilla (miten se sana edes taipuu?!)


... en myöskään nirsoillut sen "pääruuan" kanssa...


... Tutustuin kevään ihaniin uutuusmeikkeihin ja sain kivoja juttuja myös kotiinviemisiksi. Niistä myöhemmin muutama sana sitten erikseen.


Ja sitten muita sekalaisia juttuja menneiltä päiviltä:

...Tajusin viikon myötä, että voisi ehkä enemmänkin alkaa sisällyttämään juttuja arkipäiviin eikä aina vain viikonloppuun....Kelailin, että miten erilaisia ja aivan mahtavia naisia mulla elämässäni on! Se miten viimeisen vuoden aikana se oma ystäväpiiri on laajentunut sellaisesta aikaisemmasta yhdestä bästasta useampaan luottotyttöön, on ihan mieletöntä. Ja se, että niihin rakkaisiin ystäviin kuuluu ihania tyyppejä, jotka on kaikki täysin eri elämänvaiheissa mukaan poimittuja, tekee sen mahtavuuden, että jokaisen kanssa se ystävyys on niin erilainen. Parhautta < 3

#Moments when u get it. You have the best friends ever! And that's something....


...Pohtimisten ohella on tullut myös syötyä... ja vaihteeksi suosikkikotiruuan paikan on varastanut setti marinoidut soijasuikaleet + wokkivihannekset + mustapekkaruokakerma. Superhelppoa, hyvää ja kevyttä.

#more eating......Viikkoon kuului myös pari lasia viiniä hyvässä seurassa, uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin tutustumista ja Stand Up-viihdettä Apollossa.

#Wine o'clock... too many nights.

...kesäfiilistelya vaatekaupoissa...


#Can you feel the summer coming soon...?!

...naureskelua kaverin oudolle miesmaulle...

#He's hot! Says no one ever... except Vivve.

...Uuden kevättakin sovittelua ja fiilistelyä... (...sekä liikunnan iloa taustalla näkyvistä vermeistä päätellen.)

#New spring coat.

... Rusketusraitojen hankkimisen aloitusta + mielenkiintoisten mustelmien havaitsemista. Niistä tietää aina, että kesä on tulossa, koska itsehän aloitan itseni telomisen aina siinä vaiheessa, kun tietää, että kohta sitä paljasta pintaa näyttää taas enemmän...

#start for tanning... and bruises. It's seriously spring time...

...Mielenkiintoisia kohtaamisia joukkoliikenteessä. Pääsiäinen on selkeästi ovella.

Yep. Jesus is coming, no doubts.

... Ja ne hetket, kun pystyy kääntämään omat heikkoudet päälaelleen... Ei se myöhästely olekaan niin pahasta. Ainakaan, jos on hyvä syy! ;)

True that!

Mites teidän viikko on mennyt? :)

9 kommenttia:

 1. Tuota.. nuo ecards-kuvat tässä, et kai vaan oo ottanut tietokoneen näytöstä kuvaa kännykällä...? :) Ootko kuullut print screenistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota... Olen. Oletko koskaan lukenut tätä blogia aikaisemmin? Ja kuvat on tosiaan instagramista, puhelimen print screeninä napattuja. En ihan saanut kiinni ongelmasta?

   Poista
 2. Mistä tuo mekko on? jotenkin tosi ihanan kesäisen pirteä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hennesin mekko on tuo :) Omaa kokoa tosin ei tuolloin ollut, joten kauppaan jäi... Ainakin toistaiseksi :D

   Poista
 3. Oi miten ihania kuvia ja tuo keltanen mekko on ihan täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. Täytyy varmaan etsiä se omassa koossa jostain...

   Poista
 4. Jahas, säkin sitten syyllistyt tohon mungopiilomainontaan että laitetaan tradedoublerlinkit bit lyyhyn niin lukijat ei tiedä että tienaat näistä linkeistä. Huoh, kun se mainonta tehtäisiin selkeästi ja reilusti niin tienaamisessa blogin kautta ei olisi mitään pahaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi?! Mihin piilomainontaan?? Postaus on merkitty "commercial" tagilla ja tuo kyseinen tagi on vielä erikseen selitetty sivubannerissa. Tässä vaiheessa on aika naurettavaa tulla puhumaan piilomainonnasta! :D

   Poista
 5. Noh, joka tapauksessa aika harmaalla alueella liikutaan kun linkit pitää piilottaa bit lyyn alle ja postauksen lopussa on vasta commercial tag. Eikös siitä yhteistyöstä pitäisi kertoa alussa. Sekä tuo linkkien piilotus viittaa siihen että halutaan salata että ne on tradedoublerlinkkejä jotka tuottavat tavalla tai toisella rahaa bloggaajalle. Ehkä jotkut tietävät että Yves Rocher on mukana tradedoubler yhteistyössä mutta eivät varmaan kaikki? Sekä muutenkin jokseenkin lukijaepäystävällistä kun linkit piilotetaan ja lukija ei tiedä minne linkki vie. Moni lukija ei varmaankaan tiedä esimerkiksi impressiomyynneistä jolloin riittää että lukija näkee mainoksen ja tekee tilauksen tietyn ajan kuluessa. (Okei tässä ei ollut mainosbanneria tms mutta eiköhän päde jos linkkaa tuota linkkiä ja tekee myöhemmin tilauksen...) Eli jokseenkin harmaalla alueella liikutaan kun linkit pitää piilottaa.
  Ai niin, mut ku ne on helpompi laittaa ja lyhentää ;< Juu ei. Tekosyitä.

  Ja tarkennetaan nyt vielä että ei mitään pahaa siinä jos blogilla tienataan kunhan sen tekee reilusti ja ei piilottele niitä linkkejä, koska se linkkien piilotus on aika harmaalla alueella liikkumista jos suorastaan piilomainontaa ei ole.

  Reilun pelin mainonnasta hyviä esimerkkejä on esimerkiksi Nelliinan blogi jossa henkilö laittaa blogin -alkuun- aina tekstin sisältöyhteistyö eikä kikkaile linkkien piilotuksilla. Sekä Strictly Style blogi jossa on myös blogin alussa maininta "yhteistyössä Yves Rocherin kanssa" eikä myöskään mitään linkkien piilotuksia.

  VastaaPoista