Viikonlopun yli...

Ja jälleen maanantaissa, ehkä väsyneempänä kuin koskaan. Viikonloppuna riitti ihan hyvin ohjelmaa ja purkaa koko homman tällaisena yhtenä kuvaoksennuksena... 

Perjantai oli alunperin tarkoitus viettää ihan kotona lepäillen, mutta jotain ihme kautta tuli sitten päädyttyä Foren golf-iltamiin ja muotinäytökseen Apolloon. Trust me, mulla ei ole mitään tekemistä golfin kanssa, mutta tavallaan on ihan mielenkiintoista käydä välillä sen oman mukavuusalueen ulkopuolella (tosi uskottavaa, kun tilaisuus oli kuitenkin Apollossa, jossa lauantaina narikkamies ehdotti postien kääntämistä sinne) ja hengata todella uskottavasti noiden todellisten harrastajien parissa. Oman golf-historiani huippu on varmaankin ollut lukioaikana treffit jonkun golffarin kanssa, jotka tosin jäivät ekaksi että vikoiksi, koska se ihminen oli vaan niin tylsä. Ja niin päättelin, että kaikki muutkin on ja the end. Mutta silti tuonne mentiin ja ihan hauskaa oli :)

Leppilampi oli niin ihana! Tosin paljon lyhyempi, kuin mitä luulin, mutta enivei...

Hauskintahan koko hommassa oli, että miehet lähestyi sillä "Mikäs teidän golf-tausta on" tyyppisellä kysymysmuotoilulla ja siinä sitten sai tarinoida oikein kunnolla, kunnes lopulta myönsi faktat faktoina, ettei lajista tiedä mitään... Paitsi, että oltiinhan me seuraavana päivänä menossa "golf-messuille", tietenkin. Suurin osa ajasta tuli tosin kierrettyä sitä fillari- ja kuntopuolta, mutta siltikin.

Ehdoton tärppi oli tietenkin Hollanti vs. Suomi pyöräilykulttuuriluennot... Miksei meilläkin se toimi niin hyvin?!?



Ja pakko myöntää, että kuulun edelleen niihin kypärättömiin pyöräilijöihin, koska en ole vain yksinkertaisesti saanut edes aikaiseksi sovittaa kypärää. Tämä tanskalainen(?) kypäräajatus herätti kyllä hilpeyden sekaisia fiiliksiä, koska tuohon kypärään periaaatteessa kuuluu mukaan tuollainen hattu!! :D Siis joo, sitähän se usein on, että kypärän ajatellaan olevan tosi tyylitön ratkaisu, ja siksi se jätetään mieluummin pois, mutta ääääh, en nyt ihan osaa sanoa onko tuo oikeasti sitten se ratkaisu asiaan?!

Itseasiassa olen pitkään miettinyt, että jos ja kun sen kypärän mahdollisesti jossain vaiheessa ostaa, niin onko se sellainen perinteinen malli vai tuo tuollainen "uudempi" retromalli? Olen ehkä jo kääntynyt tosi pitkälle tämän uuden puoleen, mutta siis oma mielipiteeni on kyllä, että jos sen kypärän hankkii, niin sitten ihan oikeasti käyttää sitä kypäränä eikä yritä epätoivoisesti naamioida sitä hatuksi... Koska mun mielestä tosta tulee vaan sellainen vesipää-fiilis... Eikö?! :D


Yleensä messuilla käydessä olen sellainen päämäärätön haahuilija, mutta tällä kertaa selailin ohjelman oikeasti läpi ja suunnittelin, missä haluan käydä ja mitä nähdä. Ja siltikin, missasin ohjelmasta kohdan, joka kyllä kaiveleeeee... Tuolla valokuvauspuolella oli esillä Madventures-stillkuvanäyttely ja Riku ja Tunna olivat osastolla hengailemassa 12-16. Ja arvatkaa vaan, että luin kyseisen faktan siitä esitteestä 16.11... Kyllä otti päähän niiiiin paljon!!! Ja siis me oltiin jo ennen neljää siellä vakokuvauspuolellakin pyörimässä ja ei siltikään vaan tajua. Voi että.

Kuvat oli pysäyttäviä. Huh. Itsehän kolmatta kautta telkkarista joskus katsoneena tulin niin vihaiseksi niistä eläinkohtauksista, vaikka tiedänkin, että jossain Afrikassa rituaaleissa uhratut koiranpennut on pientä länsimaalaisen lihateollisuuden rinnalla, mutta silti. Hyi että. Hieno sarja, siitä ei pääse mihinkään (ja ihme, että nuo kundit on edelleen edes elävien kirjoissa), joten kyllä harmittaa, ettei osastolle ajoissa tajunnut mennä... Höh. 



Ja mitä tarttui messuilta mukaan?! No se perinteinen pari laatikko proteiinipatukoita... Noi EasyBodyn protskupatukat on parhaimpia ikinä ja makujärjestys on ehdottomasti mansikka, kookos, banaani ja suklaa. Noista on olemassa myös vanilja, mutta sitä en edes viitsinyt ottaa ja ensi kerralla jää myös suklaa pois, sekään ei ole niin hyvää. Mutta noi muut on täydellisiä karkin korvikkeita, joten suositten kyllä todella maistamaan! :) Messuilla noi oli 20e/24kpl (tai 1e/kpl) ja kaupoissa nuo maksaa sen 1,50-2e/kpl, riippuen vähän mistä ostaa.

Kaupasta noita tulee aina sillon tällön osteltua, mutta tosiaan messuilta tykkään aina ostaa sitten hieman enemmän. Samoin mukaan tarttui uudet urheiluliivit, koska juurikin noilla GoExpoilla sekä syksyn muotimessuilla on yleensä poikkeuksessa ShockAbsorberin ständi, josta ensinnäkin löytyy oikeasti ihan kaikki koot, hyvät myyjät ja kaiken lisäksi todella hyvät tarjoukset, koska nuohan ei mitään ilmaisia liivejä ole muutenkaan. Tarjousten perässä mennään siis :)

Itseasiassa tästä juurikin töissä kahvitunnilla puhuttiin, että jos esim. netistä tilaa, oli se mitä tahansa, niin yleensä niihin nettikauppoihin löytyy aina joku alekoodi, kun hieman lähtee kaivelemaan... Ja kerrotakoon, että minä kyllä kaivelen, hehe :D Blogithan paljon noista vinkkaileekin ja googlettamalla löytyy yleensä aina jotain, mutta ainakin yksi tosi hyvä sivusto on alennuskoodi.com. Tuolta löytyy top 20 listat suosituimmista sekä uusimmista alekoodeista heti etusivulta ja sitten voi ihan nettikaupoittain selailla noita. Ihan jees kurkata läpi, jos on jotain jostain nettikaupoista tilailemassa :)  



Ja back to business, lauantaina messuilujen jälkeen suunnattiin vielä hieman ulos tyttöjen kanssa ja nyt pääsi tuo uusi paitakin käyttöön! Se on kyllä tosi kiva... on varmaan pakko käydä jostain metsästämässä vielä se mintunvärinenkin versio. Harmittaa, kun sitä ei sillon stockalla ollut...

Ja yläkuva hei... Minä olen se idiootti, joka lähikaupassa kuvailee siideritölkkejä, mutta kattokaa nyt noita!!!! Ihan jäätävä hinta maksaa yhdestä siideristä melkeen neljä euroa, mutta onhan se nyt söpö!!! Oli pakko ostaa, mutten tietenkään ole raaskinut sitä edes avata. Ja tosiaan tuo siideri on päärynä light versio, mikä ei suoraan tölkistä käy ilmi... Mausta en vielä tiedä, mutta ulkonäkö saa täyden kympin!! (Jos mulla olisi poikaystävä, se olisi saanut kaupasta tuliaiseksi tuon oluen...)


Että sellainen viikonlopputarinointi tällä kertaa. Ja viikonloppuna nauratti ehkä eniten tämä kuva, jonka kaveri laittoin whatsapissa meidän hunting-ryhmään (tyttöjen ryhmänillityskeskustelu, jossa käydään jokainen mahdollinen miehiin liittyväongelma tai tapahtunut kuvio läpi jäätävillä analyyseillä)...


Mä oon niin toi grumpy cat... :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.