Bileitä ja alekoodia!

Pikaista palautetta viikonlopusta. Kyllä meni nopeasti!! Ja hyvässä seurassa ehdottomasti. Molemmat illat ihanassa seurassa ihanien tyttöjen (ja vähän poikienkin) kanssa ja kivaa oli. Ärsyttää, kun vapaa-aikaa on niin vähän. Tai siis vapaapäiviä... Olisin oikeasti melkeen valmis työskentelemään sen 10h/päivä ja pitämään sitten kolmen päivän viikonlopun. Toimisi huomattavasti paremmin ja silti työtunteja olisi saman verran... Kannattaisitteko?

Perjantaina vietettiin iltaa Sannan ja Hennan kanssa ja se "mennään parille" päätyi linjaan Dubliner-Apollo-Molly. Lauantaina oli taasen vuorossa Vivven tuparit ja oli tosi ihana nähdä pitkästä aikaa tyttöjä sellaisella viime kesän kokoonpanolla :) Myös Laura oli Barcelonasta Suomen vierailulla, joten nappasin hänet sitten aveciksi bileisiin... ja oikeasti, tuollaisia "kotibileitä" pitäisi olla niin paljon enemmän! Niin siistiä tavata uusia ihmisiä tuollaisella kaavalla.

Vivveltä lähtiessä porukka hajosi aika lahjakkaasti heti Punavuoren Ahvenen (ja Party Aliaksen) jälkeen, ja osan kanssa suunnattiin sitten Bläkiin. Meno oli aika hyytynyttä ja lopulta päädyttiin tuttuun ja turvalliseen, josta postauksen kuvatkin on napsittu. Yllättävää :)

Anna < 3


Mutta tosiaan, viikonlopusta jäi eripositiivinen fiilis ja kivaa oli. Nyt kohti uutta viikkoa ja viikonloppua!

Ainiin, ja oli mulla teille alekoodiakin!!! Nimittäin Nellyltä saatte tänään maanantaina -10% alea kirjoittamalla kassalla koodikenttään nellycom10p. Itse jotenkin eksyn aina erityisesti tuonne juhlamekko-osastolle, sillä jostain syystä sitä kesää kohti taas tuntuu, että niitä vaan kuuluu katsella :D Eli jos on häitä tai valmistujaisia tulossa, niin nythän on hyvä aika alkaa kurkkimaan sitä täydellistä mekkoa... Ja Nelly jos jokin on siihen ihan paras shoppailupaikka ;)

Ostoksille pääsette TÄSTÄ tai banneria klikkailemalla :)

Palaillaan taas myöhemmin, kivat viikonalut kaikille!

Kommentit

  1. Ainakaan minulla ei tuo alekoodi jostain syystä toimi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, Nellyltä tuli viestiä ongelmasta (järjestelmä hylki % merkkiä) ja he muuttivat koodin muotoon "nellycom10p"!! Eli nyt toimii! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

LV vachetta-nahan käsittely