EMP-Arvonta!!!

Aloittelin tänkin postauksen kirjoittelemista jo viime viikolla, mutta jotenkin ne päivät vaan katoaa johonkin ja siis ei taas kuin pari päivää ja on jo pääsiäinen ja viikonloppu. Ja neljän päivän loma! Kuinka hyvältä voi tuntua?! Todella.

Tosin vaikka olinkin suunnitellut, että oikeasti vaan rentoudun koko pääsiäisen, niin voitte vaan kuvitella, että jo tässä vaiheessa on jokainen ilta lyöty milteinpä lukkoon. Noh, palaillaan niihin myöhemmin ja mennään itse asiaan...

Sain tuossa joku aika sitten yhteydenottoa EMP-nimiseltä verkkokaupalta, ja täytyy sanoa, että kun kävin nettisivut tuolloin kurkkaamassa, mietin hetken jos toisenkin, että tulikohan tämä nyt ihan oikeaan osoitteeseen?! Tummanpuhuva ulkoasu henkii vahvasti bändi- ja goottivaikutteista sisältöä ja itse noin niinkuin Bäkkäreiden ja Antti Tuiskun keikoilla lähinnä itseäni rikastuttaneena en eeeeehkä ihan kokenut olevani kohderyhmää... Tai ainakin näin alkuun ajattelin, mutta kuitenkin siinä sitten selaillessani valikoimaa läpi, yllätyksekseni sieltä kaikkien bändipaitojen joukosta löytyikin ihan kivoja juttuja. 

Kyseinen kauppahan on tosiaan ihan tarkoituksella profiloitunut tuollaiseksi enemmän rock-henkiseksi valikoimaltaan, mutta kuten jo tuossa totesin, joukossa on paljon myös ihan "tavallisia" vaatteita ja juttuja, joiden joukosta löysin vaikka mitä kivaa itsellenikin ajateltuna...

Siis jopa minulle, jonka pukeutumista ja tyyliä rakas siskoni joskus kuvasi niiiin tylsäksi käyttäen esimerkkinä kohtausta SATC:sta... :D

Big: So, how are you?
Carrie: Great!
Big: And Daniel Boone, is he a nice guy?
Carrie: His name is Aidan.
Big: Where's your sense of humor?
Carrie: Where's your wife?
Big: Guarding her bid on a silent acution. She's got her eye on a beige chair. Everything in my apartment is now beige. Beige, is bull shit.
Carrie: I thought you wanted beige?
Big: Yea, well, it doesn't quite fit.


Beige it is. Or is it? Joka tapauksessa, sain valita nettikaupasta muutamia tuotteita ja vielä kun talvi on, en millään voinut vastustaa tuota isohuppuista ja ihan superpehmeää hupparia. Sama löytyy itseasiassa myös mustana ja turkoosina. Hupparivalikoimassa oli muutenkin yllättävän paljon kivoja malleja, mutta tosiaan tuo pitkä oli ehdottomasti itselle eniten mieleen.

Muita omia suosikkeja EMP:n valikoimissa oli ehdottomasti Conversen tuotteet (ne omat tennarit odottaa edellen hankintaa...) sekä Billabongin ja Roxyn kaltaiset rentoilumerkit. Itseasiassa ensimmäisen valikoimasta lähtikin yksi kesämekko Espanjaa varten myös itselleni... :)

Lisäksihän tuolla nettikaupassa on vaikka mitä muuta sisustus ja fanisälää myynnissä, joiden joukossa olevat Taru Sormusten Herrasta-fanikamat herättikin sen 17-vuotiaan TSH-fanin taas niin henkiin... Ja ihan oikeasti, jos käyttäisin hopeisia koruja, olisin aivan varmasti kotiuttanut itselleni tuollaisen Arwenin iltatähden!! Ei epäilystäkään :D Mutta nyt oli tyytyminen johonkin vähän "järkevämpään" ja Virpi 17v. sai tyytyä vain Keski-Maan karttaan. Sitä tosin postissa edelleen odotellaan, mutta kun sen jossain vaiheessa seinälle saan, niin ehdottomasti täälläkin sitten esittelen... I know. Mutta en vaan voinut vastustaa!! :D

Mutta tosiaan... palataan noihin juttuihin vielä myöhemmin ja mennään nyt siihen arvontaan...

---

Eli sain EMP:ltä arvottavaksi teille lukijoille 75 euron lahjakortin tuonne EMP:n nettikauppaan, ja arvontaan osallistutte kommentoimalla tähän postaukseen, mihin te mahdollisesti tuon summan verkkokaupassa käyttäisitte?!

Arvontaan voi osallistua aprillipäivään eli maanantaihin 1.4. asti ja ilmoitan arvonnan voittajan sitten heti pääsiäisen jälkeen! :)

Kommentit

  1. Ottaisin ehdottomasti tuon saman hupparin minkä sinä valitsit! Mustana tosin ja vähän liian reiluna :)

    VastaaPoista
  2. Valitsisin varmaan hupparin kanssa, esimerkiksi tämä oli kiva: http://www.emp.fi/billabong-original-girlie-vetoketjuhuppari/art_242416/ :)

    VastaaPoista
  3. Täällä varmasti ostettaisiin se iltatähti. Huoh. Koskaan ei voi olla liikaa...

    VastaaPoista
  4. Tuollainen huppari olis tosi jees - tai vaikka parikin samantien varastoon! ;)

    laura.leppajarvi@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Sijoittaisin summan kesäiseen tepasteluun sopiviin Converseihin, joita minulla ei ole opiskelijabudjetilla varaa hankkia aitoina (miksikohän ne kopiot haisee aina todella pahoilta!). :)

    VastaaPoista
  6. Hei, ihanaa tiistaita sulle ja osallistuisin EMP lahjakortin arvontaan. Ehdottomasti jos voittisin niin ostaisin mekon, vintagea tai 50-lukua lähinnä.
    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  7. Ihana arvonta! Mä kans olen aina ajatellut, ettei EMP:ltä löytyi mitään, mitä haluis. Mut viimeks kun postista nappasin kuvaston mukaan, tuli monta himotusta löydettyä.

    Itselle haluisin tämän:
    http://www.emp.fi/pussy-deluxe-leo-girlie-vetoketjuhuppari/art_139369/

    Ja mun on pakko saada tolle mun kakslahkeiselle tämä:
    http://www.emp.fi/nintendo-donkey-kong-huppari/art_201000/

    VastaaPoista
  8. Uuet Converset ois kesäks hankinnassa, joten semmosiin rahan käyttäisin!

    VastaaPoista
  9. Kyllä sieltä vaan Billabongia lähtisi minulle tilaukseen, jos lahjakortin voittaisin! Enkä todellakaan osaa nimetä mitä, sillä noilla surffimerkeillä on aina niin paljon ihanuuksia, että tulisi kyllä valinnan vaikeus! Roxylla on myös paljon ihania tuotteita, mutta niiden osalta tuolla oli aika pieni valikoima.. :)

    t. Taija (nevado.t@gmail.com)

    VastaaPoista
  10. Minäkin tykästyin tuohon huppariin - se voisi olla hyvä ostos lahjakortilla :)

    lasalmihe@gmail.com

    VastaaPoista
  11. nyt kun sanoit niin ehkä ekana harkitsisin tuota Iltatähteä:D Olisihan se ihan älyttömän cool (tai täysin päinvastaista ehkä valtaosan mielestä, mutta minusta se olisi upea <3)!

    coralineyy@gmail.com

    http://www.emp.fi/taru-sormusten-herrasta-arwenin-iltatahti-kaulakoru/art_840946/?campaign=emp/fi/other/blog/dov/tervetuloa_ostoksille

    VastaaPoista
  12. http://www.emp.fi/zip-case-vetoketjuhuppari-girlie-vetoketjuhuppari-girlie-vetoketjuhuppari/art_204446/ Toi huppari lähtis tilaukseen heti ekana jos arpaonni osuis kohdalle, lehdestäkin tuota jo kattelin ja haaveilin :)

    nonnae_(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Mä tarviin Converset Stokikseen.

    VastaaPoista
  14. Varmasti joko Conversen tennarit tai jonkun ihanan hupparin ottaisin minäkin mielelläni. :)

    chaosf@luukku.com

    VastaaPoista
  15. http://www.emp.fi/billabong-celo-bikinit/art_242567/

    Nämä lähtis mukaan, koska kesä tulossa ja ulkomaan matka :)
    Ja myöskin parit korvakorut.

    kotkottaja@luukku.com

    VastaaPoista
  16. Uudet Converset tarttuis ehottamasti meikäläisen mukaan :)

    VastaaPoista
  17. Ostaisin mekon ja paidan.
    marionetti109@gmail.com

    VastaaPoista
  18. 10-vuotias pikkuveljeni on jotenkin ihmeen kaupalla ihastunut Foxyn vaatteisiin. :D Veikalla on sopivasti juuri synttärit, joten rahan voisi hyödyntää siihen mukavasti.

    VastaaPoista
  19. Mä valitsisin jonkun kivan ja rennon hupparin :)

    mikki-89@luukku.com

    VastaaPoista
  20. Päälläsi oleva huppari näyttää ihanan rennolta ja hieman erilaiselta, sen ottaisin mielihyvin itsellenikin! :)

    pinkzalmiac@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Apua, rakastuin tohon huppariin! Näyttää täydelliseltä. Kotiuttaisin kyseisen yksilön turkoosina! petra.suhonen @ luukku.com

    VastaaPoista
  22. Uudet converset lähtis mukaan lahjakortilla :)

    essimartikainen[a]hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Hollywood undeadin huppariin ja paavo pesusieni lakanoihin!

    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Ostaisin varmaan jotain rentouluvaatteita tai sitten haha itsekin mietin jo miltä tuo juliste näyttäisi makuuhuoneen seinällä.. :D Myös pari pientä kivaa lahjaideaa keksin valikoimasta:) Email:t.ansku@luukku.com

    VastaaPoista
  25. Itsekin käyttäisin lahjakortin tuohon huppariin, joka sinulla on ylläsi. Näyttää todellakin niin ihanan pehmeältä ja rennolta. Pidän myös isosta hupusta ja siitä, että vetoketju on ovelasti vähän sivussa (biker-takin tyyliin), mistä syntyy vaatteelle hauska ja mielenkiintoinen twist. :)

    ketolaanna@rocketmail.com

    VastaaPoista
  26. Ooooooh, rakastan pöllöjä ja tuolla näytti olevan aivan uskomattoman suloinen pöllöhuppari! :) Sellaisen haluaisin!

    rmariannas@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Jonkun ihanan pehmoisen oleiluhupparin ottaisin... salin ja saunan jälkeisiin rentoihin iltoihin :)

    flower3000(a)suomi24.fi

    VastaaPoista
  28. Tykkään tosta sun uudesta hupparista, samanlainen vois olla kiva myös omaan kaappiin :) ja sit ihastuin tähän rannekoruun: http://www.emp.fi/tyton-paras-ystava--rannekoru/art_811518/

    janniii@wippies.fi

    VastaaPoista
  29. Mä kans taitaisin hommata tuollasen pitkän hupparin, ja juurikin harmaana.
    pikkuvarpailla@gmail.com

    VastaaPoista
  30. kertaakaan ei oo vielä tullu emp:ltä tilattua, mutta vaatteita oon kyllä siitäkin edestä käyny kuolailemassa. aivan ihania vaatteita löytyy! ostoskoriin päätyis ihan varmasti ainakin pari hupparia ja etenkin tämä paita: http://www.emp.fi/innocent-heart-pitkahihainen-girlie-paita/art_251823/. yksinkertaisuudessaan aivan ihana!

    terhi.play@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Ottaisin vansit tai kokorahalla koruja!

    nanapyl@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Converset varmaan lähtisivät tähän osoitteeseen :)

    wildmoon2@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Käyttäisin varmaankin koko summan johonkin pieneen ja erikoiseen mitä voisi esim keittiöön hankki. Ehdoton suosikkini on tämä muki,jota jo tovin olen katsellut.. :D http://www.emp.fi/designmuki-nyrkkirauta-posliinimuki/art_159836/

    Toinen suosikki minkä kotiuttaisin on tämä: http://www.emp.fi/princess-home--ovimatto/art_183150/
    Tulisi ihan tarpeeseen ja saisi hieman piristystä kotiin kevääksi :) emmakettunen@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Uuu, tuolla on korsetteja. En oo niitä tyttöjä, jotka käyttää sellasta pelkältään, mutta jonkun niistä voisin haluta juhlamekkojen alle varmistaan vyötärön olemassaolon vielä ruokailunkin jälkeen :D

    t. emilla@luukku.com

    VastaaPoista
  35. No, ton saman hupparin minkä sä! Näin nää pakkomielteet syntyy..
    -Helma-
    hemakinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Uudet Converset ehdottomasti tai joku makee huppari :)

    memmii--@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. no mä ottaisin kyllä ton ihanan turkoosin girlie pentagram hupparin, ihana!
    Mukanamukanamukana :)

    hazelnut-(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Mä käyttäisin lahjakortin mahtaviin asusteisiin, mitä löysin tuolta nettisivuilta! pikkumuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Jos voittaisin niin antaisin lahjakortin miehelleni. Hän on köyhä opiskelija ja hänen lempi nettikauppansa on juurikin emp!

    m.e.alatalo@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Uusi takki olisi hankintalistalla, sellaisen shoppailisin :P
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Uudet converset kevääksi tai juurikin tuo sinun tilaamasi huppari olisi kiva! :)

    VastaaPoista
  42. Varmaankin Converset! Niille kyllä tulisi käyttöä! :)
    (hanna8201@luukku.com)

    VastaaPoista
  43. Ostaisin pari hupparia, toinen olisi sama mikä sinulla..Ois ainakin lämmin koiran kanssa lenkkeillessä
    nahkela@hotmail.fi

    VastaaPoista
  44. Ne mustat nahkaiset converset!
    emilia_tornberg@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Ehkäpä uusi takki! stuide85@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Hommaisin kyllä Converset tuolla lahjakortilla! :-)

    jenni.wickstrom@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Ostaisin tuon sinullakin olevan hupparin ja uudet converset!
    ulkauppi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  48. Sari.K-@luukku.com

    Ostaisin itselleni farkut :)

    VastaaPoista
  49. Kotiuttaisin lahajakortilla punaiset Converset valkoisten kaveriksi :)
    nebrideh@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Ihastuin näin ensisilmäyksellä pariin muuhunkin huppariin kun mikä toi sun on, joten eiköhän musta uus tilaaja tuu joka tapauksessa :) Joten, jos onnistun saamaan avustusta laskun maksuun niin vastaanotan lahjakortin mieluiten tänne: ajkinnunen@gmail.com.

    VastaaPoista
  51. Jonkun niistä kaikista ihanista huppareista mitä olen jo muutaman vuoden tässä haaveillut mutten ole raskinut vieläkään ostaa juurikin hinnan takia ! :)

    VastaaPoista
  52. converset hankkisin taikka jonkun bmthn hupparin/topin!!
    tinskii-@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Converset voisi harkita ostavansa lahjakortilla, jos arpaonni suosisi :)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti