It's done.


No niin. Se oli sitten siinä, viimeinen puristus tehty ja gradu jätetty sisään viimeisellä mahdollisella hetkellä, 00.58. Kiitos aikavyöhykkeiden, 23.58 Hollannin aikaa. Todella tarvitsin tuon viimeisen tunnin, tuli sen verran "diippiä shittiä" siihen esipuheeseen.... Inhoan tuota ilmaisua, mutta olipahan käytettävä. Luulen, että erityisesti meidän tilastotieteiden proffa arvostaa kiitoksiaan, koska sillä ei ollut mitään tekemistä graduni kanssa muuten, paitsi että oli niin ihana opettaja edellisenä vuonna. Pääsi sinne samaan osioon, jossa kiitin myös koiriani. Kyllä, vain minä. Mutta sopii teemaan, tavallaan.

Mitäs nyt sitten? Ihan tylsää, taas pitää palata aikuisuuteen kahden vuoden Neverland pakoilun jälkeen. Miksei vaan voisi aina opiskella? Nytkin olisi mielessä vaikka kuinka monta kiinnostavaa alaa, joita voisi lähteä kokeilemaan ihan vaan, koska ei millään jaksaisi kasvaa aikuiseksi. No joo. Ehkä nyt luen unen saavuttamiseksi pari riviä taas Carrien teiniseikkailuja ja huomenna lähden nautiskelemaan Helsingistä päiväksi. Hyvää seuraa ja skumppaa. Ja lauantaina ystävän aikuishääjuhlia ja kolmekymppisiä grillailujen merkeissä. Sopii hyvin. Ja sitten voisi varata ne Budapestin lennot... Kyllä tätä lomaa vielä hetkinen riittää :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

  1. Paljon onnea! Tuntuu että ihan justhan sä vasta ilmotit muuttavas Hollantiin :D Huh.

    Ite taas vähän kattellut noita Hollannanin kouluja mutta ei oikein tunnu englanniks löytyvän sellasta mihini löytys tarpeeks intoo itellä. Hollantikaipuuta (tai lähinnä Damikaipuuta) ei helpota yhtään, että oon edelleen facessa parissa Hollantiryhmässä.. :D Luin toisesta postauksestasi, että sulla ei oo enää niin fiilis takas, mitäs olet sitten miettinyt että tekisit tai missä asuisit?

    -Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinpä, samaa mietittiin eilen kaverin kanssa, että ei siitä millään voi kahta vuotta olla :D

      Joo, siis fiilikset vaihtelee todella paljon eli en tosiaan tiedä. Mutta jos Suomeen jään toistaseks, niin ehdottomasti Helsinki, siitä ei epäilystäkään :) Töiden saatavuuden ehdoilla jonkun verran mennään, että saa nyt nähdä... Eli kaikki on auki :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti