Pari laukkua ja passikotelo. Hups.

Takaisin kotona! Ensimmäistä kertaa kutsun Hollantia oikeasti kodiksi. Lentokenttäpäivitys kulki tekstillä "Home to home." Nyt on sellainen fiilis, koska oikeasti odotin, että pääsen tänne taas takaisin. Enkä vähiten parempien säiden takia, joskaan täällä nyt tällä hetkellä mikään kummoinen ilma ole, mutta se on ollut parempi.


Tiedättekö meinaan mistä tietää, että kesä on käynyt täällä viimeisen parin viikon aikana? Siitä, että mun kookosöljy oli muuttunut taas nesteeksi. Talvella se oli kiteytynyttä, mutta nyt se on taas sulanut. Olen suosiolla jakanut osan öljystä toiseen purkkiin, jotta voi sitten huolella uittaa sormia siinä purkissa, mitä vartalorasvana käyttää. Jos joku ei siis vielä tiennyt, niin kylmäpuristettu kookosöljy on todella hyvää vartalorasvaa, erityisesti jalkoihin/sääriin. Ei kutise esim. sheivailun jälkeen ja kosteuttaa (+luo kivan heleyden kesäisin) todella hyvin. Hollannissa saa luontaistuotekaupoista myös sellaista hajutonta versiota, joka ei tuoksu kookokselle. Se on tarkoitettu vissiinkin lähinnä leivontarasvaksi, mutta toimii hyvin vartalollakin. Vaikka kookoksen tuoksusta tykkäänkin ja etenkin kesällä se aito ja alkuperäinen on parasta aurinkorasvaa, mutta näin talvella tuo hajuton on tosi jees. Suosittelen.


Mutta niin, oli mulla joku asiakin... Aha. Olen shoppaillut ja pitkästä aikaa esittelen ostokseni teille näin oikein blogissa! Ehdin sen puoli päivää olla ylpeä itsestäni, kun sain mun Hamiltonin myytyä (joskin rahat ei ihan vielä tilillä näy...), mutta sitten osui silmään Huuto.netissä ja Torissa samalta myyjältä Longchampin Roseau kultaisella soljella (Stockan juhlavuoden erikoiserä) ja sain kuin sainkin sen itselleni todella kivaan hintaan. Itseasiassa myyjä oli ehtinyt sen jo luvata jollekin toiselle, mutta sain sitten pienellä korotuksella ja toisen ostajan viivyttelyllä kaupat puolelleni. Ihana myyjä toi laukun vielä kaiken lisäksi lentokentälle, kun en olisi muuten ehtinyt sitä ennen lähtöä saamaan, joten kävi kyllä hyvä tuuri.  Pohdiskelin silloin aikaisemmin sitä MK:n Selmaa, mutta koska olen aikaisemmin tämän Roseaun hyväksi todennut, mitä sitä sitten ihmettelemään. Omistin muutama vuosi takaperin sen hopeasolkisen version krokokuosilla, mutta soljen väri ja kuosi menetti jossain vaiheessa fiilikset ja myin laukun eteenpäin. Nyt uskon, että suhde kestää hiukkasen pidempään :)


1-IMG_8408

1-IMG_8411

Ja niin. Kuten Instan puolella jo asiaa päivittelinkin, ei se kulutus vain tuohon jäänyt. Koska sain omasta Hamiltonista ihan kivasti takaisin, sorruin sitten vielä Damin kentän Victoria's Secretillä nappaamaan mukaan weekenderin. Katselin tuota jo äidin kanssa menomatkalla, mutta silloin päätin, että mitään ei osteta ennekuin vanha on myyty alta pois. Olen pitkään kaipaillut viikonloppulaukkua itselleni ja pitkään huokaillut LV:n Keepallin perään, mutta toistaiseksi ei ole hyvää/tarpeeksi edullista tullut vastaan Huuto.netissä (ihan sitä reilua tonnia ei tällä hetkellä laukkuun kykene laittamaan). Mutta tosiaan VS:lla ihastuin tämän version simppeliin ulkomuotoon ja kultaisiin yksityiskohtiin (ylläri), sekä aivan mielettömän kevyeen materiaaliin.


Vetoketjulla on tuossa pituutta 50cm, eli ihan kohtuukokoinen kassi on. Keepallista olen metsästänyt sitä 45:sta, mutta tämänkin kokoinen kyllä ajaa nyt asiansa. Uskoisin, että tänne voi heittää huoletta myös tenniskamat koulutavaroiden joukkoon niitä vaativina päivinä. Itselläni ei ole minkään maailman kokemusta VS:n laukuista ja niiden laadusta, joten toivon todella tuon olevan myös kestävä, vaikka kevyt onkin. Sen verran sillä kuitenkin oli hintaa. Onko jollain teistä mahdollisesti kokemusta ylipäätään VS:n assoista, kuinka hyvin kestää kulutusta?


Vika kuva ei ole oma, vaan netistä poimittu kuvastamaan laukun oikeaa muotoa, kun siellä sisällä on tarpeeksi tavaraa...


1-IMG_8402 1-IMG_8405 1-IMG_8418 1-IMG_8407

500-2270

Laukut sain molemmat paria euroa vaille mahtumaan Hamiltonin hintaan, joten periaatteessa ne meni melkein vaihtiksena :) Joskin mietin ensin, että laitanko rahat laukkuihin vai investoisinko "meet & greet" VIPpiin Bäkkäreiden keikalle, mutta niin. Laukut voitti. Pohdin kovasti Kevinin halauksen rahallista arvoa, mutta kun se ja ne kaikki muut kerta on varattujakin, niin pahan mielenhän siitä vaan saa, kun pääsee periaatteessa tosi lähelle, mutta on kuitenkin niin kaukana. Tiedättekö? Eihän tollaiset fanijutut tee muuta kuin särje sisäisen 14-vuotiaan Virpin sydämen. Parempi ottaa laukku.


Ja passikotelo. Se oli budjetin ulkopuolelta, joskaan ei liian kallis ollakseen nahkainen kotelo. Olen metsästänyt kaikki mahdolliset kaupat ja liikkeet nahkaista, ihan minkä merkkistä tahansa, passikoteloa, jossa olisi lisäksi tuollaiset korttipaikat esim. Finskin kantiskortille! Itsellä aina lojuu ne boarding passit jossain laukun pohjalla, vaikka kuinka olen asettavani sen sinne passin väliin, mutta ei. Ja odota vaan, jos joudutkin jossain vaiheessa sen Finskin kortin kaivamaan esiin. Sitä ei todellakaan löydy. Pari viikkoa sitten tätä passikotelomallia ei liikkeessä edes ollut ja koska olin muut jo edellisellä kerralla selaillut, en uskonut tämänkään eroavan, mutta kylläpä vain erosi. Ja oli muuten valikoiman ehdottomasti hillityin, sopii hyvin TB:n lompakkooni ja kruununa kaiken päälle tuo pieni kultainen logo < 3


1-IMG_8425 1-IMG_8426

1-IMG_8427

Onhan se aika kiva. Ja niin on laukutkin. Mutta se mikä ei ole kiva, niin väsymys huomenna aamulla. Kello on kolme. Moro. Ja lukemista keskiviikon tenttiin ihan liikaa jäljellä... mitä enää edes teen täällä?! Niin ja söin äsken kokonaisen pussin amerikan pastilleja, vaikka niin vannoin äitille, etten tietenkään syö niitä kerralla, vaan ne on tarkoitus olla kaapissa makeanhimoon silleen pikkuhiljaa nautittavaksi. Melkein uskoin itsekin itseäni. Melkein. Veikkaan, että äiti ei sitäkään vähää.


Äklöttävä olo. Nyt nukkumaan, öitä!

Kommentit

  1. ...ja mää oon täällä neljältä lukemassa! :D Jooh, nyt nukkumaan ->

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia! :) Mulla on tuollainen samanlainen musta VS:n kassi, ja oon käyttäny sitä kolme vuotta salikassina! Ja hyvin on säilyny, ei mitään merkkiä hajoamisesta. Toivottavasti sullakin kestää vähintään yhtä pitkään. Aika kevyt se tosiaan on, en tiedä miten kestää jos joka kerta on tosi painavaa tavaraa sisällä.

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että on käyttöä kestänyt! Tuskin se päivittäin on muutenkaan käytössä, mutta kyllä "tuolla hinnalla" odottaisi jo jonkinlaista laatua. Ei ihan samaa hintaluokkaa, mutta juurikin esim. oman LV:n neverfullin kanssa ei kyllä koskaan tarvitse miettiä kuinka painavaa tavaraa siellä kantaa, kun voi luottaa, että se todellakin kestää :)

    VastaaPoista
  4. Sun blogi on niin kiva! :> Oon seurannut sitä melkein alusta asti, mutta nyt vasta jaksan kommentoida :D

    VastaaPoista
  5. Hei paljonko toi passikotelo suunnilleen kustansi?
    Itsellä vaihto Schipholin kentällä viikon päästä ja voisin todellakin ostaa samanlaisen passikotelon ;)

    VastaaPoista
  6. Hairahduin blogiisi kun etsin opiskeluvaihtoehtoja ulkomailla välivuoden häämöttäessä loppuaan. Piti vain tulla kertomaan että tosi hyvä blogi! Kirjoitat rehellisesti, vaikutat mukavalta ihmiseltä ja postaukset ovat hauskoja kun ne vähän poikkeavat aiheesta tai venyvät :D
    Kommentoida päätin kun luin postaustasi jossa valittelit pintaliitoblogeista ja piti tulla sanomaan että preach it sister xD musta on kiva kun sanot että puoleen hintaan ostettu tai löytyi huutonetistä yms eikä anna sellasta "jooh ostin uutena ku ei oo fygest kii" meininkiä. Jee ei mulla muuta :D

    VastaaPoista
  7. Haha, kiitos. Kiva kuulla, jos näin on :D Tällä hetkellä tulee kyllä jokainen euro laskettua todella tarkkaan, joten en edes halua antaa kuvaa, että täällä päässä jollain tapaa rahoissa oltaisiin, päinvastoin. Muutenkin olen huomannut tämän peripihin hollantilaisen elämäntavan tarttuneen sen verran, etten enää edes kehtaa myöntää kavereille joidenkin (vanhojen) tavaroiden alkuperäistä hintaa. Pari kertaa sen virheen tein jonkun laukun kanssa ja se kerää kaikkea muuta kuin arvostusta.
    Täällä (Bredassa=maaseudulla) ei kukaan esim. laittaisi reilua sataa euroa huiviin, oli se kuinka alessa tahansa. Pihiys on melkeinpä muoti-ilmiö ja joka ikinen sentti lasketaan ihan viimeisen päälle. Sitä myöten suurinta ihailua paikallisissa kavereissa onkin herättänyt näin ulkomaalaisena Marktplaatisissa (paikallinen tori.fi/huuto.net) tekemäni pyöräkaupat suuntaan jos toiseen todella hyvillä diileillä :D Siitä siis tämä Huuto.net ja aleshoppailun hehkutus, se vaan on tosi noloa tuhlailla rahoja materiaan. Ainakin täällä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.