Invisibobble-arvontaa!

Muutama postaus takaperin mainitsin, että kävin pitkästä aikaa kampaajalla katkaisemassa pienen pätkän hiuksista pois. Tykkäsin tuloksesta tosi paljon, joten nyt nämä postauksen kaksi ensimmäistä kuvaa on jonkinlaisia yritelmiä esitellä teille mun uusia hiuksia! :)


Koska pidän niitä aina ponnarilla, teistä ehkä 1/100 huomaa eron, mutta ne on siis lyhyemmät ja tuollein kerroksittain leikatut. Ja voi kuinka onkaan kevyempi fiilis!! Itsellänihän on aika paksut ja raskaat hiukset noin luonnostaan, joten päädyin leikkaamaan sellaisen 15cm pituudesta ihan vain elämäni helpottamiseksi. Kaverit usein kyselee miksen pidä koskaan hiuksia auki (pidän, mutta vain todella harvoin) ja syy on yksinkertaisesti se, että ponnarin kanssa on niin paljon helpompaa, ei hiosta ja hiukset on poissa naamalta.


1-IMG_8345

1-IMG_8346

Tästä(kin) syystä ilahduin suuresti saadessani Tangle Teezer tuoteperheeseen kuuluvia "puhelinjohtoponnareita" kokeiluun uuden TT:n ohella. Ostin joskus aikoinaan hieman skeptisenä tuon hittiharjan kokeiluun ja aivan kuten moni muukin, ihastuin siihen kertaheitolla. Vanha pinkki perusteezerini toimii edelleenkin täysin moitteetta, mutta olen pitkään katsellut tuota "vedenkestävää" versiota mielenkiinnolla ja nyt sen sitten itselleni sain. Tykkään kovasti.


Noista invisibobble-ponnareista olin myös aikaisemmin lukenut blogeissa kehuja ja mielenkiinnolla otin ne testiin, sillä omien hiusten kohdalla noita ponnareita tuppaa naksahtelemaan poikki vähän turhan tiuhaa tahtia. Kaksi kierrosta on liian vähän, mutta kolmas laittaa usean ponnarin vähän turhan tiukille ja siinä sitä sitten ollaan. Kokeilin ponnareita Ruotsin reissun ajan ja pakko sanoa, että kyllä ne huhupuheet paikkansa pitivät, nuo on todella käteviä!



1-IMG_8338

Erityisesti oma sotkunutturani sai ihan huikean pidon noilla tavalliseen ponnariin verrattuna, eikä epäilystäkään, etteikö erityisesti tennis/salikassista nuo saa ihan vakkaripaikan. Yleensä pidän pelatessa hiuksia ponnarilla, koska nuttura ei vaan pidä, mutta inhoan sitä fiilistä, että hiukset nuohoavat niskaa ja tulevat helposti lyöntien aikana naamalle, vaikka ponnarilla ovatkin. Nyt uskon vakaasti, että tuo nutturaongelma ratkeaa näiden vänkyröiden avulla, sen verran tukeva tuo pito oli.


Perusponnarikin toimi ihan kätevästi, joskin kun on tottunut sellaiseen naaman kiristävään pitoon normiponnareiden kanssa, niin näiden suhteen on tottumista, että ne hiukset pysyy ylhäällä, vaikkei ponnari ihan tuhottoman monella mutkalla olisikaan. Ideahan noissa on juuri se, ettei ne juurikaan kuluta hiusta ja se "paine" jakautuu hieman laajemmalle alueelle. Lisäksi näen hyvänä juttuna sen, että tuollaisen voi huoletta heittää myös märkiin hiuksiin ja käyttää heti perään hiusten kuivauksen jälkeen ilman, että ponnari on imenyt itsensä ihan märäksi. Onhan ne ulkonäöltään vähän tuollaisia lapsenmielisiä, mutta itse poimin joukosta vain neutraaleita värejä, joista itseasiassa musta osoittautui hiuksissakin ihan tyylikkääksi :)


1-IMG_8356 1-IMG_8365 1-IMG_8368

1-IMG_8336


Ja kuten otsikosta pystyikin päätellä, en pääse näistä Invisibobble-pontskuista vain yksin nauttimaan, vaan sain ilokseni peräti 10 pakettia Invisibobble-ponnareita jaettavaksi teidän lukijoiden kesken! Yhdessä voittopaketissa on siis kolme ponnaria ja värivaihtoehtoja löytyy joka fiilikseen. Lisätietoja itse tuotteesta ja noita värejä voi käydä kurkkimassa Invisibobblen nettisivuilta ja/tai Facebookista!


Arvonnassa olette mukana kommentoimalla tätä postausta tulevaan sunnuntai-iltaan mennessä. Sisällyttäkää kommenttiin:




  1. Toimiva sähköpostiosoite (riittää, että täytätte sen oikein sille varattuun kenttään)

  2. Mieluisin Invisibobble-värivaihtoehto

  3. Joku hauska juttu, kokemus, fiilistely, toive, palaute... ihan mistä vaan. Sain jo niin isot hymyt edellisen postauksen nettideittikommenteista, että se aihe ei ainakaan voi mennä pieleen! :'D


Voittajat julkaisen sitten ensi viikolla, kunhan olen arvonnan saanut suoritettua :)

Kommentit

  1. Noi -ei minkään väriset- siis läpinäkyvät, kiitos.

    Seurasin sun blogia ajoittain aikasemmin, mutta sun nykyinen asuinmaa on jumittanut lukemaan säännöllisesti. I can so feel you, mitä tulee noihin hollantilaisiin (miehiin). Asuin Saksassa viisi vuotta, aivan Hollannin rajalla ja suurin osa työkavereista oli hollantilaisia ja asiatkin tuli hoidetuksi siinä maassa. Muutamaa ukkoa tuli testattua, mutta ei niistä elämänkumppaneiksi ollut pitkässä juoksussa.

    Mutta ihania ne kuitenkin on!

    VastaaPoista
  2. Oi, minäkin haluaisin päästä testaamaan noita ponnareita. Musta väri olisi mieleeni. Mielestäni blogisi on mainio! Pidän tavastasi kirjoittaa ja usein tekstisi saavat hymyn huulille. :)

    VastaaPoista
  3. Nuo Invisibobblet vaikuttaa hauskoilta! Voisin tuollaisen mustan kanssa pomppia pitkin kylaa kunhan paasen lampimammilla keleilla ulos aloittamaan juoksemista... :)

    Ja todella itsekeskeisesti kaipaisin esittelya NHTVsta, opettajista, tiloista, .... vaikka ruokalan hinnoista - vaikka saattaa olla etta sulla on enemmankin aikaisempia postauksia kouluun liittyen. Kaytiin viime lauantaina (taas) avoimilla paivilla varmistamassa etta IGAD ja erityisesti Visual Arts on mun juttu, eli hakulinjat kay kuumina... kunhan saisin kaannokset tutkintotodistuksista kasiini. ;)

    VastaaPoista
  4. Blogisi on ihanan positiivinen :)
    Noita pompuloita on tullut vastaan monella, ja olisikin kiva kokeilla sellaista. Musta sopisi paremmin, kun on tummat hiukset.

    VastaaPoista
  5. Valkoinen olisi mieleeni! :)

    Tykkään ihan hirmuisesti sun blogista ja löysin itseasiassa tän joskus aikoinaan kun googletin blogeja joissa oli sana "Madrid". Ja mä niin ymmärrän täysin miks sun piti Madridissa päästä los serranojen talolle ;) Ymmärrän myös Espanjahypetyksen, onhan se nyt vaan niin ihana maa!

    VastaaPoista
  6. Läpinäkyvät kelpais tänne testattavaksi enemmän kuin mielellään :)

    Mulla olis postaustoive. Tahtoisin kuulla, miten sä oikein hoidat sun upeaa ihoa ja mitä tuotteita siihen käytät? Arkirutiinit siis :)

    VastaaPoista
  7. Ostin jo näitä "feikkejä" mutta niissä on sellainen saumakohta josta lenksut on varmaan liimattu kiinni ja pelkään että se sauma raastaa mun hiukset pilalle, ajatus kun oli juuri saada näistä sitä etua etteivät kuluta samalla tavalla hiusta kuin tavallinen ponnari. Haluan siis myös aitoja! Väreinä mustaa ja kirkasta, olihan sellanen mix?!

    Mulla tulee näistä mieleen ala-aste, meillä ainakin kaikilla oli tätä samaa matskua avainnauha kaulaan ja ranteeseen, mulla oli läpikuultavat vaaleansiniset! :)

    VastaaPoista
  8. Jestas, mulle tommonen. Mikä vaan väri käy, kunhan on musta:)

    Itselläni on sellainen puolipitkä tukka, jota nyyttään eri tavoilla pois silmiltä. Hiusta on niin paljon, että osa klipsesitä ei yksinkertaisesti jaksa edes pitää sitä. Se taas näyttää ihan hölmöltä jos on kiristelty päätä myöten perusponnarille.

    Loistava keksintö.

    VastaaPoista
  9. Läpinäkyvät ponnarit houkuttelevat! :)

    Runosuoneni ei kuki nyt yhtään, joten totean vain, että tuosta sivusi oikeassa reunassa näkyvästä Bodyshopin vartalosuihke-mainoksesta tulee aina nälkä...!

    VastaaPoista
  10. Läpinäkyvät olis ihaaaaania! :D

    Sun kirjoitustyyli on niin hyvä ja jutut viihdyttää aina. Kerro jostain sun hauskoista tapahtumista taas, nii voin koittaa samaistua!

    VastaaPoista
  11. :)) pinkki ja väritön ihania :)

    VastaaPoista
  12. Olen kuullut paljon hyvää noista ponnareista :) Kirkas olisi minunkin valintani. Olen lukenut parin vuoden ajan blogiasi. Etenkin jutut Vilistä oli aina niin omaa sydäntä lähellä :) Muutenkin kirjoitat rennosti ja vapaasti, josta pidän.

    VastaaPoista
  13. väritön olis kiva
    laitoitko tuon "nutturan" yhdellä vai kahdella Invisibobblella? mietin vain venyykö nauha pois kiemuroilta muillakin kuin vain minulla?

    VastaaPoista
  14. Hmmm, olen lukenut näitä aina silloin tällöin ja ponnareita kehutaan paljon. Olen kuitenkin hieman epäilevällä kannalla, pitävätkö ne tosiaan ponnarin ylhäällä kiinni ja saako niitä pois ilman, että ne juuttuvat kiinni pitkään, ohueen kuontaloon? Olisi kiva testata ensin, laivalta ponnareita bongasin, mutta jäivät silloin ostamatta. Kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  15. Haluaisin testata ponnareita lapsenlapsen pitkiin hiuksiin.

    VastaaPoista
  16. Haluiaisin kokeilla tuota mustaa, itsekin olen vaaleatukkainen ja pidän sen luomasta kontrastista :)

    Blogistasi tulee kova ikävä Hollantia ja hollantilaisia. Itse en kyllä kyseisiä herroja ole treffaillut joten siitä en osaa sanoa mitään. Yleisesti ottaen kyllä pidän porukasta, ehkä riittävän skandimielisiä verrattuna vaikka ranskalaisten pönötykseen.

    VastaaPoista
  17. Mustia haluisin kokeilla :).

    ei tule nyt mitään erikoista mieleen mutta juuri kävin syömässä ja oli muuten maukasta salaattia! ;).

    VastaaPoista
  18. 1. jettapeipi@hotmail.com
    2. Läpinäkyvät Crystalit! :-)
    3. IHANAA että löysin sun blogiin, vaikuttaa niin hyvältä luettavalta että jään seuraamaan. ;-)

    VastaaPoista
  19. Oon jonki aikaa tätä blogia jo lukenu ja oon kyllä tykänny. On kiva lukee blogeja jotka kertoo tavallisesta elämästä ja juttujen aiheet on laidasta laitaan :)

    Ja noita ponnareita oon halunnu kokeilla jo pitkään, kun kaikki omat ponnarit tuppaa hajoamaan niin helposti. Jos tuuri käy, niin haluaisin tommoset läpinäkyvät :)

    VastaaPoista
  20. Läpinäkyvä "väri" ois tosi kiva! Eksyin vasta vähän aikaa sitten sun blogiin ja jään seurailemaan :) Oisk kiva nähdä erilaisia kampauksia ja mitä shampoita yms. sä käytät!

    VastaaPoista
  21. Olisi kiva päästä kokeilemaan noita uutuuksia. Ruskeat sopivat parhaiten hiuksiini, värin vuoksi.
    Jo nyt, eli näin 4 kk etukäteen jännitän kovasti tulevaa ulkomaan matkaa, joka tulee olemaan periaatteessa ensimmäiseni, lentokoneella tehtävä matka. En tiedä miten asiaan pitäisi suhtautua, jatkaa innostuneella ja jännittyneellä linjalla vaiko olla aivan peloissaan, mutta silti innostunut. Onhan se tietty kokemus, ja oikein hieno sellainen, mutta...kyllä se tästä...toivottavasti.

    VastaaPoista
  22. Mustaa olisi mukava päästä kokeilemaan ..toimisikohan mun paksuuuun tukkaan :)
    Blogisi on ihana..ja uudet hiuksesi on tosi hienot, wau! :)

    VastaaPoista
  23. Pinkki on pop :)

    VastaaPoista
  24. Musta, juttuja ei nyt muistu mieleen

    VastaaPoista
  25. Heippa Virpi! Kiitos kivasta blogista, löysin tänne ensimmäistä kertaa niihin aikoihin kun olit juuri muuttamassa Hollantiin ja siitä saakka on tullut lueskeltua aina kun uusia postauksia on ilmaantunut. :-) Monet postauksistasi ovat "kolahtaneet" muhun ihan henkilökohtaisesti, varsinkin kun asun itsekin ulkomailla (terkkuja naapurimaa Belgiasta!) ja rakas koirakaverini jouduttiin lopettamaan reilut 4 kuukautta sitten.. Oli jotenkin "helpottavaa" huomata, että joku muukin kävi läpi niitä samoja, rankkoja fiiliksiä.

    Mukavaa kevättä sulle! Luen blogiasi varmasti jatkossakin. ;-) Ja invisibobbleista väri "Crystal Clear" eli kirkkaat olisivat eniten mieleeni! Olen harkinnut ko. ponnareiden ostoa jo jonkin aikaa, mutta täällä on tullut kaupoissa vastaan vain feikkiversioita.. :-)

    VastaaPoista
  26. voittessani ottaisin kirkkaan. Blogissa käyn lukemassa sillointällöin. en ihan vakiosti. Kivaa lukea kaikesta.

    VastaaPoista
  27. Väri ''Crystal Clear'' olis kivoin väri ponnareista:) ja Virpi sun blogista sen verran, että oon seurannu tätä jo alusta saakka ja ootan aina että postaisit, kun postaat se on aina sellanen päivänpiristys, sun kirjoitustyylis on ihana ja jutut aina niin piristäviä!

    VastaaPoista
  28. Mustaa mustaa, tietysti mustana :) Ekayin blogiisi facen kautta, kivalta vaikuttaa ja saatan jäädäkin hetkeksi vielä lukemaan postauksiasi :)

    VastaaPoista
  29. Pinkki invisibobble olisi valintani. :) Kiva blogi ja arvonta!

    VastaaPoista
  30. Jos voitan, haluaisin läpinäkyviä bobbleja.
    Sitten fiilistelyä: meidän kanille syntyi viime viikolla yllätyspoikaset, joista 4 ei valitettavasti selvinnyt. Yksi kuitenkin selvisi, ja pulleana tuhisee tälläkin hetkellä pesässään.

    VastaaPoista
  31. Tiramisuheidi18.3.2014 klo 17.08

    Läpinäkyvät ponnarit, kiitos! ;)

    Kiitos aidosta ja hyväntuulisesta blogista! Aurinkoista kevättä! :)

    VastaaPoista
  32. Kirjoitat tosi hyvin ja elävästi, ja sun postauksiin on helppo samaistua eli kiitos siis blogistasi! (Mukana myös arvonnassa ja mieluisin väri olisi tuo musta. Seuraan blogia facebookin kautta.)

    VastaaPoista
  33. Ottaisin kirkkaan ponnarin pelastamaan bad hair dayt! Olis ihan huippu :) Olen alkanut lukea blogiasi vasta vähän aikaa sitten, mutta hyvältä vaikuttaa ja tarkoituksena kahlata vanhat postaukset läpi :)

    VastaaPoista
  34. Noi läpinäkyvät eli Crystal Clear olisi kivat. Löysin blogisi vähän aika sitten facebookin kautta ja olenkin nyt noita vanhempia postauksia lukenut. Lukijaksi voisinkin nyt ryhtyä :) kiva blogi sinulla!

    VastaaPoista
  35. Upeat hiukset sinulla! Montako kierrosta olet kieputtanut noita ponnareita? Eksyin tänne facebookin kautta ja blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, taidanpa minäkin jäädä seurailemaan :) Jos arpaonni sattuisi suosimaan, niin eniten käyttöä löytyisi varmasti läpinäkyville ponnareille.

    VastaaPoista
  36. Tuo varitön olisi kiva kiva, mutta mustakin toki kelpaa!:) oon pitkään hallunu kokeilla noita ja toivon voittavani. :)

    VastaaPoista
  37. Musta on värivalintani. Haluan nämä testiin, josko hiuksia ei lähtisi niin paljoa. Ainoa kommentti, mitä hiuksiini liittyen saan on, että "näitä sun mustia pitkiä hiuksia on JOKA paikassa!!". T: maailman ainoa viemärintukkija muka. Sun blogi kuuluu mun vakkareihin ja piristää aina <3!

    VastaaPoista
  38. Musta :)

    Katoin tota sun kuvaa tossa oikeessa laidassa, ja katoin että sulla kasvaa ruskeet viikset/parta kun sulla on huivi siinä :D

    VastaaPoista
  39. Läpinäkyvä olisi sopivin väri :)

    Tekisi todella paljon mieli testata noita, mutta hinta vähän hirvittää pompulaksi. Urheilutunneilla saa aina olla kiristämässä ponnaria, joten olisi hienoa nähdä, toimiiko tuo todella! Itsekin pidän suuren osan ajasta hiuksia kiinni, joten olisihan se hyvä, jos hiukset eivät niin paljon rasittuisi.

    Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Tykkään älyttömästi kirjoitustyylistäsi, ja on aina mielenkiintoista lukea ulkosuomalaisen arjesta. Hyvää kevättä!

    VastaaPoista
  40. Kampaajan kanssa aina huokaillaan tukkaani. Sen pituutta ja paksuttaa, siitä olis vaikka muille jakaa. Ehkä ne joskus alkaa harvenemaan, mutta nyt olisi käyttöä invisibobble-ponnarille :) Kaikki värit hyviä, mutta ehkä kumminkin valitsisin kirkkaan.

    Kiitos ihanan iloisesta ja raikkaasta blogista!

    VastaaPoista
  41. Valkoinen olis mulle paras :)
    Sulls on ihanat hiukset! :Dd tässä paras kommentti minkä nyt keksin :3

    VastaaPoista
  42. Valitsisin mustan värivaihtoehdon :) Todella ihana ja kivat sivut :) löysin myös blogin fbn kautta :)

    VastaaPoista
  43. Hei ja kiitos kovasti blogistasi! Kirjoitat mukavalla otteella ja hiuksesi näyttävät hyvin elivoimaisilta. Tiedän kokemuksesta, että pitkät hiukset menevät liian helposti silmien eteen ja sen jälkeen täytyy olla koko ajan tarkistamassa, että hiukset pysyvät varmasti takana. Ponnareita on joskus pakko käyttää, varsinkin jumpatessa ja silloin haluaa hiuksilleen parhaimman mahdollisen ponnarin. Kotona voi huoletta olla ilman pompulaa, mutta jumppasalissa en halua näyttää jöröjukalta :D

    Minä olen punaisen ystävä, ehkä pitäisi mieluummin sanoa, että olen hulluna punaiseen. Punaiset invisibobble-pompulat sopivat täydellisesti tyyliini.

    VastaaPoista
  44. Todellakin huomaa eron hiuksissa leikkauksen jälkeen! Entiset hiukset oli ihanat, mut jos mahdollista, uudet on vielä ihanammat! :) Oispa itelläkin yhtä paksut ja tuuheet hiukset... Oon sanonu tän ennenki, mut tää sun blogi ja sä itse oot vaan jotenkin niin ihanan luonnollinen että oon jääny ihan koukkuun (niinku näköjään moni muukin) ja tuun varmasti pysymään vakkari lukioina niin kauan kun sä siellä toisessa päässä jaksat meille kirjotella! :) KIITOS Virpi!

    Mustia pompuloita ois kiva päästä testaamaan. ;)

    VastaaPoista
  45. Moikka! Kiva arvonta, itelläni on noita ponnareita värikkäinä ja joskus oon unohtanut semmosen päähän jopa illanviettoon ja baariin :D mut eipä oo kukaan huomauttanut. Töissä olin pudottanut semmosen pinkin lattialle ja meidän siivooja toi sen mulle ja sanoi "tässä on tää sun käsikoru" :D ihana.
    Joo mut jos arpaonni suosii nii haluisin noita kirkkaita eli läpinäkyviä noitten mun värillisten vaihtoehdoksi.

    VastaaPoista
  46. Mieluisin värivaihtoehto olisi läpinäkyvät :)
    Sulla on kyllä kauniin eläväiset hiukset!!

    VastaaPoista
  47. Läpinäkyvät ois hienoja. Pitkän polkkajakson jälkeen on nyt niin lähellä, että saan tukan kunnolla ponnarille. Kesällä viimeistään!

    VastaaPoista
  48. oi vitsi, olis ihana jos kerrankin voittas jotakin,
    itellä on muutenkin tosi paksut hiukset ja normaalit ponnarit on aina liian pieniä mun hiuksille, eli hiukset jää ihan tyhmästi aina pörröttämään jostakin suunnasta kun ponnari ei ylety tietekään niinkuin oletan.. :s

    VastaaPoista
  49. Läpinäkyvä olis huomaamattomuudessaan mieluisin! :) mulla on ollut aikaisemmin pari toiselta valmistajalta mistä kuitenkin se liitoskohta oli tosi epätasainen minkä päättelin olevan huonoksi hiuksille, ja lopulta sit pettikin liitoskohdan liimaukset ja hajos ponnarit. Kuitenkin vaikka en ulkonäöllisesti tykkää niinkään niin lopputuloksena on paljon paksummat näköiset hiukset. Eli ohuthiuksisillekin paras keksintö :) mielenkiinnolla seurailen sun blogia, erityisesti nyt ulkomaille muuton jälkeen kiva seurata miten muilla suomesta pois muuttaneilla sujuu uudessa maassa :)

    VastaaPoista
  50. Läpinäkyvä on mieluisin.

    Aloin lukemaan blogiasi, sillä olen lähdössä keväällä 2 viikoksi ja syksyllä 5 kuukaudeksi vaihtoon Hollantiin. On mielenkiintoista nähdä elämää siellä näin etukäteen, vaikka eri kaupunkiin olenkin asettumassa. :)

    VastaaPoista
  51. läpinäkyviä haluisin testailla.

    blogisi on elämän iloinen ja monesti jään lukemaan pitemmäksi aikaa postauksia :).

    VastaaPoista
  52. Musta ja läpinäkyvä olis mun valinta.

    Juttu, joka tulee mieleen: otin tänään kaks purkkaa käteen, kävelin keittiöön ja nielaisin ne lasillisen vettä kanssa kurkusta alas:0 On jäänyt yöunet vähän vähiin :D

    VastaaPoista
  53. Mustat olis mahtavat.
    Tuli tästä ponnariasiasta mieleen oma nuoruuden hiustoilailu. Teininä olin jostain syystä huono laittamaan ponnareita ja päähän jäi aina sellaisia makkaroita. Noh, reippaana tyttönä ajattelin, että nappaanpa huonosti olevat hiukset saksilla pois, niin pysyy kampaus hyvänä. VIRHE!! En tietysti tullut leikkaamishetkellä ajatelleeksi, että hiukset on lyhyet myös sen jälkeen, kun olen ponnarin ottanut pois. Tuloksena oli n. sentin pituiset otsahiukset, joita ei edes saanut mitenkään siistittyä kasvatuksen ajaksi. Vanhemmat tuli vahingoniloisena tietty vielä nappaamaan monta kuvaa ikustukseksi ihanasta nysäotsiksesta, joten karua todistusaineistoa tästä sähellyksen tuloksestakin on. Onneksi olen ainakin nyt teiniminääni fiksumpi:D

    VastaaPoista
  54. Olipa kiva löytää sun blogiin sopivasti näin arvonnan aikoihin. Mielenkiinnolla lueskelen elämästäsi ulkomailla, itsekin aina välillä haaveilen, jos joskus saisi muuttaa pariksi vuodeksi johonkin lämpimämpään maahan. :) Heti klikkailin tuolta suosituista postauksista auki kulmien kotivärjäyksestä jutun ja katsastin myös nuo nudet korkkarit, jotka on muuten ihanat! <3 Mä oon kanssa just vasta testannut näitä invisibobbleja ja kyllä tykkään! Läpinäkyviä ottaisin mielelläni, jos voitto kohdalle osuis. :)

    VastaaPoista
  55. Läpinäkyvät olis eniten mieleen.
    En nyt keksi mitään pitkää tarinaa minkä näistä mun hankalista hiuksista vois kirjoittaa.. Mutta tosiaan, tulisi ilmeisesti tarpeeseen tämän herkän päänahan kanssa, kun en tuollaisia vielä ole kokeillutkaan :)

    VastaaPoista
  56. Olen ensimmäistä kertaa täällä lueskelemassa, etsin tietoja invisibobblesta ja kappas tuolla onkin arvonta.. :) Kauheen vaikee valita mikä ois kiva väri, pinkit on ihania ja kirkkaat taas käytännöllisiä

    VastaaPoista
  57. Mulle kelpais parhaiten tollaset "ei minkään väriset" eli läpinäkyvät :D

    Löysin blogiisi aikanaan muistaakseni Merin vinkattua sun tissipostauksesta :) Siitäpä asti oon täällä roikkunut sivustaseuraajana. Tykkään kovasti edelleen!

    VastaaPoista
  58. Vaimo on tuollaisia kirkkaita havitellut.
    Pitipäs sattu mukavasti tämä arvonta juuri hääpäivän kynnyksellä :)
    Pitäishän tuo upea hiuskruunu joskus saada hallintaankin.

    VastaaPoista
  59. Candy oinkik väriset ponnarit ois todi kiva saada!
    Oon kokeillut noista jotain halpisversioita ja ne on pysynyt hyvin hiuksissa! Ainoo mikä harmittaa on, että ne kaikki menivät poikki sauma kohdasta!!

    VastaaPoista
  60. Ottaisin läpinäkyvät, koska sellaisia en ole aikaisemmin missään nähnyt. Tykkään kyllä tuon tyyppisistä ponnareista. Mulla tulee heti pää kipeäksi jos ponnari on liian tiukalla, ja näillä pysyy vähän löysempikin versio paikallaan. Tällä hetkellä on käytössä Glitteristä ostettuja neonvärisiä jotka vasta lapselliselta näyttääkin :D

    Muuta asiaa: Kyselin sulta pari viikkoa sitten, että kannattaako ottaa oma pyörä mukaan kun muuttaa Hollantiin, ehkä muistat vielä :) Pitkän harkinnan jälkeen päätin kuitenkin ottaa jos se vaan muuttokuormaan mahtuu, koska pyörä ei ole kuitenkaan mitenkään superarvokas eli en hajoa harmitukseen jos joku sen pöllii :D Nyt meillä on edennyt muutto sen verran, että muuttopäivä on vahvistunut pääsiäisen tienoille ja eilen vahvistui vihdoin ja viimein asuntokin, jee! Eli luonnollisesti kaikki Hollantijutut kiinnostaa erityisen paljon, vaikka olen lukenut sun blogia jo muutaman vuoden :)

    VastaaPoista
  61. Upee tukka, sopii sulle tosi hyvin :)
    Ja mihin saumaan tää tulikaan, ostin just sittarista lasten osastolta näitä vastaavia pinkkinä ja lilana, näissä tosin on aika selkeä juotoskohta, mutta toistaiseksi oon tykännyt, ei näy enää ponnarinrajat kun tukan avaa!

    Hollanti oli joskus munkin unelma. Koulun kautta oli pakollinen vaihto ja mä olin aiiiivan varma että Hollanti se on. Kunnes tuli Tanskan mahdollisuus ja sinnehän mä sitten lähdin. Onneks Tanskassa oli kuitenkin hollantilaisia vaihtareita, jotka oli parhaita tyyppejä ikinä! Kesällä oliskin lähettävä kattomaan miltä se Hollanti näyttää ja vieläkö ne tyypit on yhtä hulvattomia kun vuonna 2010 :)

    VastaaPoista
  62. Nyt on pakko kysyä, miten tuo vedenkestävä teezer eroaa normalista? Olen sitä netin ihmemaailmassa useampaan kertaankin kytännyt, mutten vielä rohjennut ostaa, perusversio on aktiivisessa käytössä päivittäin :)

    Sitten noista ponnareista, pysyykö hiukset ihan oikeasti ylhäällä vai valuuko ponnari alaspäin pitkin päivää? Ja katkeaako helposti?

    Johtoponnarien väreistä eniten kolahti Crystal Clear tai Innocent White, harmaahiirenä olen superhuono käyttämään "ihan oikeita värejä"..

    VastaaPoista
  63. Pikaisen pohdinnan jälkeen True Black-värin ponnarilenksu olisi mieluisin. Kirkas ja valkoinenkin jees ja lopulta salivaatteiden kanssa kävisi lähes mikä väri vain. Olen tuota invisibobblea miettinyt, en lenksun ulkonäön, mutta hellävaraisuuden takia. Itse pidän pitkiä hiuksiani samaisista syistä suurimmaksi osaksi kiinni, ovat pois tieltä, eivätkä ole hiostavat. Ne harvat kerrat kun hiukset on auki, aiheuttavat kavereissa aina kommentteja "valtavasta tukasta" :)

    Olen uusi lukija. Ajauduin FB:ssa näkemäni arvontavinkin perusteella tänne ja luin saman tien kirjoituksiasi reilun tunnin :D Tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja kauniita laukkuja, huiveja, vaatteita jne on mukava katsoa aina! Klikkasinkin itseni listalle.

    VastaaPoista
  64. Tuo kirkas olisi ehdottomasti tervetullut ponnari omaan ponnarikippooni. Olen noita jo hetken aikaa katsellut ja halunnut kokeilla, josko oikeasti olisivat hieman hiusystävällisempiä kuin tavalliset ponnarit :)

    Ja pakko kehua äitiäsi, todella tyylikäs ja herttaisen näköinen! :)

    VastaaPoista
  65. kyllä se tuo musta on mulle oikea väri ;)
    Hei, tosi kivalta vaikuttaa sun blogi, löysin sattumalta nettiä selaillessa :)!

    VastaaPoista
  66. Mä niin haluun testata näitä. Aluksi inhosin, mutta nopeastiko sitä ihmismieli oppii haluamaan kun tarpeeksi monessa paikkaa kehutaan :D Mustina kiitos. Kiitos myös mainiosta blogistasi, ihan paras, sulla on ihana positiivinen ote, pidän siitä <3

    VastaaPoista
  67. Mieluisin värivaihto olisi Rasberry Red. Olisi mielenkiintoista testata, miten hyvin toimivat.

    Ihan sattumalta osuin blogiisi, hauskaa luettavaa!

    VastaaPoista
  68. Kovasti kaikki ovat noita kehuneet, olen itse hyvin skeptinen asian suhteen. Läpinäkyviä olisi mukava päästä kokeilemaan.

    Toi sun uus tukka näyttää muuten tosi kivalta!! Ja on mukavaa, että olet taas viimeaikoina ollut jotenkin kiinnostuneemman oloinen tästä bloggauksesta:).

    VastaaPoista
  69. Valkoiset ponnarit kelpaisivat :) Löysin blogisi sattumalta tänään. Vaikuttaa kivalta.

    VastaaPoista
  70. ..niin, väreistä mikä vain sopii jos voitto osuu kohdalle, pinkki ehkä mieluiten :3

    VastaaPoista
  71. Heippa!

    Voiton osuessa kohdalleni valitsisin mustan. Olen kuullut hehkutuksia, ja kaverilta joskus kokeillutkin. Tavallisessa ponnarissa en tykkää kun jää vähän löysäks ja sellases valuvaks mut haluisin kokeilla uudestaan juurinkin sotkunutturan kans!

    Oon lukenut sun blogia jo pitempään ja varsinkin nyt imen kaikki Hollantijutut, koska itse olin työharjoittelussa Damissa 6kk viime vuoden puolella (oon tainnutkin mainita siitä jossain kommentissa:D) ja koko ajan haluan sinne takaisin! Onneksi King's Dayna pääsen muutaman päivän visiitille. Yks lempiblogeista on tämä!

    VastaaPoista
  72. Cristal clear tai musta ponnari, nämä kaikista huomaamattomampia kun en mitään neonväriä kuitenkaan tykkää käyttää :D Blogisi on ihan uusi tuttavuus minulle mutta seuraajaksi jään kyllä, hyvänmielenblogi.

    VastaaPoista
  73. Kirkas väri olisi mieluisin! Olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaa, mutta olen jo jäänyt koukkuun, sun blogi on ihana...:)

    VastaaPoista
  74. 2. Crystal Clear
    - ai että toi oliskin kätevä tälle ponnaripäälle, mulla kans pitkät, paksut hiukset ja aina kiinni, kun olen niin kova hääräämään kaikkea, että ei tulisi mitään, jos olisi hiukset auki
    3. Ik hou van jou. Menikö se jotakuinkin noin :) Mulla oli joskus varhais-teininä hollantilainen kirjekaveri ja tuon se mulle opetti, tai noin sen muistan. Ja voi että kaipaan kanssa Keski-Eurooppaan. Sitä siedettävämpää ilmastoa, ja ihmispaljouden takia ympäri vuorokauden aina tapahtuu jotakin jossakin.

    VastaaPoista
  75. Tuo chocolate brown on herkullisen värinen! Joudun pitämään töissä hiuksiani kiinni, joten tuollainen ponnari toimisi varmasti! Ja olen kuullut etteivät nuo jätä vekkiä hiuksiin, joten töiden jälkeen voi huoletta laskea hiukset auki ilman pelkoa siitä, että aamun suoristaminen on mennyt harakoille!

    VastaaPoista
  76. Vähänkö tahtoisin näitä kokeilla ja siis eihän nää nyt maksakaan paljoa mutta en ole saanut itse aikaiseksi ostaa joten olisi kiva voittaa ;D Ei mulle tule mitään ihmeellisen hauskaa tai mielenkiintoista nyt mieleen, mutta tykkään sun blogista kuin hullu puurosta, kiitos että oot olemassa :)

    VastaaPoista
  77. Mulle ehdottomasti mustana nää. Tänään ollut kiva päivä, otettiin varaslähtö terassikaljoille, vaikka on luntakin vielä maassa :D

    VastaaPoista
  78. Osallistun!! Mulla on noita johtoponnareita H&M:n versiona ja ne ovat ihan venähtäneet paksun lettini takia :( Uskon, että nää ois paljon laadukkaampia. Ja jos voitto osuu kohdalle niin mustat olis kivat :)

    VastaaPoista
  79. Nuo läpinäkyvät "ponnarit" olis kyllä eniten omaan mieleen :)
    Koulukaverit on päättäny vaipua takaisin ala-aste tasolle ja joka ikinen kerta kun käytän ponnaria, heidän suurinta huvia on vedellä tukasta tai ottaa koko ponnari pois. Ja tosiaan lukion toisella tässä ollaan että moro...olisikin hauska lyödä tämmönen päähän ja katsell niiden ihmetteleviä ilmeitä kun miettivät että mikä puhelinjohto sulla oikein on päässä..:Dd

    VastaaPoista
  80. Oon osallistunut jo tosi moneen kisan, joissa palkintona näitä mutta ei vaan onnista :D Pian mun pitää ihan tosissaan itse lähteä ostoksille. No yritys vielä kerran, onnetar ole suosiollinen! Mustana kiitti.

    VastaaPoista
  81. Haluaisin kirkkaat kotiuttaa :) sulla on tosi hauska tapa kirjoittaa tätä blogia, saa pakostikin lukemaan loppuun asti!

    VastaaPoista
  82. Hei mukana ehdottomasti, näitä mä haluan kokeilla, kun kaikkialla niin kehutaan. Ehkä läpinäkyvä tai musta olisi luonnollisimmat vaihtoehdot, en halua mitään sateenkaarta päähäni :) Sun blogi on tosi kiva, vakkarilukemista, tykkään sun positiivisesta meiningistä!

    VastaaPoista
  83. Helou,

    blogiasi on mukava lueskella pelkästään jo siitä syystä, että olet kovin aurinkoinen. Minut saisi näin kevään kynnyksellä aurinkoiseksi ehkäpä väritön Invisibobble-vaihtoehto. Olen kasvattanut hiuksiani siitä saakka, kun juuri ennen nykyisen avopuolisoni tapaamista olin kyninyt sen aivan lyhyeksi – että kun harmitti. Siitä on nyt kohta neljä vuotta ja voin kertoa, että alkaa tukalla olla jo mittaa. Sen kursimiseen moinen puhelinlankavenkula olisi mitä parhain.

    VastaaPoista
  84. Läpinäkyvät ois mahtavat! Olen opiskellut Bangkokissa jossa nämä ovat todella suosittuja mutta en itse jostain syystä ole vielä kokeillut moisia. Hyvää kevään jatkoa!

    VastaaPoista
  85. Toi läpinäkyvä ois mun juttu! Oon koittanu metsästää noita kaupoista, mutta just tuo väri on aina loppu :( Olisin siis erittäin iloinen jos arpaonni osuu kohdalle! :) Sillä saattaisin saada aikaan sen sotkunutturan, oma hius kun on niin liukasta ettei se normiponnarilla tuu kuuloonkaan :D

    VastaaPoista
  86. ne läpinäkyvät!:) Ja oot niin sulonen ja positiivinen et itekki tulee hyvä mieli!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.