Mulberry Check Lightweight Wrap

Kaverilta ehtikin jo tulla kärttyinen kysymys, että no mitä hemmettiä sä sieltä Mulberryltä sitten ostit, kun blogissa siitä vihjailit. No ostin huivin!! Mutta tottakai melkein ainakin oikeana bloggaajana halusin kirjoittaa siitä ihan oman postauksen, koska olen kyseistä asustetta hautonut mielessä sitten viime kesän ja syyskuulle jatkuneiden lämpimien säiden myötä paljon käytössä olleen maximekon ja liian avaran kaula-aukon tuoman ongelman takia. Omistan kyllä kaulahuiveja ja -liinoja, mutta melkeinpä kaikki tuppaavat olemaan niitä liian talvisia ja todella lämpimiä ollakseen käytössä myös kesäisempään aikaan.


Eräs tuttu hankki tämän kyseisen huivin pari kesää takaperin, mutta koska hinta oli järkyttävän suuri (vajaa 400e) en edes uhrannut ajatusta visiolle, että itse kyseisen asusteen joskus omistaisin. Kunnes vasta nyt myöhemmin, kun tarpeeksi monta asukokonaisuutta olin hylännyt siksi, ettei sopivaa huivia ollut tilannetta pelastamaan.


1-IMG_5765

1-IMG_5770

Tykkäsin kovasti siitä parin kesän takaisesta perinteisestä vihreäpohjaisesta versiosta, mutta pakko sanoa, että sen varsinaisen pakkomielteen sain aikaiseksi tämän ruskean myötä. Oikeastaan molemmissa on puolensa, mutta tätä ruskeaa onnistuin jo perustelemaan ihan sillä, ettei se ainakaan olisi sen talvihuivin kanssa samaa sävyä ja kyllä sen pari kertaa jopa ostoskoriinkin klikkailin, kuitenkaan kassalle päätymättä. Hinta oli vaan liian kova.


Siinä vaiheessa, kun selailin netistä Mulberryn myymälöitä ja tajusin, että heillä on Hollannissa outlet-myymälä, kehitin mielessäni hullun ajatuksen, että mitä jos voisi käydä niin hyvä tuuri, että sieltä tuon huivin saisi vaikka muutaman kymmenen prosentin alennuksella. Sekin olisi jo jotain. Tässä vaiheessa pohdin myös, että pienellä alennuksella kelpaisi vallan mainiosti myös se perinteisempi väritys, kun ei niissä niin paljon eroa ole, mutten kuitenkaan halunnut kasvattaa näitä toiveita liian suureksi ja päätin, että jos se löytyy, niin se löytyy ja sitten se on tarkoitettu niin, oli väri kumpi tahansa.


Ja kuten jo kerroinkin, äidin kanssa suunnattiin reilu viikko sitten sinne Roermondin Outlet-kylään ja olin tosiaan päättänyt, etten tuhlaa siellä euroakaan turhaan, mutta jos tuo lightweight wrap sieltä edes hieman edullisemmin löytyy, niin sitten sijoitan. Ja olen vaikka seuraavan kuukauden syömättä hemmetti! :D


1-IMG_8266 1-IMG_8268 1-IMG_8271

Ja sehän löytyi.


Kyllä, väritys on se vihreän sävyinen, mutta onhan tuokin ihan suunnattoman kaunis. Ja oikeasti menee ihan jokaisen asun kanssa. Ainakin melkeen :)


Niin joo ja mites se hinta sitten... Yleisesti ottaen noissa outleteissa ei tosiaan kaikissa niin kovin ihmeellisiä alennuksia ollut ja ne missä oli, tuotteet ei sitten itsessään ollut kovin kummoisia. Mutta Mulberryllä kävi päinvastoin. KERRANKIN! Huivin lähtöhinta on tosiaan ollut se 375e ja meinasi silmät pudota päästä, kun käänsin sen hintalapun ympäri... Outlet price: 145e! Alennusta oli siis alkuperäiseen verrattuna sellaiset -60% ja pikkuisen päälle. Eipä tarvinnut kovin kauaa ostosta kuulkaas pohtia! :D


1-Maaliskuu

Kerrankin näin. Outletissa vierailu oli siis todellakin menestys. Euroakaan en tuhlannut suunnitelmieni ulkopuolelle, eikä muuten edes tarvitse liiallisuuksiin kituuttaa ensi kuussa. Olen harvinaisen tyytyväinen.

Kommentit

  1. Olipas hyvä tuuri! Ja sopiipa muuten sulle tosi kivasti. :) Jossakin blogissa tuo onkin tainnut esiintyä tiuhaan. Kiva nähdä se sulla käytössä, ihmisellä, joka osaa varmasti arvostaakin ko. huivia. :) Tuo kivaa hehkua kasvoille ja sopii sun tyyliinkin loistavasti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiva kuulla. Ja kyllä sitä ihan eri tavalla osaa tosiaan arvostaa, kun oli niin pitkään huivia miettinyt ja nyt sen sitten näinkin "edullisesti" pääsi vihdoin kotiuttamaan. Tulee varmasti käyttöä! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! Toi on niin paras fiilis kun on himoinnut jotain pitkään ja hypistellyt ja miettinyt ostoa ja sitten se löytyy alennuksesta! Ja vielä todella huomattavasta summasta kun puhutaan!

    VastaaPoista
  4. Sopii tosi kivasti tollasen ihan perusvalkosenki t-paidan kans!
    Tuli muuten mieleen kun näin sut viime pe Hartwallilla ohi mennen et oot ihan saman näkönen kun kuvissankin (todella suuri plussa siis) ja et näytä kyllä yhtään siltä että lähentelet kolmekymppiä! Mua luullaan aina nuoremmaksi mitä oon (kohta 23v.) niin toivon et vielä sun iässä muaki luultas muutamia vuosia nuoremmaks :D

    VastaaPoista
  5. Haha :D Voi kiitos! Ja joo, on se varmaan ihan plussaa, jos ei kuvat liikaa vääristä suuntaan tai toiseen :)

    VastaaPoista
  6. No nyt on kyllä osunnu kohdalle melkonen alennus! Vau. :) Kivalta näyttää.
    Hei kuuleppas, mistä oot kotiuttanut tämän ihanan takin?

    VastaaPoista
  7. Näin todellakin kävi :) Villakangastakki on ostettu Espritiltä loppuvuodesta 2011.

    VastaaPoista
  8. Heissan!

    Googlen ihmeellinen maailma toi minut tähän kirjoitukseen ja jämähdin lukemaan blogia. :) Nyt täytyy vain kateellisena kommentoida (kuola suupielistä valuen), että miten mulla ei koskaaaaan käy tuuri hankintojen kanssa?! :

    VastaaPoista
  9. Haha, siltä itsestäkin toisinaan tuntuu, mutta välillä käy näinkin hyvä tuuri! :)

    VastaaPoista
  10. Voi vitsi mikä alennus! Tiedätkö, löytyykö Mulberryn outlet-juttuja netistä? :)

    VastaaPoista
  11. Tuskinpa :/ Mulberryn omilla sivuilla on toisinaan jotain tuotteita alessa, mutta tuskin mitään virallista outlet-sivustoa löytyy.

    VastaaPoista
  12. Hei! Olisitko valmis myymään kyseisen huivin (jos edelleen ehjä) 250 euroon?
    Olisin kiinnostunut ostamamaan, jos kiinnostuu, laita meiliä mariheikkinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Hei, en valitettavasti ole halukas myymään. Olen itseasiassa saanut tarjouksen jo alkuperäiselläkin hinnalla, mutta pidän huivin mieluummin itse :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti