Zonnestudio

Niin tosiaan, vaikka se rusketus kallista täällä onkin, niin tuli sinne silti eksyttyä, kun tuntui, että naama huutaa kalpeutta ja silmänaluset näyttää päivä päivältä vaan tummemmilta... Ja vaikka tosiaan kyse ei ole mistään edullisesta lystistä niin ehdottomasti pakko kyllä kehua tuota SummerTan-studiota, koska verrattuna solariumeihin, joihin olen elämäni aikana eksynyt, tuo oli kyllä ihan huipputasoa ainakin palvelultaan.


Olen joskus Suomessakin käynyt sellaisessa kunnon "studiossa", mutta en kyllä palvelun muista pelanneen yhtä hyvin, kuin täällä. Päätin viime lauantaina käväistä kurkkaamassa paikan, kun kaveri oli sitä aikaisemmin kehunut. Kerroin tiskillä, että ekaa kertaa olen tulossa ja voisiko hän vähän kertoa toimintatavoista. Tämä tyttö sitten otti samantien laatikosta kaavakkeen ja sanoi, että tehdään ensin tällainen kysely, johon kuului erilaisia "kuinka kauan voit olla auringossa palamatta, onko lääkityksiä" jne. kohtia. Lisäksi hän halusi nähdä ihon käsivarsista ja lopuksi laskettiin yhteen pisteet ja tultiin siihen tulokseen, että ihotyyppini on 3 ja sen perusteella sitten tuli laite- ja aikasuositus.


1-IMG_4523

Multa ei ole IKINÄ aikaisemmin solkussa sen enempää kyselty ihotyypeistä tai muuta, ja tuli kyllä kerralla sellainen olo, että ihan mielellään maksaa sen 13e/15min, etenkin sen jälkeen kun oli nähnyt itse solkkuhuoneen. Siellä oli valmiina pyyhe sekä meikinpoistoaineet ja vanulaput. Solkkuvoiteen ostin tiskiltä erikseen, jos  sitä vaikka satuisi useammankin kerran käymään...


Yleensä aikaisemmin, kun olen solkussa käynyt, on saanut kyllä pari kolme kertaa ottaa alle, että tulokset näkyy yhtään, mutta tuossa laitteessa kyllä sai ihan kivasti sävyä kasvoille jo kerrasta. En kaipaa mitään megarusketusta talvella, mutta tykkään, ettei tarvitse sitä meikkaamista miettiä ihan liikaa ja pieni kevyt päivetys auttaa siihen aika kivasti. Liian useasti en tuolla ajatellut käydä, mutta jos vaikka kerran pari kuussa, niin ehkä sillä saa pidettyä sellaista kevyttä sävyä yllä :)


1-IMG_4524Solkun lisäksi tuli maanantaina testailtua Zumba ja huomenna olisi tarkoitus mennä kokeilemaan sulkapalloilua Bressin avointen ovien viikolla. Kyseessä on siis opiskelijoiden liikuntakeskus, jossa pitäisi myös lokakuussa alkaa tennis... Sitä odotellessa :)


Nyt painun nukkumaan, kauhea univelka ja flunssaakin tuntuu pukkaavan. Nenä ihan tukossa... Ja kuulin, että täällä myydään kaikki peruslääkkeet ihan jossain kemikaalikaupoissa, eikä missään apteekeissa. Apteekit on kuulemma vaan reseptilääkkeitä varten.. ok. Sitä selvitellessä sitten, nenäsumutteelle on huutava tarve pikkuhiljaa :D


 

Kommentit

  1. Albert Heijnista saa perus särky- ja flunssalääkkeet :) AH:n oma säryklääke toimii vallan mainiosti ja hintaa taisi olla joku naurettava euro!

    VastaaPoista
  2. Okei, hyvä tietää! :) Särkylääkkeet tosin toin kotoa, mutta flunssaan pitää noita omia hommata...

    VastaaPoista
  3. Ymmärtääkseni holtsut luottavat kaiken maailman homeopaattisiin lääkkeisiin, perussärkylääkkeet löytyvät tosiaan AH:sta tai Kruidvatista tms. mutta jos jotain "eksoottisempaa" (Suomessa apteekin hyllystä ilman reseptiä löytyvää) kaipaa, voi edessä olla lääkärireissu. Eli melkein helpompaa laittaa joku Suomesta asialle! :)

    VastaaPoista
  4. Nenäsumute on ainakin hakusessa... Täytyy käydä katsomassa mitä nuo kaupat tarjoaa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.