Don't be shy. Your whole life is already online.

Eka oikea kouluviikko takana ja voi että. Odotin tätä hetkeä tosi paljon, koska nyt on kaikki kurssit vähän niinkuin esitelty ja jonkinlainen haju siitä mitä kaikkea tässä syksyn aikana pitää saada aikaiseksi. No, ihan hemmetin paljon, ja tuli taas se ihana Haaga-Helia aikainen fiilis takaisin, kun tietää, että tekemistä on niiiiiin jumalattomasti ja sitten on ne pari kurssia, joiden eteen joutuu todellakin tekemään töitä! En tarkoita, ettei koulun eteen sitä yleensä joutuisi, mutta tiedättekö kun jotkut kurssit on niin kivoja, että ne nyt menee ihan vaan siksi, että kiinnostaa, mutta sitten on niitä opettajaa lainatakseni "I know you didn't choose Leisure sciences to study statistics"-kursseja, jotka saa vaan itkemään.

Mutta eiköhän tästä selvitä. Meillä on periaatteessa viisi kurssia tänä syksynä, jotka kulkee nimillä Labour, Care & Leisure (sosiologiaa aika pitkälti), Creative Industries (enemmän liike-elämää sivuava kurssi), Co-creating Eventful Cities (projektiluontoinen tutkimus, joka tehdään asiakkaalle), Research Laboratory (kvalitatiivisia tutkimusmenetelmäharjotuksia) ja Research methods 3 (kvantitatiivista/tilastotiedettä).

...Ja voisin valehtelematta sanoa, että tuo kiinnostuksen määräkin menee hyvin pitkälti tuossa järjestyksessä. Mutta toisaalta, ensimmäistä kertaa koskaan ikinä koulussa on tuntunut, että nyt kyllä opiskelee niin omaa alaa, koska se asia on vaan niin kiinnostavaa! Ainakin kun puhutaan noista kolmesta ekasta kurssista... ensi viikolle piti valmistella mm. pieni esitelmöinti lempisarjakuvahahmosta ja sen historiasta, oikeasti :D Voitte vaan arvata kuka jumittui tuijottamaan muumeja youtubesta pariksi tunniksi...

1135269802144

Mutta jos jotain, mitä Suomessa en saanut fiilistellä, niin ainakin on sellainen pieni fiilis, että niitä kivannäköisiä poikia ja noh, miehiä tulee vastaan täällä koko ajan!! Ei ole enää yhtään niin paha fiilis siitä, että päätyisi cat ladyksi. (Viime tammikuussa Utrechtin reissulla meinaan katottiin jotain dokkaria darrassa Ralphin sohvalla ja hiljaa käännyttiin Merin ja Anun kanssa kattomaan toisiamme, että tuleeko meistäkin joskus tollasia? Kuollaan yksin ja kissat syö loput...)

Pieni miestilitys siis siihen väliin, ja kun aihe nyt hyppii muutenkin, niin mites tää mun uus sänky!? Olen aikamoisen fiiliksissä asiasta (näkyy noissa instakuvissa), mutta se mistä en ole fiiliksissä, on samalla reissulla ikeasta ostettu pöytälamppu. Se on tosi kiva, tuollainen valkoinen lasinen pallo, mutta se mikä ei ole kivaa, niin kaikki pikkuiset kärpäset on muuttaneet sinne tän illan aikana!! Tiedättekö vähän niinkuin ulkovalaisimissa, hyi hemmetti! Ja muutenkin kun tuota ranskisparveketta pitää auki, niin täällä huoneessa on joka ilta ties mitä örkkiä, joita saa käydä heittämässä käytävään. Tän illan aikana olen tutustunut ainakin kahteen uuteen lajiin, kolmas oli sellainen jäätävän kokoinen hyttysen näköinen, joita tuli Helsingissäkin aina kesäöinä sisään. Mutta siis joo, ällöä. Vaikken varsinaisesti ötököitä pelkääkään, mutta en mielellään kyllä niiden kanssa myöskään öitäni vietä. Ehkä se on tää lämpö... (tänään 31) Huomenna meinasin mennä puistoon ottamaan aurinkoa, mutta nyt se näyttääkin turhan paljon pilviä huomiselle. Pöh.

Mietin muuten kovasti tätä blogia ja sen sisältöä tuossa muutama päivä takaperin... Olen laittanut kaikki aikaisemmin lähetetyt toivepostaukset mietintään (luonnoksiin) ja yritän niitä sieltä pikkuhiljaa toteutella, mutta onko jotain mitä kaipaisitte lisää tai jotain mistä ei millään jaksaisi lukea enää sanaakaan? Tää nyt on mennyt vähän tällaiseksi koulu sitä koulu tätä ja Hollantia siihen päälle, mutta sitä se nyt vaan on. Pitäisi ehkä alkaa käymään treffeillä (täällä sitä jopa voisi kokeilla), niin saisi vaikka mitä kirjoitettavaa... Yksi entinen vaihtari itseasiassa vähän niinkuin ehdottikin, tai on sitä ehdottanut ainakin kolme entistä vaihtaria ja yksi kehäraakki tennispelaaja, mutta tämä oli ainut mitä hetken jopa ihan tosissani mietin (johtuu ehkä siitä, että ollaan joskus Suomessa pussailtu), mutta se puhuu itsestään kolmannessa persoonassa ja näyttää välillä nauraessaan vähän Voldemortilta (siltä ihan oikealta leffojen Voldemortilta), joten mietin vielä hetken lisää. Tai sitten ihan vaan opiskelen.

Nyt nukkumaan.

Kommentit

  1. Hollantijutut kiinnostaa kun olen itsekin ollut siellä vaihdossa :)

    VastaaPoista
  2. No niitä kyllä tulee ja paljon, joten kiva kuulla :)

    VastaaPoista
  3. Kiinnostaa:
    - Kaikki Hollantiin ja hollantilaisuuteen liittyvä. Hollantilaisten tavat, arkipäivän ihmetyksenaiheet ja eroavaisuudet suomalaisiin käytäntöihin. Mukava verrata omiin Hollanti-kokemuksiin!
    - Opiskeluasiat myös. Ala on itselle niin vieras (mutta tosi mielenkiintoinen), että nämäkin jutut otetaan innolla vastaan (paitsi tilasto- ja muu matematiikkaosasto saa mielihyvin jäädä minimiin. Valitus kylläkään ei haittaa, koska samaistun aiheeseen ;).
    - Miesasiat tottakai, hih!
    - Tyyli- ja vaateasiat. Asupostauksesi on aina hyvällä maulla toteutettuja!
    - Kaikenlainen matkustelu Hollannin sisällä ja rajanaapuireissa, jos sellaista ehdit harrastella.
    - Muut arkipäivän ilot ja surut :)

    VastaaPoista
  4. IHANA KOMMENTTI! Kiitos!! :)

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti kiinnostaa kaikki Hollantiin ja kouluun liittyvä. Saanpahan samalla lisämotivaatiota palata takaisin koulun penkille:)

    Ja ihanaa etten oo ainoa, jota häiritsee, kun mies puhuu itsestään kolmannessa persoonassa:D

    VastaaPoista
  6. Kiva kuulla! :)

    Ja joo en kestä!! :D Silleen kenelle sä puhut?!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti