"Why is my evil lecturer forcing me to learn statistics?"

Tällä hetkellä luonnoksissa seisoo 9 postausta, tämän jälkeen 8. Tai itseasiassa 7, koska poistin yhden katsoen kuvia, että ei hemmetti, ei tällaista kuraa vaan voi julkaista :D Otettiin vielä Suomessa ollessa Hennan kanssa muutamia asukuvia, mutta ehti tulla jo sen verran hämärää, ettei niistä oikein mitään tullut... Ja salamaa ei sitten tietenkään halunnut käyttää, joten noh, tällaisia nämä nyt on.


Mutta joka tapauksessa, jottei asia jää, niin nämä kuvat halusin julkaista, koska kuvissa on tosi lempparijuttuja yhteen kasattuna... (joku lukija esittikin toivetta omien lempparien esittelystä, joten vaatteiden muodossa nyt ainakin on tullut haaste aloitettua :)  Kaikki muu paitsi kengäthän on vielä kaiken lisäksi useempia vuosia vanhoja, joten suosikeista todellakin on kyse...




Tuo paita vaan on ollut niin ihana lörttösuosikki, vaikka näytänkin lähinnä siltä, että lasta pukkaa ihan lähikuukausina, mutta aina ei voi voittaa. Kyse on mukavuudesta. Ja mukava paita, jonka neuloksen joukossa kulkee ohuita kullansävyisiä lankoja on mukavuudestaan huolimatta ihan asiallisen näköinenkin, ainakin toisinaan.


Shortsit on ostettu oikeasti joku ainakin neljä kesää sitten silloisesta Guessin Outletista ja ne on ihan parhautta! Napit korkealle ja maailman pehmeintä puuvillaista materiaalia. Niin ja joo, koko on 26, mikä sekään ei yhtään tunnu pahalta, sillä missään muissa housuissa en ole koskaan ikinä takapuoltani saanut ängettyä edes parhainpina aikakausina 27 pienempiin housuihin, joten tuo on todella mieltä nostattavaa :D


Ja kengistähän olenkin jo tämän kesän aikana muutamaan otteeseen jauhanut, joten ei niistä sen enempää.




  • Pusero / Mango

  • Shortsit /Guess Jeans

  • Wedget / Ugg

  • Clutch / LV



Mutta se vaatteista. Jotain taas koulujutuista vaihteeksi... Jos jotain olen Haaga-Helia ajoista oppinut, niin sen, että koulun eteen pitää toisinaan tehdä ihan hemmetisti duunia, jos haluaa pärjätä. Iso oivallus, Einstein, tiedetään, mutta kun itse on yleensä kuulunut niihin opiskelijoihin, joille riittä, että kurssit vetää läpi sellaisella n. kolmosen keskiarvolla ja se riittää. Ja siihen yleensä vaaditaan sellaisissa peruskursseissa keskittymistä tunnilla + ehkä vähän tsemppiä koulun ulkopuolella, mutta ei sen kummempaa... Mutta nyt täällä on tajunnut sen, tai no tänään taas vaihteeksi tajusin, kun tehtiin meidän ryhmätyötä kiharapään ja Ramonan (toinen ulkomaalainen tyttö itseni lisäksi meidän koko luokalla), että on aika paha, kun yht'äkkiä pitääkin tehdä asioita "tieteellisestä" näkökulmasta, eikä sillä "business focused"-ajattelumallilla, minkä HH:ssa oppi. Ja siis se on ihan hemmetin vaikeaa! Enää ei riitäkään sellainen "no kyllä tämä tästä suttaantuu"-tyyli, vaan on opittava kokonaan ihan uusi ajattelumalli... Se on pirun vaikeaa, tiesittekö?


Tosin, jos jotain muutakin joskus koulussa opin, niin sen, ettei kannata lukea pakosta ja ainakaan väsyneenä. Ja jos nuo yhdistää, niin ei hyvä tule. Meillä on huomenna statistiikkaa pari tuntia ja se kurssi on oikeasti maanpäällinen helvetti. Opettaja tosin on ihan mukava ja näyttää ulkonäöllisesti ihan Sirius Mustalta (toin asian esille ja muutkin oli ihan samaa mieltä!) Kuinka ihanaa, että täällä pojatkin on ihan messissä heti ilman sen kummempaa pohjustusta, kun puhutaan Pottereista?! "He looks like Sirius Black from Potters, don't you think so?" - Yeaaaah, he does! And act like him too!... Rakastuin ainakin viidesti, ihania miehiä. Mun kaveripiirissä Suomessa on ties kuinka monta tyttöäkin, jotka ei tiedä Pottereista mitään... yritä sitten niiden kanssa keskustella elämästä. Vaikeaa.




Mutta tosiaan tuo tilastotiede... Huomiseksi oli ihan hemmetisti luettavaa ja jotain tehtäviäkin, joiden pelkästä avaamisesta sain vain vatsan kiertämään, joten päätin ihan suosiolla jättää ne huomiselle. Tunnit alkaa klo 13, joten menen koululle ysiksi lukemaan ja tekemään noita, ehkä saa jotain paremmin aikaan kuin näin illalla. Tällaisessa mielentilassa siitä ei vaan tule mitään, vaikka kuinka meidän 916 sivuisen kirjan kirjoittaja olisikin yrittänyt keventää fiilistä mm. seuraavilla otsikoinneilla:


Chapter 1. "Why is my evil lecturer forcing me to learn statistics?"


Chapter 1.2. "What the hell am I doing here? I don't belong here."


Näitä ihmettelen sitten huomenna. Ja koska kello on taas ihan liikaa, taidankin painua tästä nukkumaan. Huomenna täällä on keskustassa jotain ihme juhlintajuttua (johonkin opiskelijoiden hommaan liittyen), joten illalla tulee varmaan lähdettyä tyttöporukalla hieman ulkoilemaan... mistä tulikin mieleen, että voisi taas käydä kaupassa. Eilen tosin yksi naapuri kävi illalla koputtamassa ovea ja toi pullon viiniä anteeksipyyntönä(?!) Häntä kuulemma vaivasi, kun oli lauantaina nauranut mun nimelle ja sanonut, että se kuulostaa ihan joltain Pokemon-hahmolta. Itse en edes ollut kiinnittänyt asiaan huomiota, koska mun nimelle nauretaan täällä aina, kun kukaan ei osaa lausua sitä :D Aika söpöä silti... Mutta se viini on 7,5% (siideriä), joten pitää varmaan käydä ostamassa ihan oikeakin pullo. Tuota voi sitten säästellä johonkin toiseen iltaan.


Muuutta nyt öitä ja palataan taas! :)

Kommentit

  1. Mulla tilastieteen luennoilla Glasgowssa opiskellessani auttoi kauheesti asiaa se että mun luennoitsija sattu tosiaan olemaan erittäin kuuma kreikkalainen. :D Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Haha! :D No varmasti! Meillä ei kyllä kovin kuumia noi opettajat oo tähän mennessä ollu...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

LV vachetta-nahan käsittely