30.4.2013

When someone says "He's a good guy once you get to know him", they really mean "He's an asshole but you'll get used to it"

Miten se vappuaatto tulikin näin vauhdilla. Ja toukokuu. Kohtahan on kesä! Miettikääpä sitä... 

Mutta nyt hei hyvää Vappua kaikille ihanille ja jos ihan oikeasti nyt vappuaattona tätä luette, niin äkkiä pois sieltä koneen äärestä ja ulos juhlimaan... tai jotain :D


Ja vapuksi vielä aivan mielettömän avaava lainaus yhdestä kirjasta.... arvaako kukaan mistä, ehehe...?! Joka tapauksessa tuo on hyvä pitää mielessä. Itsehän voisin melkein rehellisesti sanoa, että aikalailla tasan 12 vuotta sitten ne omatkin ongelmat alkoi, kun ekaa kertaa poikaa pussasin. Vappuaattona, how classy?!Olkaahan kiltisti. Palataaaaaaan.... ;)

5 kommenttia:

 1. ei vaan jaksa tällaisia "pakollisia" juhlia.. :)

  VastaaPoista
 2. Heippa Virpi! Oon innoissani lukenut sun Espanja -postauksia, kun oon itse suuntaamassa Madridiin ja Valenciaan elokuussa. Kiitos hyvistä vinkeistä siis! Sen verran voisin kuitenkin vielä kysyä, että osaatko suositella mitään tiettyjä hotelleja tai aluetta? Varsinkin Valencia mietityttää, kun siellä tullaan reissun suurin osa viettämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että niistä on ollut hyötyä! Ja osaan suositella kyllä! :D

   Valenciassa ehdottomasti kannattaa majoittua johonkin tiedepuiston (Ciudad de las artes y las ciencias) hollille (oma kokemus + espanjalaisen ystäväni ehdoton suositus), koska se on tosi kivaa aluetta ja sijainniltaan tavallaan keskustan ja rannan välissä. Itse olin viime vuonna Holiday Innissä (Paseo de la Alameda, 38) ja tällä kertaa mennään Beatriz Ray Don Jaimeen, joka on ihan tuon Holiday Innin kyljessä. Mietin itse, että oltaisiin tällä kertaa voitu ottaa kokeeksi hotelli myös lähempää vanhaa kaupunkia ja linja-autoasemaa, mutta espanjalainen kaverini sanoi sen olevan aika ikävää aluetta ja suositteli pysymään samassa kuin viimeksi, eli päädyttiin sitten tähän tuttuun ja turvalliseen :)

   Tuo Valencian keskustaa kiertävä vihreä puisto, joka kartoissakin näkyy (joskus ollut joki) on tosi kiva ja fressi alue myöskin, eli siksikin suosittelen sen hotellin ottamista tuolta alueelta. Ainakin sitä Holiday Inniä voin tässä vaiheessa suositella ihan täysin, mutta tosiaan ensi viikonloppuna osaan antaa arviota jo tuosta toisestakin hotellista :) Keskustaan on noilta kulmilta noin parin kilometrin matka ja sama tosiaan sinne rannalle. Ja ehdoton nähtävyys ja tosi kiva hengailualue on juurikin se tiedepuisto, joka on tavallaan koko kaupunkia kiertävän puiston toisessa päädyssä ja ihan meidän hotellin vieressä.

   Keskustasta löytyy paljon kauppoja ja ravintoloita ja tosiaan siellä se vanha kaupunkikin on ihan kiva nähtävyys noin niinkuin "kulttuurillisessa" mielessä. Ja kun siitä linja-autoaseman läheisestä alueesta oli puhe (joka siis on ydinkeskustan ulkopuolella), niin siinä on ainakin ihan kyljessä iso kauppakeskus "Nuevo Centro" (samassa yhteydessä myös Corte Ingles, iso tavaratalo), joka kannattaa kurkata, jos shoppailla tykkää... Tosin tuon tiedepuistonkin ihan vieressä on tosi kiva iso kauppakeskus "El Saler", joka tuo tuolle suosittelemalleni hotellialueelle myös kaupat kylkeen :) Ja tosiaan jos ravintoloita kaipaa, niin juurikin tuolla El Salerissa on sisällä muutama ihan kiva ja sitten tietysti rannalta päin pitäisi löytyä paljon kivoja rafloja, joissa kannattaa sitä valencialaista paellaa käydä syömässä (tällä kertaa käydään nekin katsastamassa...)

   Eli tosiaan ehdottomasti tuota aluetta suosittelen ja koska teidän reissuun on vielä aikaa, niin ehdit lukea sitten nuo uudetkin reissupostaukset, kunhan ne tänne saan aikaiseksi :)

   Poista
 3. Jee, kiitos superpaljon vinkeistä! Jään innolla odottamaan lisätietoja sun reissusta ja kuvia tietysti, että pääsee fiilistelemään tulevaa lomaa. :)

  VastaaPoista