Lash Extender

Ripsineurootikko iskee taas... Mutta tällä kertaa hyvillä uutisilla, sillä sain eilen postissa joku aika sitten Grouponin kautta tilaamani ripsikuituputelin ja pääsin tänään sitä ensimmäistä kertaa testaamaan. Ja koska kokemus osoittautui kaiken kaikkiaan todella positiiviseksi, on ihan pakko teillekin tästä kertoa...

Olen tässä nyt viimeisen ehkä kolmen viikonlopun verran tutustunut ripsitupsujen maailmaan (kyllä, ensimmäistä kertaa ikinä) ja olen ollut ihan koukussa, minkä jälkeen tietysti arkena silmät tuntuu jotenkin tosi mitäänsanomattomilta, kun ei olekaan sellaisia megaräpsyttimiä... Noh, tavallaan en niitä viikolla kaipaakaan, mutta tykkään silti pitkistä ja näyttävistä ripsistä myös ihan arkena, joten nyt löyty kyllä todella helppo ja kätevä tapa tuoda näyttävyyttä ihan niihin omiin naturelleihin räpsyttimiin...




Tuotteen idea on juurikin se mitä tuossa purkissakin lukee eli "lashes in a bottle". Puteli on täynnä pieniä kuituhiukkasia, joilla niitä omia ripsiä on tarkoitus pidentää. Periaatteessa koko homman ajatus on aika sama kuin esim. Maybellinen Illegal Lenght ripsivärissä (se käyrä hopean värinen ripsiväriputeli pinkillä tekstillä), joka sisältää jo itsessään kuituja, mutta tässä tapauksessa ne kuidut otetaan tuosta erillisestä purkista.

Ja voin vaan sanoa, että tulos on aikalailla näkyvämpi, kuin millään kuitumascaralla ikinä!


Parhaimman tuloksen tuolla saa, kun oma ripsiväri on tarpeeksi juoksevaa (lue: uusi) ja levittyy kosteana ripsiin. Välittömästi ekan ripsivärikerroksen jälkeen taputellaan tuolla kuituaplikaattorilla ripsien kärkeen noita haituvia, jonka jälkeen päälle laitetaan taas ripsiväriä.... Ja tadaa! Valmista.

Hieman sotkuista touhuahan tuo on, mutta sitä varten mukana tulee tuollainen pieni suti, jolla voi sitten ne extrakuidut putsata poskilta pois :) 

Vertailun vuoksi meikkasin postausta varten toisen silmän pelkällä ripsivärillä ja toiseen silmään käytin  taas lisänä kuituja sekä ylä- että alaripsissä. Ripsentaivuttimia en käyttänyt tällä kertaa ollenkaan, mutta siltikin, ero on aikamoinen vai mitä sanotte?!

1. Mascara + Lash Extender                                                                                        2. Mascara only


Oman Lash Extender putelini tilasin Grouponin kautta n. 15 euron hintaan, mutta olen aika satavarmasti nähnyt tuota tasan samaa tuotetta myös mm. Kicksissä myynnissä suunnilleen samaan hintaan. Ohessa myydään myös sarjan ripsaria, mutta siitä on mielestäni täysin turha mitään maksaa, koska oma lemppariripsari toimii tuossa hommassa ihan yhtälailla :) Pointtihan on koko jutussa vaan nuo kuidut.

Mutta sellainen tuote se. Onko muilla kokemuksia tuosta entuudestaan? Oletteko tykänneet? :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti