22.4.2013

Elämän ohjeita Ridgeltä ja kumppaneilta...

Kauniit ja Rohkeat on kyllä sen laatuluokan sarja, että täytyy oikeasti usein ihmetellä kunnioituksen ja suuren hämmennyksen sekaisella fiiliksellä miten se vaan edelleen jaksaa ja jaksaa vuodesta toiseen. Kyseinen sarja oli ehdoton lempparini, kun olin n. 8-vuotias ja tuli sen ääressä istuttua äidin kanssa monet illat varmaan kymmenen vuoden ajan, mutta nyt on pakko sanoa, että enää en ole vuosiin sille kyllä aikaa uhrannut.

Tosin, on kyllä aika jännää, että siltikin jos vielä nykyään joskus sattuu tv päälle juuri tuohon katseluaikaan (esim. äitin kanssa joskus arki-iltana, jos sattuu tv:n ääressä olemaan), niin tulee sellainen fiilis, että eikös ne tätä samaa ongelmaa jauhaneet silloin pari vuotta sitten, kun viimeksi pätkän ohjelmaa näin? Ja kun se Ridgekin näyttää edelleen ihan samalta... siis jopa 20 vuoden jälkeen. Miten se on edes mahdollista?!

Mutta tosiaan tähän liittyen siis bongasin facebookista hauskan jutun ja oli pakko kopsata se tänne bloginkin puolelle. Tuo postaus taisi facessa kiertää otsikolla "Life coaching by Kauniit ja Rohkeat".... Ja hei kyllä mua ainakin nauratti :D


-Älä koskaan herää ennen kuin olet meikannut ja silittänyt lakanasi.

-Tarjoa jokaiselle vieraallesi paukku, vuorokaudenajasta riippumatta.

-Pidä huoli siitä, että lapsesi kasvavat, mutta itse pysyt saman ikäisenä vuodesta toiseen.

-Älä aikaile! Pyri menemään naimisiin kosintaa seuraavana päivänä, viimeistään seuraavalla viikolla.

-Jos haluat tunnustaa rakkaallesi jotain, älä mene laukomaan sitäpäin naamaa. Pohdi asiaa itsesi kanssa ääneen,rakkaasi on oven takana ja kuulee kyllä.

-Mies ei parane vaihtamalla. Viides aviomiehesi on sama kuin ensimmäinen.

-Itke hillitysti. Opi vieräyttämään yksi kyynel toisesta silmänurkasta tuijottaen samalla kaukaisuuteen. Älä ulvo räkää valuttaen.

-Säästä puhelinlaskuissa; vastaa lyhyesti 'Haloo?' ja kun olet toimittanut asiasi, sulje puhelin kiittelemättä ja hyvästelemättä.

-Hanki niin monta lasta kuin huvittaa, heistä ei ole vaivaa. 10-vuotiaiksi he joka tapauksessa nukkuvat 90% ajasta ja muun ajan lastenhoitaja hoitaa heitä. Paitsi kun ex-miehesi saapuu joulupäivälliselle ja telmii heidän kanssaan takkatulen äärellä.

-Jos miehellä menee huonosti, kyllä kaikki sen huomaa parransängestä.

-Kun sovit esim. illallisesta jonkun kanssa, älä turhaan sovi mitään kellonaikaa, 'see you tonight' riittää mainiosti.

-On aivan normaalia, että puolisosi kuolee pari kertaa.

-Jos olet kriisissä ulkona sataa aina.

-Jos luulet olevasi ainoa lapsi, ei syytä huoleen. Varmastikin löytyy jostain päin maailmaa kauan kadoksissa ollut veli, sisko,velipuoli tai sisarpuoli.

-Vältä isyyskoetta, koska joku varmasti vaihtaa/lahjotaan vaihtamaan verinäytteet.

-Naisella menee huonosti, jos hänellä ei ole huulipunaa.

-Muista siveys! Jos olet nukkunut yön alasti (tai muutoin päätynyt vähäpukeisesti sänkyyn), pidä huoli, että aamulla kietoudut huolellisesti lakanaan noustessasi, eihän ole soveliasta, että puolisosi näkee liikaa paljasta pintaa.

-Synnytyksen jälkeen palaudut entisiin mittoihisi jopa tunneissa.

-Autossa rattia täytyy koko ajan käännellä, vaikka tie olisi viivasuora.

-JA KAIKKEIN TÄRKEIN SÄÄNTÖ: PIDÄ AINA KORKOKENKIÄ, MYÖS KOTONA.
JALKASI EIVÄT TULE IKINÄ KIPEIKSI TAI TURPOA!!

1 kommentti:

  1. Tää oli ihan huikee! Nauroin tälle facebookissa ihan katketakseni :D

    VastaaPoista