Pikainen Hej Ruotsista!

Viitaten edelliseen postaukseen, voin tosiaan todeta, ettei ihan hirveän montaa hetkeä ole täällä ollut, että olisi koneen äärelle ehinyt. Pari päivää on ollut täynnä ohjelmaa ihan aamusta iltaan ja oikeastaan nyt vasta ekan kerran ehti hetkeksi tänne päivittämään.

Ollaan tosiaan pienellä työporukalla Ruotsin toimipisteellä koulutuksessa ja kun kyseessä on kansainvälinen yritys, on täällä paljon kollegoita myös muista maista ja ihan kivaa on ollut. Ainoastaan nukkuminen on jäänyt hieman vähälle ja tänään tuli aikalailla nuokuttua viimeiset presentaatiot, kun ei vaan silmät enää pysyneet auki.... Sunnuntaina saavuttiin tänne Jönköpingin lieppeille myöhään illalla ja ensimmäinen yö vieraassa paikassa on aina jotenkin tosi huono. Maanantai oli pitkä päivä ja illalla olikin yhteistä ruokailua ja muuta hengailua, joten sänkyyn pääsi vasta joskus kolmen pintaan, mikä taas ei yhtään edesauttanut tämän päivän jaksamista.

Noh, tänäänkin oli illallista ja osa porukasta meni vielä saunomaan ja uimaan, mutta itse hipsin tosiaan jokunen hetki sitten takaisin tänne kämpille ja kaivoin koneen esille... Josko vaikka kohta menisi jopa nukkumaan. Ehkä.


Ainut mistä annan kyllä miinusta on ruokatarjonta... jotenkin sitä olettaa, että kun ei mitään ruokavalioita etukäteen kysellä, olisi normaalissa työpaikkaravintolassa tarjolla myös kasvisvaihtoehto lounaalla... Ja sama sitten dinnerillä. No eipä ole ollut. Pelkkää lihaa lihan perään. 

Lounas meni sitten tuollaisella hyvin vihersalaattilinjalla ja illalla iski pieni shokki, kun menu ilmoitettiin: alkuun sienikeitto pekonilla ja pääruokana hirveä kasvispedillä. Toooosi jees. Noh, sain keiton ilman pekonia ja söin niitä kasviksia. Heikkoa.



Joka tapauksessa ihan hauskaa oli ja tosi kiva tutustua ulkomaalaisiin kollegoihin :) Ja hei kuinka hyvään soodaveteen tutustuin tällä reissulla!! (...jos siis veteen voi tutustua) Tuo on varmaan vaan joku ruotsalainen merkki, mutta siis granaattiomenan maulla. Ihan mielettömän hyvää! Myydäänkö Suomessa mitään vastaavaa? Itsellä ei ainakaan ihan heti tule mieleen.


Nyt nuo yhdet tuli takaisin, joten voisin alkaa sosiaaliseksi... Kamalan raskasta.

Ainiin! Kun oli niistä alekoodeista puhetta, niin nyt tuli kyllä ihan super!! Yves Rocherilla saa tämän viikon ajan tilauksen loppusummasta -30% alennusta koodilla YR30. Yleensä noinkin iso ale on vaan tyyliin kalleimmasta tuotteesta, mutta tosiaan nyt tuo koskee koko tilausta. Pakko laittaa ne pohtimani aurinkorasvat ainakin tilaukseen heti kun kotiin pääsee.... Ja itseasiassa kai sitä voisi pari aurinkopuuteria ja rajaustussiakin tilata varastoon... Nuo kun ovat ihan ehdottomia suosikkituotteitani ja jatkuvassa käytössä :)

Mutta palaillaan myöhemmin kunhan taas Suomeen pääsen... Huomenna käydään vielä toisessa Ruotsin toimipisteessä. Siellä on kuulemma tosi söpöjä ruotsipoikia. Siis oikeasti. Pitääkin alkaa miettimään, mitä laittaa päälle...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.