EMP-lahjakortin voittaja!

Ja nyt vihdoin olisi aika julkaista EMP-lahjakortin voittaja! Kyllä sitä on taas tässä matkan varrella ehdittykin säätää... Mutta enpä se olisi minä, jos ei näin olisi.

Mulla oli tosi hieno visio kuvata tuo EMP:ltä saamani Billabongin mekko, mutta tiedättekö kun toisinaan ei vaan jutut toimi, niin ne ei toimi :D En saanut aikaiseksi yhtä ainutta sellaista "blogikelpoista" kuvaa, mutta koska tämä nyt ei missään vaiheessa ole mikään muotiblogi ollutkaan, niin mennään näillä... Erityisterkut tuolle vasemman alalaidan "toimi nyt stana" kuvalle, kun hermo meni lopullisesti kaukosäätimen hiipuvaan paristoon... :D (mistäköhän niitä voi muuten ostaa uusia?)

Tule jo kesä ja aurinko ja Espanja... Sitten ei ehkä tunnu niin tyhmältä hillua tuollaisessa olkaimettomassa vesirajamekossakaan. Ainakaan rannalla biksujen seurana... :)




... eikö olekin aika söpö?! :) (...mekko siis.)

Niin ja sitten itse asiaan... Eli onnetar suosi tällä kertaa seuraavaa kommentoijaa:

"Ihastuin näin ensisilmäyksellä pariin muuhunkin huppariin kun mikä toi sun on, joten eiköhän musta uus tilaaja tuu joka tapauksessa :) Joten, jos onnistun saamaan avustusta laskun maksuun niin vastaanotan lahjakortin mieluiten tänne: --- " 

(Voittajalle laitettu sähköpostilla lisäohjeita lahjakortin lunastukseen.)

MUTTA ei tässä vielä kaikki... koska teillä niin monella oli selkeät visiot, mitä tuolta nettikaupasta mahdollisesti tilaisitte, kysyinpä sitten EMP:ltä vielä erikseen teille omaa alekoodia, jota voitte reilu viikon verran EMP:n nettikaupassa hyödyntää!

Koodilla EMPDOVALE  saatte nettikaupassa vähintään 50 euron tilauksesta 10 euron alennuksen! Alennuskoodi on käytettävissä vain emp.fi-verkkokaupassa tehdyissä tilauksissa ja se on voimassa 14.4.2013 asti.


Lisätietoa alennuskoodin käytöstä löytyy täältä. Ja shoppailemaan pääsette suoraan TÄSTÄ! :)

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.