Trenssifiilistelyä

lltaa. Tai yön puolella tässä taidetaan taas pikkuhiljaa olla. Huh, viikko on taas hujahtanut ihan silmissä, mutta ihan hyvin on taas saanut asioita tehtyä ja viikonloppu on todella tervetullut! Taisin jokunen postaus sitten valittaa liikatäyteen buukattua viikonloppua, mutta päätin sitten yksinkertaisesti karsia noita sovittuja menoja ja nyt näyttää jo ihan rennolta.

Mikä siinä onkin, että kaikki jutut osuu aina samalle viikonlopulle ja vielä samalle lauantaille?! Siis oikeasti kaikki. Serkun valmistujaiset Lahdessa, kaverin tuparit Lauttasaaressa (miten kukaan noin kauas edes muuttaa?!) ja Merin "läksiäiset" tuossa melkeen naapurissa. Koska olen laiska ja epäsosiaalinen, päädyin viimeisimpään. Illan tavoite on parantaa maailmaa tyttöjen kesken (ja juoda  kaikki Merin siiderit pois, ettei vaan vahingossakaan sen talovahdille jää mitään). 

Okei, no oli siihen sekin syy, että Lahteen en Vilin takia edes pääse lähtemään ja toisaalta kerkeän kaverin kämpän käydä katsastamassa (ja juhlistamassa) joskus paremmalla ajalla, jolloin saan emännän täyden huomion vain itselleni eikä sitten vaan tarvitse tehdä tuttavuutta kenenkään uuteen ihmiseen. Niin ja mitä noita Merin Bali-reissujen tarinoita on aikaisemmin kuunnellut (ne blogiversiot on aika laimeita), niin en edes ihmettelisi, vaikkei koko naista enää sen kahden kuukauden jälkeen Suomessa näkyisi :D


Tuntuu jotenkin, että nyt kaikki on niin lähdössä lomalle tai johonkin reissuun. Kyselin tänään töissä kesälomista ja näyttäisi nyt siltä, että saan pitää ne juuri kuten olin ajatellutkin. Mietin, että ottaisin toukokuulle yhden viikon ja sitten heinäkuun loppuun/elokuun alkuun loput kolme viikkoa.

Luonnollisesti tuon toukokuun viikon haluan käyttää johonkin kivaan reissuun jonnekin lämpimään vähän niinkuin starttina kesään, rusketus, hyvä fiilis ja sitä rataa Onko muuten hyviä ehdotuksia?! Tarkoitus on lähteä tyttöjen kesken ja johonkin jossa on lämmintä, mutta ei liian kauas. En halua pakettimatkalle mihinkään turistirysään, mutta kohteessa voisi kuitenkin olla rantaa ja kivat shoppailu/yöelämämahdollisuudet. Ja olisi tietysti kiva, jos kaupungissa olisi jotain nähtävääkin...

Espanjassa olen käynyt nyt viimeiset pari vuotta, mutta jotenkin se koko tilanne on mennyt niin huonoksi siellä, ettei ihan hirveästi nappaisi tänä vuonna. Mietittiin myös Ateenaa tai Roomaa, mutta en tiedä yhtään millaisia ne on kohteina... Ehkä joku muu paikka Italiassa?! Venetsia on nähty, mutta muuten ei kyllä kokemusta juuri ole.

Kaikki ideat on tervetulleita! :)


Ja mitä muuten kevääseen tulee niin tulipa viimeisintä Elleä lukiessa hyvä fiilis, kun oli tuo juttu trensseistä... Vitsit. Kohta on kevät ja tarkenee taas kevättakeilla tuolla vedellä! Niin siistiä! Itsehän löysin vasta viime vuonna sen oman, toistaiseksi täydellisen version istuvasta trenssistä. Olin aina miettinyt, että ihan unelma olisi tietenkin Burberryn aito ja alkuperäinen, mutta toistaiseksi se saa odottaa aikaansa. Joskus sitten. Ja tärkeintähän on, että se vaate istuu ja näyttää hyvältä, oli ostopaikka mikä tahansa. 

Itseasiassa olenkin suurimman osan parhaista ulkotakeistani löytänyt juurikin VeroModalta tai Vilalta. Ne vaan jotenkin istuu todella hyvin ja on hinta-laatusuhteeltaan toimivia. Viime talven superlöytö-villakangastakkini on tosin Espritiltä, mutta muuten melkeinpä takeissa on aina menty Bestsellerin mallistoilla. Hassua.


Joka tapauksessa, ei mene kauaa, kun nuo trenssin mentävät kelit on taas täällä, joten jos joskus niin nyt on aika hankkia se oma sinne kaappiin. Tuossa uusimmassa Ellessä olikin tosi kiva juttu miten löytää omalle kropalleen sopiva malli ja miten sitä trenssiä sitten asustaa...



Ja jos se oma kappale on vielä kateissa, suosittelen kurkkailemaan noita nettikauppojen valikoimia, sillä ainakin Elloksella on selkeästi mallistossa vielä viime vuoden(kohan) malleja, koska ne on alessa!! Ja tänä viikonloppuna on itseasiassa menossa aika kova kamppis (sain txtarimainoksen asiasta puhelimeen :D), sillä nyt loppuviikosta saa kaikista punasista hinnoista (eli alehinnoista) perjantaina -40% lisäalea ja lauantaina sekä sunnuntaina -50% alea! 


Ja jos alekamoista ei mitään löydy, niin kolmen normihintaisen tuotteen ostaja saa kalleimmasta -50%. Ihan jees. Itseasiassa aloin tässä juurikin miettimään olenko ikinä tilannut Ellokselta mitään normaalihinnalla?! :D Aina niissä on joku alekoodi tai tarjous menossa. Ja kun tuonne sivuille kerran rekisteröityy ja tekee tilauksen, niin alkaa saamaan niitä oikeasti asiakkaille suunnattuja tarjouksia/etuseteleitä, joissa on usein ihan mielettömiä kaupanpäällisiä tai sellaisia "saat eurolla astiasarjan"-tyyppisiä juttuja. Esim. itse omistamani keittiösetti jotain kauhoja, vispilää, kuorintaveistä, paistilastaa tms. on juurikin tuollaisesta peräisin. Ja taitaa jotkut Hackmanin veitsetkin olla tulleet tyyliin 5 eurolla kaupanpäälle. Ihan kivoja juttuja, kun aikoinaan ekaa kertaa yksin muutti :) Ja parhaintahan Elloksessa nettikauppana omasta mielestäni on se fakta, että ne myy oikeasti ihan kaikkea! Omat ehdottomat suosikkini on suuri valikoima urheiluvaatteita, sekä sisustusjutut - erityisesti ZARA Homen tuotteet, joita en tiedä miten muuten Suomesta edes saa...?

Kaikki Elloksella myytävät tuotemerkit voit muuten kurkata tästä! 

Niin ja hei, sivuilla on menossa joku kenkiensuunnittelukilpailukin tällä hetkellä, jossa voi voittaa 300e shoppailurahaa... Itse leikin tuolla suunnittelusysteemillä jonkun aikaa, vaikken lopulta mitään "arvosteltavaksi" jättänytkään.

Mutta tosiaan, kenkäkisan löytää täältä!



Jooh, tarkoitus oli siis vaan vinkata tuosta Elloksen tarjouksesta, mutta tulipa taas fiilisteltyä vähän liikaakin :D Ei vitsit, multa pitäisi niin kieltää kaikki mahdolliset nettikaupat tällä menolla.... Muuuutta toisaalta, edelleen on "lopputalveksi" rento parkatakki hakusessa, joten ehkä sitä voisi tuolta bongailla :D

Mutta joo, tuli taas aikamoisen sekava postaus tästäkin :D Yritetään palailla viikonloppuna selkeämmillä jutuilla. Kivaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

  1. Suosittelen Ateenaa! Ensinnäkin se on tällä hetkellä niin halpa paikka ja toisekseen siellä ainakin riittää kaikenlaista nähtävää :) ja hyvää ruokaa tietty!! oon ite käynyt siellä kerran muutamia vuosia sitten, mutta sisko on sinne lähössä ens viikolla viideks päiväks ja neljän tähden hotelli ihan keskusta-alueelta siks aikaa maksoi kahdelta hengeltä yhteensä 140 euroa, ei paha ollenkaan! ja siihen sisältyy vielä aamupala ja netti ym. Jos päätätte Ateenaan suunnata niin ruokapaikkoja etsiessä kannattaa lähteä pääkaduilta vähän kauemmas, ruoka on heti paljon parempaa ja halvempaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihan kohtuuhintaiselta kyllä :) Ehdottomasti harkinnassa.

      Poista
  2. Miten tuo Espanjan tilanne sun mielestä vaikuttaa ihan tavalliseen turistiin? Itsekin vaan mietin Espanjan matkaa kesälle.. Tuota Ateenaa mietin, että olisiko sekään tuossa mielessä hyvä vaihtoehto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espanjassa se ihmisten "epätoivo" alkaa olemaan jo sitä luokkaa, että turistit saa olla todella varuillaan siellä liikkuessa. Barcelonassa asuvalta suomalaiselta kaveriltani olen saanut kuulla tarinaa jos toista, joten on vähän fiilis mennyt. Ja esim. Annalle (Mungolife) sattunut tapauskin on ihan arkipäivää siellä nykyään :/

      Voi siis hyvin olla, että Ateena menee aika samoissa, olet ihan oikeassa.

      Poista
  3. Rooma on upea paikka! Tosin en tiedä kuinka lämmintä siellä on toukokuussa. Otat vaan mukaan kivaa matkaseuraa, niin kiva lopputulos on taattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on lämmin, koska on sen verran etelässä :) Italia on kyllä tosi vahvoilla tässä vaiheessa...

      Poista
  4. Suosittelen Istanbulia! Oon ollut siellä kolmesti ja se on niin hieno. Se on superiso ja niin erilainen, kun siellä yhdistyy Eurooppa ja Aasia. Shoppailumahdollisuuksia riittää ja kaikkea muutakin tekemistä. :) Rantojakin on, mutta en tiedä kuinka helposti niitä löytää turistina...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen kuullut muiltakin, mutta jotenkin tuo Turkki ei nyt houkuta lainkaan :D

      Poista
    2. Ei muakaan Turkki muuten kiinnosta yhtään, mut Istanbul on (kuulemma) erilainen kun se on länsimaalaisempi :)

      Poista
  5. Ateena on ihan kiva mutta kieltämättä tällä hetkellä mietityttää vähän noi levottomuudet =/ Eihän siinä mitään jos asennoituu vaan lakkoihin ja mielenosoituksiin ym. Itse en lähtisi sinne perusrantalomalle mutta muuten kyllä (en välttämättä tietenkään tähän eurokriisin aikaan vaikka eipä se tilanne varmaan muutu vähään aikaan...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Jotenkin Espanjan kriisi on ollut niin paljon "lähempänä" itseä, kun siellä on niin paljon kavereita, sekä suomalaisia että espanjalaisia, että väkisinkin joutuu niitä juttuja kuulemaan. Tästä syystä jotenkin en edes muistanut koko Kreikan tilannetta...

      Poista
  6. Hei nyt!! Tuli niin petolliseen aikaan mainintaa tosta Elloksesta. Oon nyt pitkin päivää selaillu niitä sivuja ja keksiny et tarviin jonku kevät-takin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D No mutta parempihan se vaan on, jos takin saa edullisesti hommattua :)

      Poista
    2. Jep. Ei sieltä loppupeleissä lähteny takkia tilaukseen vaan alunperin 99€ kengät 15 eurolla ja vähän muutakin :) Hupsista... mutta kaikki tarpeellisia :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti