Saturday

Instagramia (@dov_virpi) ovatkin jo tästä tietoisia, mutta tosiaan viime lauantaina tapahtui jotain aivan käsittämätöntä... Minä, Virpi, olin lätkämatsissa!!! Ikinä en tähän päivään mennessä ole kyseiseen tilanteeseen joutunut, mutta nyt se vaan jotenkin tapahtui... Vivvellä oli liput ja sitten se vaan jotenkin meni niin, että lupauduin mukaan tajuamatta ollenkaan, että tästä ei ole paluuta!

Ei siinä, että se itse matsi olisi jotenkin ollut aivan tuhottoman mielenkiintoinen, mutta yleisöä riitti ja nimenomaan se yleisö oli se kiinnostava osuus. En tiedä olenko koskaan aikaisemmin maininnut asiasta, mutta parin vuoden takaa Krissen vaaligrillin aikoihin rakastuin. Se oli se vaaliohjelma, jossa oli hauskaa standuppia ja poliittisia vieraita. Ja se rakkauden kohde oli kukas muukaan kuin Stubukka...



Alexander Stubb on kuuminta, mitä suomalaisessa politiikassa on. Piste. Ja ihan oikeasti, olen viime keväänäkin mennyt tekemään Google Think eventiin 14h työpäivän, vain jotta pääsen katsomaan lähietäisyydeltä Stubukan puhetta sen 15min verran. Ja hei, kyllä oli sen arvoista!! Kukaan muu ei kysy yleisöltä yhtä seksikkäästi "onko teistä kukaan tilannut kamaa netistä"... Ja noilla sanoilla. Ja sitten niin, että yleisöä naurattaa ja Stubukkaa naurattaa ja ah. Se on ihana.

..mitenniin eksyn taas aiheesta?!

Mutta siis niin, eli miten tää lauantaihin liittyy?! Hirveän vaikea varmaan arvata tässä vaiheessa. Meinasin oikeasti kuolla, kun se tuli samaan aitioon meidän kanssa ja istui vain yhden penkkirivin erotuksella meistä!!!!!! Valitettavasti tosin meidän takana, joten se mun kääntyily ei ollut kovinkaan hienovaraista, mutta ilmoitin kyllä Vivvelle, että tulen tästä eteenpäin kaikkiin HIFKin peleihin mielelläni seuraksi ilman mitään sen kummempia taka-ajatuksia. Niin ja työkaverinikin lapsenvahdiksi olen lupautunut mielelläni uudestaan, koska Stubukka käy kuulemma siinä viereisessä pulkkamäessä toisinaan. Kyllä, pulkkamäessä. En kestä!!!!!!

Huh. On se jääkiekko hieno laji, ei siitä mihinkään pääse. Ihan noin siis noihin kuviin viitaten.




Illalla oli suunnitelmat alunperin ihan auki, mutta vakaa päätös siitä, etten mene baariin piti kyllä. Eikä edes horjunut. Sen sijaan suunnattiin Sannan kanssa juoruilutreffeille Casa Largoon tapaksille. En ollut mitään liian suuria lounaita vedellyt päivällä, joten tuollainen setti toimi tosi kivasti. Tosin omat odotukset oli laitettu lähinnä churroille ja voi ette tiedä kuinka pettymys oli suuri, kun sain eteeni tuon miltei 7e "annoksen".... 

Äääh. Ensinnäkin noita oli kolme. KOLME hikisen kokoista ja viel kaiken lisäksi ihan kalpeaa munkkitankoa ja suklaakastiketta silleen ei mitään... Oikeasti. Saako Suomesta mistään kunnollisia churroja?! Ihan ok versiot söin Lahden El Torossa kesällä, mutta luonnollisesti ne parhaat on vedetty Espanjassa. Pitää varmaan itse opetella tekemään noita... pöööh.

Muut tapakset tosin oli ihan jees. Tai no lähinnä siis tuo friteerattu vuohenjuusto vei pisteet kotiin... Se oli todella hyvää!! Fetasalaatin feta oli aika minimaalinen ja nuo perunat kuulosti listalla tosi paljon paremmilta. En ehkä toiste tuonne iskeydy, mutta tulipahan kokeiltua sekin.

Ja edelleen en pääse yli churropettymyksestä.


Mutta joo, sellainen lauantai se. Mites teidän viikonloppu kulki noin niinkuin ylipäätään? :)


Ps. Kun nyt Espanjasta tuli puhe, niin kannattaa kurkkailla Hotels.comin 72h ale, joka alkaa tänään! Tarjolla on hotelleja ympäri maailmaa jopa 50% alennuksella ja matkustusaika jatkuu 31.3 saakka. Aleen pääset TÄSTÄ!


Kommentit

  1. siis erehdyin kerran ottaa noi "churrot" tuolla casa largossa. -BIG, HUGE, MISTAKE!!! kyllä oli sillon surullista tyttöä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!! Katsoin tota "teekeksitarjoilua" todella järkyttyneenä, kun sen eteeni sain... Todella surkea esitys :(

      Poista
  2. Mä näin just jossain churro-ohjeen, oliskohan ollut joku telkkariohjelma ja siitä asti on tehnyt mieli kokeilla niiden tekemistä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti