6.2.2013

Churros dilemma...

Iltaa. Ei oikeastaan ole ihmeempää sanottavaa, mutta pakko vielä ottaa tuo edellisen postauksen churroasia esille... Tiedättekös, kun joskus on vaan ruokia tai sellaisia juttuja, joista ei pääse yli vaikka mikä olisi. Ja hyvät churrot on sellainen.
--
Nothing special for tonight, but still gotta complain about this churro-thing. Seriously... There are some things (like food) that you cannot get over with if the disappointment is big enough.

Ihan vaan verratakseni... Näin Madrissa. Annoksella hintaa n. 4e ja siis toi suklaakastike oli jotain mitä ei vaan voi edes kuvailla...
--
Just to compare...
Churros in Madrid (approx. 4e) ...and that chocolate sauce - let me say!!!


Ja sitten tulen Suomeen ja parin kuukauden jälkeen churrohimotus on kasvanut taivaisiin. Päädyn Lahdessa El Toroon ja saan n. vajaan 7e hintaan tällaisen setin. Okei, olisi voinut olla huonompikin, mutta silti. Kolme tankoa, ja kaikissa aivan liikaa kanelia... ja suklaakastike oli tuollaista tahnaista mössöä.
--
And then back to Finland and after two months just gotta have 'em... Restaurant El Toro in Lahti (approx. 7e) Well, could've been worse but still. Too much cinnamon and the sticky chocolate stuff. Blaah.Mutta edelleen, porukan pohjat. Casa Largo. Ei terve....
--
And then again, rock bottom... Are you f**** kidding me?!! Casa Largo, Helsinki!! Whaaaat??! 7e for this?! Sad sad sad soooo sad.


Että ei muuta kuin itse sitten valmistamaan... mutta mistä tollasen pumpun tähän hätään kehittelee?! :D
--
So, the next move is to prepare those by myself.... But where the hell do I get that pump?! :D
12 kommenttia:

 1. Anonymous6.2.2013 2.57

  Satuin tänään katsomaan juuri oikeaan aikaan Avalta jotain ruokaohjelmaa, jossa churrot valmistettiin pursotuspussin avulla. Eli taikina pussiin ja pursottelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mietin myös. Toi taikina vaan näyttää niin tuhdilta, että mietin peruspursotinpussien kestävyyttä...?!

   Poista
 2. Anonymous6.2.2013 8.12

  Sitten kun saat pumput sun muut hommattua niin voisitko perustaa vaikka jonkun churro-kahvilan?:D

  -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi olla että kahvilat jää perustamatta, mutta ohjeet voin kyllä jakaa :D

   Poista
 3. Meinasin juurikin ehdottaa samaa kuin eka kommentoija, eli pursotuspussi ja sopiva tylla siihen niin johan onnistuu :). Pursotusvälineitä voi ostaa ihan Prismasta tai sitten leivontatarvikeliikkeistä, joita netistäkin löytyy esim. Ullan unelma, Confetti tai Kakkusankarit ja näistä kaupoista pursotusvälineet-osasto.

  Terkuin Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itseasiassa sellaiset taitaa kotoa löytyäkin (koskaan vaan käyttänyt) eli ehkä niillä sitten liikenteeseen :)

   Poista
 4. Ootko sä Lahesta? Jei nii mäkin, go Lahti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä asunut jo miltei 8 vuotta, mutta kyllä vain, Lahdesta alunperin :)

   Poista
 5. Oi, churrot on superhyviä. Mä en kyl ole koskaan niitä maistanut "alkuperäismaassa" vaan yhessä Espoon raflassa. Hyviä ne oli sielläkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hyviä! Ja etenkin siellä Espanjassa... suosittelen kokeilemaan, jos tilaisuus tulee :)

   Poista
 6. Kuulin eilen, että Hakaniemen torilla on ollut toisinaan Churrokärry. Sitä yritän nyt kuumeisesti metsästää. Jos onnistutte löytämmään niin kernaasti viestiä osoitteella info@apriljazz.fi.

  VastaaPoista