Kosmetäydennystä

Sain sähköpostiin viestiä Yves Rocherin helmikuun kamppiksista, joten olihan sitä pakko käydä sivuilla itsellekin perusjuttuihin täydennystä klikkailemassa...

Ja tosiaan ne edut on tällä hetkellä aikas mukavat:

Helmikuussa saa 10e alennusta kun tilauksen arvo on vähintään 39,90e! Ja tosiaan edun saa käyttöön syöttämällä koodin 10CHECKOUT ostoskorissasi :)

Ystävänpäivätarjouksena ajalla 14.-17.2.2013 saa lisäksi valita HALUAMANSA tuotteen tilaajalahjaksi kun tilauksen arvo on yli 7,50e!

Ja näiden lisäksi tietysty myös ILMAISET TOIMITUSKULUT 31.1-3.2.2012 yli 17e:n ostoksille!

Olisiko siinä jo tarpeeksi monta tekosyytä laittaa kosmetiikkavarastot uusiksi?! :D


Pakko jälleen kerran hehkuttaa niitä omia suosikkeja, joilla kerta toisensa jälkeen tulee omaa meikkipussia täyettyä. Näistä ensimmäisenä tuo rajaustussi. Sillä ei vaan voi epäonnistua ja tuon myötä rajaukset on omassa meikkauksessa jääneet ihan päivittäiseksi meikkirutiiniksi. 

Toisena iso ja riittoisa aurinkopuuteri, joka on itsella ympärivuotisessa käytössä. 

Pisteet kerää myös BB-voide sekä luomiväri-trio tosi hyvillä sävyillä. 

Lisäksi ihan ehdoton supersuosikki on tuo peitevoide, josta löytyy hyvät sävyt niin talveen kuin kesäänkin.. 

Ja viimeisimpänä kulmakynä, jonka hommasin Hollannin reissun aikana itselleni ekaa kertaa ja siitä sävy harmaan ruskea. 

Niiiin ja kuvissa ei viimeisintä ole (joka tuli nyt mieleen), mutta ostin samalla kertaa myös aivan ihanan korallisen huulipunan, jonka sävy on juuri eikä melkein nappiin. Levittyvyys ihan kymppi ja hintakaan ei päätä huimaa. Suosittelen!




Lisäksi kevättä kohti kun mennään, seuraavat tuotteet on kiinnostuksen kohteena ehdottomasti. Sain joskus viime vuonna testiin tuon kasvoille tarkoitetun sävyttävän ruskettajan ja se on ihan huippu! Ei haise liikaa ja sävyttää tosi kevyesti.

Lisäksi mielenkiinto heräsi tuota dekolteevoidetta kohtaan (hirveä ikäkriisi/ryppykammo menossa...) Onko jollain kokemuksia mahdollisesti?

Ja koska kesä tulee ja vaatteet vähenee (kuinka optimistista todeta asia näin helmikuussa), olisi ihan jees valmistautua siihekin oikein kunnon puhdistuskuurilla. Yves Rocher ei myymälöissään myy noita ravinnelisiä, mutta kaikkea mahdollista kauneuteen ja painonhallintaan löytyy nettikaupasta. Noihin  kaikkiin ravintolisätuotteisiin pääset täältä! Kuvassa kuorintavoide, detox-juoma ja detox-geeli.

Vitsit, että odotankin jo kesää ja aurinkoa... voi että! :) Niin ja tosiaan, aurinkotuotteet löytyy täältä, jos niitä kiinnostaa jo tässä vaiheessa tilailla tai on lomamatkaa tulossa! ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti