28.2.2013

Weak moments...

Pikapika muistutus kaikille muillekin nettikauppojen uhreille, että tänään voi tilata viimeistä päivää Nellyltä postikuluitta!! Ja tänään on myös nuo Jeane Blushin tuotteet alessa (paljon kivoja mekkoja!)


Katsoin eilen jostain olisiko ollut Liviltä tai Avalta jotain ohjelmaa, jossa kuvataan sellaisen vintage / second hand-kaupan arkea ja siinä se yksi myyjä selitti, että hänelle nettikaupoissa shoppailu on kuin porno miehille. Tiedättekö... silleen illan myöhäisinä tunteina istuu koneen ääressä ja saattaa vierähtää hetki jos toinenkin, kun selailee kauppojen valikoimia ja fiilistelee kaikkia huippuhintaisia löytöjä. Tuli niin sellainen "I feel ya!"-tunne sitä kuunnellessa :D

Ja tosiaan, omaan ostoskoriin tarttui yöaikaan Nellyltä seuraavat jutut...

...Ihana!! Ja niin kevyen ilmava. Olen itseasiassa saman mekon tilannut kerran aikaisemminkin täyssinisenä, mutta se osoittautui liian isoksi, kun tuossa on sellainen resori selässä. Jos nyt menisi nappiin... kuviokin on niin kiva!


VILA / AMAYA 3/4 SLEEVE TUNIC 

Tästä olikin puhetta jo aikaisemmin, eli sama löytyy entuudestaan mustana... ja molemmat värit on noista edelleenkin alessa -50%!!HEDONIA / LIBERTY DRESS

Jokaisessa tilauksessa täytyy olla yksi villikortti. Ja se on tämä... Mekon malli ihastutti, saa nähdä mitä se on luonnossa.


Nyt vaan sormet ristissä toivoo, että nuo on juuri sitä mitä pitääkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti