17.2.2013

Sunday

Ja sunnuntaissa taas. Hassua, näin ne viikot vaan hujahtaa ohi vauhdilla. Näin sunnuntaisin on aina hyvä miettiä, miten selvitä seuraavasta viikosta ja oikeasti, ensi viikonloppu tulee olemaan niin tupaten täynnä kaikkea mahdollista, että saa kyllä oikein kunnolla ihmetellä, miten kaiken sinne mahduttaa.

Noh, miettii sitä sitten.
Mites ystävänpäivä meni muilla noin niinkuin yleisesti ottaen? Tavallaan se on jännä, että ystävänpäivää vietetään Suomessa nimenomaan ystävänpäivänä, mutta kuitenkin nykyään se "Valentine's day" sieltä vaan kummasti puskee läpi kaikkine kaupallisuuksineen. 

Ainakin itsellä se erottelu on aina jotenkin tosi hankalaa, kun esim. ulkomaalaisille kavereille saa aina painottaa tosi vahvasti, että "älä nyt ymmärrä tätä toivotusta väärin" :D Joskus nuorempana meinaan en tiennyt tätä eroa ja tuli sitten tehtyä kaverin kanssa ystävänpäiväkortti yhdelle ulkomaalaiselle pojalle ja siltä meni pasmat ihan sekaisin. Vähemmästäkin.

Omalla kohdalla tuo päivä edustaa myös muistoa omista vanhojen tansseista, joista on kulunut nyt jo järkyttävät 10 vuotta. Meillä ne meinaan osuivat aikoinaan juurikin kyseiselle päivälle.

Töissä tätä päivää taas mietittiin tuollaisten bebejen syömisen ohella. Niin ja sainpa muuten työkaverilta (sellaiselta kuusikymppiseltä mieheltä) kuulla olevani ylipainoinen... jep. "Onhan Virpi meillä molemmilla selkeästi ylipainoa... kyllä varmasti olisit onnellisempi, jos painaisit vähemmän." OOKOO. Vähänkö paloi kiinni tuossa tilanteessa ja siitä asti se on vaan jäänyt kummittelemaan mieleen ja olen aina peilikuvan edessä miettinyt ja pyörinyt, että mikä hemmetti siinä on, kun en itse sitä näe... Tai että uskonko sokeasti olevani jotenkin ok-mitoissa ja oikeasti olenkin "iso"?! Joo, pari kiloa pitäisi saada pois, mitkä tässä tammikuussa on itselleen syönyt, mutta siis että ylipainoinen?!

Siis ihan oikeasti, miten tuollaiset kommentit voikaan osua kovaan, jos omaisi jotenkin todella heikon itsetunnon?! Ei se omakaan taivaissa ole, koska jäin asiaa näinkin paljon miettimään, mutta hei... ei noin vaan sanota kenellekään!!No joo, pääsin ehkä tuosta järkytyksestä yli, koska illalla maistui taas herkut leffaa katsellessa. Ja fiilistä nosti myös postissa tulleet ripsivärit! Tuo Lash Stiletto oli yhdessä vaiheessa aivan ehdoton lemppari mitä pidentäviin ripsareihin tulee, mutta sitten se jotenkin katosi kaupoista enkä ole sitä mistään enää löytänyt. Kunnes sitten netistä tärppäsi, joten tilasin kerralla useamman varastoon. Tuo on tähän astisista ripsarikokeiluista se parhain... Sitä oikeaa kuitenkin edelleen etsiessä.

Mutta tosiaan se leffa. Käytiin Merin kanssa ensin Mempparissa syömässä, jonka jälkeen suunnattiin katsastamaan "21 tapaa pilata avioliitto" ja se oli ihan mahtava! Suosittelen!! :D Yleensä suomalaiset leffat jättää vähän kylmäksi, mutta tää oli ihan oikeasti hauska. Kannattaa käydä katsomassa :)

Ja leffaeväät... Poppareita (tottakai) sekä stroopwafelseja! Kampin K-marketista ainakin löytää noita ;)
Sellaista siis ystävänpäivään. Viikonloppu taas kului lähinnä kotona akkuja lataillen, mutta tuli  sitä kuitenkin käytyä hieman ulkoilemassakin.... Anna oli Suomessa vaihteeksi vierailemassa, joten oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa. Ja itseasiassa äitikin oli lauantaista sunnuntaihin kyläilemässä, joten kyllähän sitä ohjelmaa siinä riitti. Sitten kuitenkin.

Ja mitäs muuta, eipä oikein mitään... Nyt voisi käväistä kaupassa hakemassa jotain syömistä (ylipainosta viis). Palataan!

10 kommenttia:

 1. Ei helvetti... Setä taitaa itse olla täysin elämänsä kyllästynyt koopee, joka vaan yrittää mollata muita saadakseen itselleen paremman olon. Sä et kyllä ole ylipainoa nähnytkään, Virpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, oli vähän itelläkin sellanen "anteeks mitä?!!?"-fiilis :D

   Poista
 2. lol. En voi edes sanoa muuta. Se mies on urpo. Sinä et ole edes sokean silmissä ylipainoinen <3 Ihan normaalin kokoinen nainen! Minusta jopa aika hoikka :)

  VastaaPoista
 3. Toi leffa oli ihan huippuhyvä! Kävin kanssa viime viikolla katsastamassa :) Olin positiivisesti yllättynyt!

  VastaaPoista
 4. Herranjestas mikä hullu ukko. Sä olet Virpi ihan älyttomän sopusuhtainen, hoikka nainen :)!

  VastaaPoista
 5. miltä osastolta noita vohveleita löytyy ? ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan muiden keksien joukosta löytyy. Ja jos nyt juurikin Kampin siitä isosta K-marketista lähdet etsimään, niin ne on keksiosaston vasemmassa reunassa ihan ylähyllyllä ;)

   Poista