Huhtikuun viimeinen

Takaisin täälläkin. Viimeiset pari viikkoa hujahti todella nopeasti kivassa seurassa, ja nyt on taas sitten aika palata näihin arjen juttuihin. Blogia en nyt ihan kokonaan unohtanut, sillä kuvia siirrellessäni kamerasta koneelle, huomasin huhtikuun kansion saldon nousseen melkeen 500 kuvaan (yleensä kuvia kertyy per kuukausi n. 100-200). Eli postauksia on luvassa, kunhan niitä kerkeän tänne tuottamaan :)

Tukholmassa tuli käytyä Abba Museossa, joka oli kyllä reissun parhautta. Ei museo sinäällään niin ihmeellinen ollut, mutta joku siinä musiikissa vaan on, että hyvälle mielelle tulee väkisinkin. Hollannissa taas tuli käytyä viikonlopun junakortilla Den Haagissa ja sielä Leidenin kauta Keukenhofissa, joka on aivan mieletön (ja turisteja täynnä oleva) tulppaani/kukka/kevät-puisto. Voisin väittää, että puolet kameran täytteestä oli kuvia tulppaaneista. Niin ja olihan meillä täällä King's Daykin. Sää ei suosinut viime vuoden tapaan, vaan muuttui todella kylmän kalseaksi viikonlopun jälkeen. Ilmeisemminkin jopa Suomessa oli nautittu viikonloppuna paremmista säistä. Joka tapauksessa ihan hauskaa oli ja pääsi taas pukeutumaan oranssiin ihan luvan kanssa.

Ja mitäs vielä... Niin tosiaan tuota otsikkoa kirjoittaessa mietin, että jokin tässä päivässä on erikoista ja meni hetki ennenkuin heräsin siihen faktaan, että nythän on tosiaan vappuaatto. Totta. King's Nightin kaltaiset hulinat onkin Suomessa käynnissä tänään, ehkä ensi vuonna on taas itsekin mukana. Eilen lähti Suomea kohti yhden suomalaisen tytön kyydissä ensimmäiset pari laatikkoa tavaraa ja nyt sitä täällä pohtii, että missäs järjestyksessä mitäkin lähtisi myymään. Maksoin juuri viimeisimmän vuokran tähän asuntoon ja kesäkuun alusta pitäisi kehitellä sitten jotain muuta. Viikoksi mennään varmaan kaverin luo täällä ja sitten suuntaankin kohti Suomea kesäksi. Elokuussa tulen hoitamaan juttuja koululle ja hakemaan loppuja tavaroita, ellen nyt jollain ihmeellä keksi täältä jotain kivoja töitä. Todella hankala miettiä minkäänlaisia järjestelyjä, kun ei osaa yhtään arvioida mitä esim. syksyllä tapahtuu. No mutta. Nyt palaan takaisin tuon gradukyselyni pariin, jotta sen kohta vihdoin saisin aloitettua sen jakamisen... Palaillaan pian!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.