Pikainen.

Yleensä tuon otsikon alle kertyy vähintään viiden kappaleen pituinen kilometriteksti, vaikka tarkoitus olikin vain laittaa pikaiset kuulumiset. Yritetään mennä lyhyesti.

Tukholmassa siis ollaan turvallisesti perillä. Pariin päivään ei ole vielä ihmeitä ehtinyt tapahtua, mitä nyt keskustaan lähdettiin muutamia juttuja metsästämään eikä mitään lopulta löydetty (jos joku tietää mistä Tukholman urheilukaupasta löydän sellaiset mustan Niken lipan (ei siis lippis vaan sellainen tenniksessa naisten suosima pelkkä lippa) ja mikä liike myisi Joe Blascon huulipunia (mm. Kicksin myyjät ei tunnistaneet edes koko merkkiä, käsittämätöntä), niin saa vinkata!!). Tarkoitus olisi reissun aikana kokea ainakin Abba-museo, kirsikkapuut ja hieman yöelämää. Hyvä setti siis tulossa.

Tetélläkin on mennyt Belgiassa todella mukavasti ja olen saanut Ramonalta kuvapäivityksiä pikkuisesta söpöläisestä. Erityistä hymyä on aiheuttanut tuo ulkona otettu kuva Tetén ja talon kissan yhteiselosta (Tetéhän ei siis yleisesti ottaen voi sietää kissoja ja nyt pikkutermiitti saa asua sellaisen kanssa) :D Voi että, on ne karvaiset lapset vaan niin suloisia.





 ...ja lapsista puheenollen, hyvä ystäväni synnytti eilen kakspojat. Niin se elämä vie. 

Nyt lähden nykimään tuota Sannaa hihasta, ruokakauppa voisi olla aika jees ohjelmanumero. Palaillaan taas!

Kommentit

  1. Miten pikkuisella sujui hoidossa? -Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyvin oli mennyt :) Oli viettänyt paljon aikaa ulkona kissoja jahdaten ja naapurin koiran kanssa leikkien. Kotiin tulon jälkeen pääsi suoraan pesulle - tuoksui ja tuntui vähän liikaa sille, että oli ties missä koirapuistoissa möyrinyt :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.